?>

Fenerbahçeli futbolcu Pelkas daha iyi olacağına inanıyor

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitris Pelkas, çalışarak daha iyi olacaklarına inandığını söyledi.

Spor - 5 yıl önce

İstanbul

Fenerbahçe'nin Yunan futbolcusu Dimitris Pelkas, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamada, takımın güzel bir kimyaya sahip olduğunu belirterek, "Daha da iyiye gideceğimizi inanıyorum. En azından 1-2 ay içinde her şeye alıştıktan sonra benim için ve takım için çok daha iyisinin olacağını görüyorum." dedi.

Sarı-lacivertli taraftarlara seslenen Pelkas, "Sahada yüzde yüzümü vereceğimden emin olmalarını istiyorum. En iyi şekilde her özelliğimi geliştirip, antrenmanlara da hazır şekilde çıkıp, sahada her şeyimi vermeyi düşünüyorum. Bütün gücümü göstermek istiyorum." diye konuştu.

Kısa bir süre önce takıma dahil olduğunu hatırlatan Pelkas, "Milli aranın ardından perşembe gününden pazar gününe kadar takımla birlikteydim. Tabii ki bu başlangıçta biraz sıkıntı yaratıyor. Oyuncuları tanımıyorsunuz, takımın nasıl olduğunu bilmiyorsunuz. Takımın içinde çok kaliteli arkadaşlarımız var. Bana çok yardımcı oldular. Göztepe maçında daha çok hocamızın benden ne istediğine odaklandım. Sahada elimden gelenin en iyisini yaptım." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli formayı ilk kez Göztepe karşısında giyen Pelkas, ilk maçta gol atmanın mutluluğunu da yaşadığını vurgulayarak, "İlk maçımda galip geldik. Gol attım. Golle birlikte takıma katkıda bulunduğum için çok mutluyum. Yeni gelen oyuncular için ilk maçlar önemlidir. Golle başladığınızda kendinize öz güven katarsınız." değerlendirmesinde bulundu.

Ozan Tufan'ın kendisine "Yunanistan" diye hitap etmesi

Takım arkadaşı Ozan Tufan'ın Göztepe maçında adını unuttuğu için kendisine "Yunanistan" diye hitap etmesine değinen Pelkas, şunları söyledi:

"Duydum bunu, çok da hoşuma gitti. Sonuçta biz oyuncular olarak maç içinde baskı altındayız. Sürekli oyun içindeyiz. Bazen bazı şeyleri unutabiliyoruz. Maça çıktığımda 3 gündür takımlaydım. Doğal olarak ben de herkesin ismini hatırlayamıyorum. Ozan'ın yaptığı da çok iyi. O baskı altında aklına böyle bir şey gelip, beni çağırması güzel bir anekdot. Maç içinde duyamadım ama güzel bir anı."

"Taraftarları mutlu edeceğiz"

Fenerbahçe'nin sezon hedeflerine değinen Pelkas, "Şampiyonluk için oynayacağız. Taraftarları mutlu edeceğiz. Çok uzun zaman oldu, Fenerbahçe bu tadı yaşamıyor. Emin olsunlar ki elimizden gelenin en iyisini sahaya koyup, onları mutlu etmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Pelkas, Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor ile evlerinde oynayacakları maçla ilgili olarak şu görüşlere yer verdi:

"Stadı dolu görmek isterdim. Pandemi sürecinden dolayı maalesef böyle olmuyor. Stadı içeriden göremedim. Sadece ofislerinde bulundum. İlk defa stadı içeriden göreceğim. Benim için de ayrı bir tecrübe olacak. Fenerbahçe'ye gelmeden önce de stadın nasıl dolu olduğunu, taraftarın nasıl bir atmosfer yarattığını videolardan gördüm. Umarım bu süreç sonrası en yakın zamanda saha içinde buluşuruz."

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde 2020-2021 sezonu heyecanı başlıyor

2020-10-16 18:21 - Spor

Gültan Kışanak, Kobani soruşturması kapsamında tutuklandı

2020-10-17 03:21 - Gündem

'Altın pasaportlar' Rum yönetimini sarsmaya devam ediyor

2020-10-15 18:06 - Dünya

BM'den insani krizin derinleştiği Sahel bölgesi 'kırılma noktasında' uyarısı

2020-10-20 20:26 - Dünya

İtalyan motosikletçi Valentino Rossi koronavirüse yakalandı

2020-10-16 00:21 - Spor

Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı, 25-28 Mart 2021'de yapılacak

2020-10-19 14:07 - Ekonomi

İran'ın Azerbaycan-Ermenistan sınırı yakınlarındaki iki köye roket düştü

2020-10-15 23:16 - Dünya

Türkiye'nin ilk dijital pist şampiyonu Özcan Yılmaz oldu

2020-10-19 18:11 - Teknoloji

HSK, FETÖ ile irtibatlı 11 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etti

2020-10-19 18:36 - Gündem

Eski Meksika Savunma Bakanı, ABD'de gözaltına alındı

2020-10-16 13:26 - Dünya

İlgili Haberler

UEFA Uluslar Ligi'nde İspanya'yı penaltılarla 5-3 yenen Portekiz şampiyon oldu

01:02 - Spor

Panathinaikos başkanı Giannakopoulos'tan 'Jordan' çıkışı

20:02 - Spor

Carlos Alcaraz, Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda şampiyon oldu

22:17 - Spor

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Spalletti, görevine son verileceğini açıkladı

17:17 - Spor

WRC'nin 6. etabı İtalya Rallisi'ni Sebastien Ogier kazandı

16:42 - Spor

Günün Manşetleri

Los Angeles'taki sınır protestoları 3. gününde devam ediyor

06:17 - Dünya

Özgürlük Filosu Koalisyonu: İsrail güçleri Madleen gemisindeki gönüllüleri kaçırdı

06:07 - Dünya

Özgürlük Filosu Koalisyonu: İsrail ordusu Madleen gemisine müdahale etti, gemiyle irtibat kesildi

03:42 - Dünya

İsrail ordusu, Madleen gemisine müdahale etti, gemiyle irtibat kesildi

03:23 - Dünya

Madleen gemisindeki aktivist Acar, İsrail ordusunun gemiye beyaz renkli bir sıvı döktüğünü söyledi

03:18 - Dünya