?>

Fatih Terim: Bu galibiyetimiz şehitlerimize armağan olsun!

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan türkiye futbol direktörü fatih terim, kendi el yazısıyla yazdığı metni okuyarak, hollanda maçında alınan.

Spor - 10 yıl önce

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kendi el yazısıyla yazdığı metni okuyarak, Hollanda maçında alınan galibiyeti tüm şehitlere ve onların ailelerine hediye etti.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 8. maçında A Milli Futbol Takımı Hollanda’yı 3-0 mağlup ederek 3’üncülük için büyük avantaj elde etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kendi el yazısıyla yazdığı metni okuyarak, Hollanda maçında alınan galibiyeti tüm şehitlere ve onların ailelerine hediye etti. Bu gece futbol konuşmak istemediğini dile getiren Fatih Terim, atılan hiçbir golün ve alınan hiçbir galibiyetin yitirilen vatan evlatlarından daha önemli ve kıymetli olmadığını vurguladı.

Kendi el yazısıyla yazdığı metni okuduktan sonra soru almak istemediğini söyleyen Fatih Terim, şunları kaydetti: “Tahmin ettiğinizden daha fazla sizleri dinliyorum, görüyorum ve dikkate alıyorum. Her söylediğinizi ve her yazdığınızı… Sadece medyayı değil, sosyal medyayı da, sokaktaki insanların nabzını da tutuyorum. Pazardaki tezgahçıyla da konuşuyorum, havaalanındaki kardeşimle de… Başta ben olmak üzere kişilere kurumlara tercihlere kızabilirsiniz. Kırgın da olabilirsiniz. Eleştirebilirsiniz. Beğenmiyor da, istemiyor da olabilirsiniz. Bunları anlayışla karşılıyorum. Ancak şu an görev başındayız ve tek bir hedefimiz var. Ancak millet ve ülke bütünlüğünü korumamız gereken bir dönemdeyiz. Bu topraklarda yaşayan herkesin ihtiyacı olduğu günlerde sırtınızı milli takımınıza dönemezsiniz. Sırt çevirmemelisiniz. Bizler gelip geçeriz. Yarın başka bir arkadaşımız gelir. Ama ülkenin dünyada mevcudiyetinin devam ettirecek bir takım var. O da milli takımımız. Ondan desteğinizi, dualarınızı, iyi enerjilerinizi esirgemeyin. Avrupa Şampiyonası'na katılırız ya da katılamayız. Katılmak için ben ve oyuncularım ve tüm çalışanlar elimizden gelenin fazlasını yapmak için uğraştığımızdan hiç şüpheniz olmasın. Şu an daha fazlasını yapmak isterdik. Sıralamada daha üstte olmak isterdik. En azından bu galibiyetimizi hayatını vatanı için kaybetmiş şehitlerimize ve geride bıraktıkları yakınlarına adıyoruz. Ruhları şaad olsun. Mücadele devam ettiği sürece yenilgi yoktur. Sonuna kadar kovalayacağız. Bu da bizim karakterimizdir.”

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Tesettürün yeni ismi: Ladyfer

2015-09-05 12:12 - Genel

"Türkiye hatalarımızdan faydalandı"

2015-09-07 01:04 - Spor

Papa’dan kiliselere ’sığınmacı’ çağrısı

2015-09-06 22:10 - Genel

Fenerbahçe’nin zorlu maratonu

2015-09-06 17:10 - Spor

Ozan Tufan ve Markovıc UEFA kadrosunda

2015-09-03 20:34 - Spor

Galatasaray'dan Grosskreutz açıklaması

2015-09-03 22:04 - Spor

Meclis Olağanüstü toplanıyor

2015-08-31 21:39 - Siyaset

İşte Terim'in isyan ettiği pozisyon...

2015-09-04 05:03 - Spor

Mültecilerin bekleyişi sürüyor

2015-09-05 19:06 - Dünya

Sağlam: 'Allah’a havale ediyorum'

2015-09-06 00:04 - Spor

İlgili Haberler

Fenerbahçe, Alvarez'in kiralanması konusunda West Ham United ile prensip anlaşmasına vardı

14:57 - Spor

Galatasaray Başkanı Özbek, transfer gündemini değerlendirdi

14:32 - Spor

Ringde üç kız kardeş; 2 altın, 1 gümüş madalya

13:33 - Spor

Eski Türkiye boks şampiyonu baba, çocuklarını da ringlere hazırlıyor

13:08 - Spor

Türkiye’nin ilk "bisiklet mahallesi"

12:47 - Spor

Günün Manşetleri

Beyoğlu Belediye Başkan Vekilliğine Meclis Üyesi Sefer Karaahmetoğlu seçildi

17:47 - Gündem

Zelenskiy: Rusya, Putin ile görüşmenin olmaması için her şeyi yapıyor

17:42 - Dünya

Reuters’ta İsrail yanlısı sansür: Gazze soykırımı haberlerinde çifte standart

17:37 - Dünya

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Önümüzdeki hafta 17 ilimizin daha hayvan pazarlarını açacağız

17:12 - Ekonomi

Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde yangın

16:58 - Gündem