?>

Emre Akbaba’nın dönüş tarihi belirsiz

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, ayağı kırılan sarı-kırmızılı futbolu Emre Akbaba’nın son durumu hakkında, “Bu tip bir kırık için bugünden, şu tarihte döner demek çok zor. Kırığın yapısı itibarıyla zor bir kırık. Fakat çok başarılı, çok güzel bir ameliyat geçirdi. Bu kırığın kaynaması ve Emre’nin tekrar aramıza dönmesi biraz zaman alacak. Çok duyuyorum ‘futbol hayatı bitti, iki yıl oynayamaz’ gibi sözleri. Bu kadar vahim bir tabloda değiliz” dedi.

Spor - 6 yıl önce

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, ayağı kırılan sarı-kırmızılı futbolu Emre Akbaba’nın son durumu hakkında, “Bu tip bir kırık için bugünden, şu tarihte döner demek çok zor. Kırığın yapısı itibarıyla zor bir kırık. Fakat çok başarılı, çok güzel bir ameliyat geçirdi. Bu kırığın kaynaması ve Emre’nin tekrar aramıza dönmesi biraz zaman alacak. Çok duyuyorum ‘futbol hayatı bitti, iki yıl oynayamaz’ gibi sözleri. Bu kadar vahim bir tabloda değiliz” dedi.

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, Çaykur Rizespor maçında sakatlanan ve 12 Mayıs Pazar günü özel bir hastanede başarılı bir operasyon geçiren Emre Akbaba hakkında açıklamalarda bulundu. Kulüp televizyonuna konuşan İnce, Akbaba’nın son durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Biliyorsunuz Emre’nin başına bu sene şanssız sakatlıklar geldi. Yaşadığımız sakatlıktan sonra gayet güzel bir rehabilitasyonla son derece iyi bir şekilde başlamıştık, gayet de mutluydum ama böyle ikinci bir şanssızlık yaşadık. Öncelikle Emre’ye geçmiş olsun diyorum. Hepimiz biliyoruz sakatlık nasıl oldu, darbeye bağlı bir sakatlık. Tibia dediğimiz kaval kemiğinde bir kırık oluştu. Yeri gelmişken sponsorumuz Liv Hospital’a da teşekkür ediyoruz. Olay olduktan sonra hemen İstanbul’a transferi ve buradaki ameliyat sürecinde bize çok ciddi yardımları oldu. Son derece başarılı bir operasyon geçirdi Emre, Liv’deki ekiple beraber. Son derece düzgün, güzel bir operasyon geçirdik. Emre şu an dinleniyor, gayet iyi durumda. Arkadaşlarımız hiç yalnız bırakmıyorlar sağ olsunlar. Bu süreci de atlatacağız” dedi.

“BASINDA BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR”

Basında iyileşme süresiyle alakalı bilgi kirliliği olduğunu ifade eden İnce, “Aslında biraz da bunu gidermek için konuşuyorum. Bu tip bir kırık için bugünden, şu tarihte döner demek çok zor. Kırığın yapısı itibarıyla zor bir kırık. Fakat çok başarılı, çok güzel bir ameliyat geçirdi. Bugüne kadar ki tüm tedavilerimiz yolunda gitti, bundan sonra da İnşallah öyle gidecek. Şunu bilmek gerekiyor, böyle bir kırığın önce kaynamasını beklemek lazım. Bu kaynama gerçekleştikten sonra da rehabilitasyon ve oyuncunun tekrar performans vereceği bir çalışma yapmak gerekiyor. Bu zaman alacak bir süreç ve bu süreci mümkün olduğunca kısaltmak için elimizden geleni yapacağız. Bugünden süre vermek doğru değil. Bu kırığın kaynaması ve Emre’nin tekrar aramıza dönmesi biraz zaman alacak. Bunu aylarla ölçmek lazım. Çok duyuyorum ‘futbol hayatı bitti, iki yıl oynayamaz’ gibi sözleri. Bu kadar vahim bir tabloda değiliz. İnşallah elimizden geleni yapacağız ama ‘4-6 ay gibi bir sürede sahalara döner’ gibi bir iddiayı da dillendirmemek gerekiyor. Çünkü maalesef öyle bir kırık değil bu. Mümkün olan en kısa sürede sahalara dönmesi için elimizden geleni yapacağız. Şu anda Hocamızla da görüştük, o da sağ olsun Emre’ye çok ciddi moral verdi. Bu kırıkla ne kadar erken oynanabilirse, Dünya’da bu kırıkla en erken oynama süresi ne ise Emre’yi o sürede hazırlayacağımızdan herkes emin olsun. Emre de çok istekli, çok moralli, çok güçlü. Hepiniz biliyorsunuz zaten bu konularda çok inançlı çok güçlü bir kardeşimiz. O ilk günden itibaren her şeyiyle nasıl döneceğinin hesabını yapmaya başladı. İnşallah hep beraber el birliğiyle bu badireyi de atlatıp Emre’yi tekrar aramızda göreceğiz” ifadelerini kullandı.
Haftanın Öne Çıkanları

2 kişiden biri annesine sadece Anneler Günü'nde hediye alıyor

2019-05-08 16:12 - Ekonomi

Kremlin’den İran açıklaması

2019-05-08 17:28 - Dünya

Bundesliga'da şampiyon son hafta belli olacak

2019-05-11 22:47 - Spor

TİKA'nın eğitimini tamamlayan Afgan sağlıkçılar sertifikalarını aldı

2019-05-09 13:32 - Dünya

Filipinler seçime gidiyor

2019-05-13 15:47 - Dünya

Üniversite öğrencilerini taşıyan minibüs devrildi: 25 yaralı

2019-05-07 21:43 - Asayiş

Gökyüzünde seyahat

2019-05-12 19:02 - Gündem

Sivas'ta 2 bin 500 yıllık taç ele geçirildi

2019-05-13 13:22 - Asayiş

THY 2018'de mobil uygulamasından 4 milyondan fazla bilet sattı

2019-05-13 13:47 - Gündem

Terör örgütü çöküşünü durdurmak için gençlere yönelmiş

2019-05-13 14:47 - Gündem

İlgili Haberler

Türkiye'nin İspanya'ya tek galibiyeti 71 yıl önce

11:27 - Spor

A Milli Futbol Takımı 643. maçına çıkacak

11:22 - Spor

Aykut Kocaman'dan, Saran'ın futbol şube sorumluluğu teklifine olumsuz yanıt

11:17 - Spor

A Milli Futbol Takımı'nın rakibi, son Avrupa şampiyonu İspanya

09:37 - Spor

ABD Açık tek erkekler finalinde Alcaraz'ın rakibi Sinner oldu

09:33 - Spor

Günün Manşetleri

Doğu Karadeniz kıyıları için gök gürültülü sağanak uyarısı

12:03 - Gündem

Sosyal konut projesinde genç çiftlere yüzde 20 özel kontenjan ayrılacak

11:57 - Gündem

MHP'den Iğdır'da "Terörsüz Türkiye: Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik" ziyaretler

11:52 - Siyaset

Filistinli Gazeteciler Sendikası: İsrail, ağustos ayında Gazze'de 15 gazeteciyi öldürdü

11:48 - Dünya

Kadın girişimciler e-ticaretle küresel pazarlara ulaşıyor

11:43 - Ekonomi