Emniyet Genel Müdürü Aktaş'tan 15 Temmuz mesajı

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, "Türk Polis Teşkilatı olarak ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden dahili ve harici hainlere karşı onurlu mücadelemize aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz." dedi.

Gündem - 4 yıl önce

Ankara
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, "Hiç şüpheniz olmasın ki Türk Polis Teşkilatı olarak milletimiz ve şanlı tarihimizden aldığımız güçle tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi her koşulda ve her durumda ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden tüm şer odaklarına, taşeron terör örgütleri ile onların arkasındaki dahili ve harici hainlere karşı onurlu mücadelemize aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
Aktaş, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajında, devletin bekasını, milletin birlik ve beraberliğini hedef alan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı aziz milletin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 15 Temmuz'da herkesin iftihar ettiği şanlı bir direniş sergileyerek, istiklal ve istikbalini hedef alanlara gereken dersi verdiğini belirtti.
Mehmet Aktaş, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez. Bayrak inmez, ezan dinmez." nidalarıyla yeri göğü inleten necip milletin yanında bu mücadelenin saflarına katılan Emniyet Teşkilatının da ölümsüz destanda yerini aldığını, 63 şehit verdiğini ve 284 kişinin de gazilik mertebesine eriştiğini ifade etti.
15 Temmuz günü zaferde en büyük pay sahibinin, hayasızca akını durdurmak için tanklara, uçaklara, ölüm kusan silahlara meydan okuyan aziz şehitler ve gaziler olduğunu belirten Aktaş şunları kaydetti:
"Hiç şüpheniz olmasın ki Türk Polis Teşkilatı olarak milletimiz ve şanlı tarihimizden aldığımız güçle tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi her koşulda ve her durumda ülkemizin birlik ve beraberliğini tehdit eden tüm şer odaklarına, taşeron terör örgütleri ile onların arkasındaki dahili ve harici hainlere karşı onurlu mücadelemize aynı azim ve kararlılıkla devam edeceğiz.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. yıl dönümü vesilesiyle tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, bir an bile tereddüt etmeksizin seferberlik ruhuyla canını ortaya koyan gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum."
Kaynak: AA
dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Osmaniye'de balıkçıların baraj gölünde av mesaisi başladı

2022-07-11 14:34 - Çevre-Hayat

Emniyet Genel Müdürü Aktaş'tan 15 Temmuz mesajı

2022-07-15 00:04 - Gündem

ABD'de Floyd'un ölümüne neden olan eski polise federal mahkemede 21 yıl hapis

2022-07-09 00:07 - Dünya

ABD Başkanı Biden'ın İsrail ziyaretinde 5 konu öne çıkacak

2022-07-13 14:40 - Dünya

İdlib'de rejimin yerinden ettiği siviller bir bayrama daha evlerinden uzakta girdi

2022-07-09 13:06 - İslam-Hayat - Safer 1448

ABD Başkanı Biden, İsrail'de: İki devletli çözüme verdiğim desteğimi tartışacağız

2022-07-13 18:12 - Dünya

Boşnak lider Dzaferovic: Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Batı Balkanlar'da yapıcı rolü

2022-07-13 18:40 - Dünya

Ünlü işadamı ve müzisyen Emin Ağalarov'a Medya Yönetici Ödülü!

2022-07-13 21:11 - Özel Haber

James Webb teleskobunun çektiği ilk tam renkli fotoğraf paylaşıldı

2022-07-12 09:44 - Teknoloji

İstanbul'da dolunay kentin simge noktalarıyla fotoğraf karelerine yansıdı

2022-07-14 07:28 - Günün Fotoğrafı

İlgili Haberler

Bakan Göktaş: Huzurun olduğu bir Türkiye'yi el birliğiyle inşa etmeye devam etmek istiyoruz

14:08 - Gündem

THY, tarihinin en uzun aktarmasız uçuşunu gerçekleştirdi

13:57 - Gündem

Dışişleri Bakanı Fidan, Trablus'ta TSK Libya Görev Grup Komutanlığını ziyaret etti

13:48 - Gündem

Türkiye'de son 24 yılda 519 kilometre köprü inşa edildi

13:43 - Gündem

Dışişleri Bakanı Fidan, 13-14 Ağustos'ta Mısır'ı ziyaret edecek

13:37 - Gündem

Günün Manşetleri

Bakan Göktaş: Huzurun olduğu bir Türkiye'yi el birliğiyle inşa etmeye devam etmek istiyoruz

14:08 - Gündem

Rusya'dan Telegram ve Google'a 26 milyon ruble ceza

14:02 - Dünya

THY, tarihinin en uzun aktarmasız uçuşunu gerçekleştirdi

13:57 - Gündem

Denizüstü rüzgar YEKA ihalesi 2027'nin ilk çeyreğinde gerçekleştirilecek

13:53 - Ekonomi

Dışişleri Bakanı Fidan, Trablus'ta TSK Libya Görev Grup Komutanlığını ziyaret etti

13:48 - Gündem