?>

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletiyor

Genel - 6 yıl önce

Emlak Katılım'ın yeni şubesi Kocaeli'nin İzmit ilçesinde hizmet vermeye başladı.

Karabaş Mahallesi'ndeki Emlak Katılım İzmit Şubesinin açılışına, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habip Korkmaz, Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Abdullah Günaydın, Kocaeli Müftüsü Sinan Cihan, Katılım Bankası Genel Müdür Yardımcıları Uğur Kara, Cengiz Sinanoğlu ve Hasan Apaydın, Yönetim Kurulu üyeleri Murat Balcı, Mehmet Ali Kahraman ve Mehmet Nuri Yazıcı ile iş insanları katıldı.

Günaydın, açılışta yaptığı konuşmada, yeni şubenin hayırlı olmasını dileyerek, "Finans sistemi içerisinde yeni gelişmeleri sağlayan bir uygulama katılım bankaları. Bizim ülkemizde olduğu kadar uluslararası alanda da büyük bir gelişme kazanmaktadır. Ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sağlamasını temenni ediyorum." ifadesini kullandı.

İl Müftü Yardımcısı Burhan Bilgin'in duasının ardından şubenin açılış kurdelesi kesildi.

Katılım Finans sektörünün en genç üyesi olan Emlak Katılım, "100 Günlük İcraat Programı" ile yeniden faaliyete geçirilmesi kararının ardından, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’ndan (BDDK) faaliyet izni alarak 21 Mart 2019 tarihinde Merkez Şubesi ile hizmet vermeye başladı.

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, açılışını yaptığı yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletiyor.

Emlak Katılım İzmit Şubesi, bölgedeki müşterilerinin farklılaşan finansal ihtiyaçlarına yanıt verirken, başta gayrimenkul sektörü olmak üzere tüm sektörlerin gelişimine ve hayata geçirilecek yeni projelerle bölgesel istihdama katkı sağlamayı hedefliyor.

Yedi coğrafi bölgede açılacak şubelerle Türkiye geneline yaygın olarak hizmet verilmesi hedefleniyor. Emlak Katılım, Merkez (Ataşehir), Fatih, İkitelli, Ankara, Bursa, İzmir, İzmit, Gaziantep, Samsun, Kayseri, Adana ve Konya (Büsan) şubeleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

4. Ulusal Antarktika Bilim Seferi başladı

2020-02-09 17:07 - Teknoloji

Borsa günü yükselişle tamamladı

2020-02-13 21:24 - Ekonomi

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı

2020-02-14 17:50 - Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırgız mevkidaşı Ceenbekov ile telefonda görüştü

2020-02-11 11:52 - Genel

Ediz Bahtiyaroğlu Yılın Spor Ödülleri sahiplerini buldu

2020-02-12 21:47 - Spor

FIFA'dan mağdur futbolculara fon desteği

2020-02-11 17:52 - Spor

Güvercinler mezatlarda binlerce liraya alıcı buluyor

2020-02-14 14:37 - Magazin

Arçelik'ten LG'ye 'patent ihlali' davası

2020-02-13 16:16 - Genel

Doğu Afrika 3 aydır çekirgelerle savaşıyor

2020-02-10 14:17 - Dünya

Lavrov ve Maas, Libya krizini görüştü

2020-02-11 22:27 - Dünya

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Türkiye'den Küresel Sumud Filosu'na gıda ve ilaç desteği

19:22 - Gündem

Tekirdağ'da işçi servisiyle kamyonun çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralan

19:12 - Gündem

TCMB, İİT-İSEDAK Merkez Bankaları Forumu toplantısına ev sahipliği yaptı

19:03 - Ekonomi

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Macaristan Başbakanı Orban ile görüştü

18:48 - Siyaset

Ankara'da 6 Ekim'e kadar dönüşümlü su kesintileri yapılacak

18:42 - Gündem