?>

Dünyanın en ünlü DJ'yi Aoki Bodrum’a geliyor

Dünyada en ünlü 10 DJ’den biri olan Steve Aoki, 9 Temmuz’da Türkiye’de hayranlarının karşına çıkacak. En çok kazanan DJ unvanına sahip olan Amerika’nın gözde DJ’i Aoki Bodrum’da konser verecek.

Magazin - 8 yıl önce

Elektronik müziği dünya tanıtan ve dünyanın en iyi 10 DJ’yi arasında gösterilen Steve Aoki, 9 Temmuz Pazar günü Palmalife Bodrum Beach'de parti düzenleyecek. Dünyanın çok kazanan beşinci DJ’i olan Aoki, 2014 yılında en çok seyahat eden müzisyen olarak Guinness rekoruna sahip oldu. Aoki’nin bir de ’En Uzun Kalabalık Coşkusu’ Guinness rekoru bulunuyor. Türkiye’ye gelecek olan Aoki, Yalıkavak Mahallesi'nde bulunan Palmalife Bodrum Beach’de parti vermeye hazırlanıyor.

Aoki’yi Bodrum’a getiren Palmalife Bodrum Beach'in işletmecisi Burak Karakurt ve Merdan Çavuş, Amerika’nın en ünlü DJ’ni Bodrum’a getirdiklerini belirterek, “Dünyaca ünlü starları Bodrum’a getireceğiz. Bunun hem turizme hem de Bodrum’a katkısı olacağını düşünüyoruz. Gecen hafta Jeremy Meeks’i Bodrum’a getirmiştki. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Meeks birçok fotoğraf çekip Türkiye’yi ve Bodrum’u tanıtmış oldu. DJ performansı sergileyen Meeks, Bodrum’a da hayran kalmıştı. Biz turizmciler olarak bu gibi faaliyetlerle Türkiye’nin turistik bölgelerini tanıtmamız lazım. Şimdi ise dünyanın en ünlü DJ’leri arasında bulunan Steve Aoki’yi Bodrum’a getiriyoruz. Amerika’nın ve dünyanın tanıdığı birçok ünlü ismi de Bodrum’a getirmeye devam edeceğiz. Beach partiler düzenleyip yerli ve yabancı turistlerle ünlü isimleri bir araya getireceğiz. 9 Temmuz Pazar günü saat 15.00'te Palmalife Bodrum Beach'de DJ Steve Aoki sahne alacak. Herkesi partiye bekliyoruz” dediler.

Eren Ayhan

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Kırkpınar'a kispet ayarı

2017-07-02 01:32 - Spor

İzmir'de yangın söndürme helikopteri baraja düştü

2017-07-02 10:17 - Asayiş

'Fenerbahçe makine gibi işleyecek'

2017-07-04 00:12 - Spor

DenizBank ile Giresun Ticaret Borsası arasında protokol

2017-07-04 19:37 - Ekonomi

Galatasaray'dan Maicon açıklaması

2017-06-29 19:07 - Spor

Buğday ve arpada alım satım durdu

2017-06-30 18:27 - Ekonomi

'Gazze’de 2 bin 500 hastanın durumu kritik'

2017-07-05 00:27 - Dünya

Engelleri aşıp 'engellilerin' umudu oldu

2017-07-03 17:29 - Genel

Motosiklet yarışçısı feci şekilde hayatını kaybetti

2017-07-05 11:37 - Asayiş

Hayırseverden Suriyelilere 1 tır gıda yardımı

2017-07-05 20:17 - Gündem

İlgili Haberler

Türkiye'yi gezen 'Örümcek Adam' Diyarbakır'da

18:23 - Magazin

Yabancı öğrenciler söyledikleri yöresel şarkılarla Türkçelerini pekiştiriyor

12:07 - Magazin

Kapadokya'da sıcak hava balon turlarına rüzgar molası

16:42 - Magazin

Manisa'da anıt ağaç altında odun ateşinde demlenen çay ilgi görüyor

15:57 - Magazin

ABD'li ünlü güreşçi Hulk Hogan 71 yaşında öldü

21:12 - Magazin

Günün Manşetleri

Bulgaristan'daki yangının Türkiye tarafına geçmemesi için önlemler alındı

19:28 - Dünya

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, IDEF 2025'i ziyaret etti

18:33 - Gündem

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, TercihFest 2025'te üniversite adaylarıyla buluştu

17:58 - Gündem

Beşiktaş'ın Shakhtar Donetsk maçı bilet fiyatları belli oldu

17:12 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit ailelerine başsağlığı diledi

16:53 - Gündem