?>

"Dünya Avucunuzda"nın ikinci sezonu başlıyor

- Vodafone Red sponsorluğunda gerçekleşen seyahat programı "Dünya Avucunuzda"nın ikinci sezonunda, alışılagelmiş ve bilindik yurt dışı gezi rotaları yerine, dünyanın saklı kalmış yerleri konu alınacak

Genel - 7 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Vodafone Red sponsorluğunda gerçekleşen seyahat programı "Dünya Avucunuzda", ikinci sezonuyla ekranlarda yerini alacak.

Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre, Burcu Esmersoy'un sunacağı programda rotalar National Geographic uzmanlarıyla belirlenecek. Programda bu yıl, alışılagelmiş ve bilindik yurt dışı gezi rotaları yerine, dünyanın saklı kalmış yerleri konu alınacak.

Programda belirlenen seyahat rotalarının gizli kalmış noktalarına doğru keşfe çıkılacak ve bu rotalarda yaşayanların yerel deneyimleri paylaşılacak. İzleyicilerin bu bölgelere özel lezzetlerin nerelerde tadılabileceğini öğreneceği, şehirlere dair tarihsel ve kültürel bilgiler edinebileceği programda, herkesin tatilini daha keyifli hale getirecek tüyolar verilecek.

Burcu Esmersoy'a, seyahatlerinde Sezgin Yılmaz'ın yanı sıra National Geographic Traveler dergisinin editörleri eşlik edecek. Ekibin deneyimleri, seyahatle eş zamanlı olarak Vodafone Red sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

Programın ilk durağı ise Danimarka'da limanı, kanalları, tarihi binaları ve hareketli caddeleriyle bilinen, ülkenin en büyük şehri başkent Kopenhag olacak. Program kapsamında ayrıca, İsviçre, Sicilya, Slovenya, Fransa ve Portekiz de ziyaret edilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone Red'in ayrıcalıklarla dolu dünyasının her geçen gün genişlediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Gerek Vodafone abone bazında gerekse Türkiye genelinde dijitalleşmenin öncüleri haline gelen Red'lilere geniş ayrıcalıklar sunmaya devam ediyoruz. Vodafone Red olarak destek verdiğimiz Dünya Avucunuzda programı çok yakında izleyicilerle buluşacak. Programda dünyanın çok özel ve saklı yerleri konu alınacak, herkesin tatilini daha keyifli hale getirecek tüyolar verilecek. Yenilikçi ürün ve servislerimizle Vodafone Red müşterilerimizin dijital deneyimlerini artırmaya devam edeceğiz."

Haftanın Öne Çıkanları

Gülen'in 'paralel devlet' mesajı mahkemedeki ses dosyasında

2019-02-07 17:07 - Genel

Son 4 yılda sıcaklık rekoru kırıldı

2019-02-07 02:02 - Gündem

Terim’in kızından TFF’ye büyük tepki

2019-02-06 20:42 - Spor

Yaya geçidinde halk oyunu oynadılar

2019-02-07 18:02 - Çevre-Hayat

Milli elektroşok silahı 'Wattozz' Batı Balkanlar'a açılıyor

2019-02-05 21:32 - Teknoloji

"Dünya Avucunuzda"nın ikinci sezonu başlıyor

2019-02-11 14:27 - Genel

İtalya’da bir bronz da Alisa İsbir’den

2019-02-04 15:24 - Spor

Hatay’da su göletine düşen çocuk boğuldu

2019-02-04 18:32 - Asayiş

Karagümrük çetesine operasyon: 10 gözaltı

2019-02-09 15:49 - Asayiş

Hedefi üçüncü kez dünya şampiyonu olmak

2019-02-10 18:02 - Spor

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Gazze'deki hükümet: Ateşkesten bu yana bölgeye sadece 173 yardım tırı girdi

01:27 - Dünya

ABD Başkanı Trump'tan öldürülen aktivist Charlie Kirk'e gıyabi Özgürlük Madalyası

01:23 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, A Milli Futbol Takımı oyuncularını ve teknik heyetini tebrik etti

01:08 - Spor

2026 FIFA Dünya Kupası'na 6 ülke daha bilet aldı

00:37 - Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Cumhurbaşkanı Kavelaşvili ile görüştü

00:27 - Siyaset