?>

'Dört dörtlük' mutluluk

Van'ın Saray ilçesinde 4 yıl önce evlenen ve uzun süre bebek sahibi olamayan Yücel ve Sinem Nam çifti, 5 ay önce dünyaya gelen dördüzlerinin sevincini yaşıyor. - Anadolu Ajansı

Çevre-Hayat - 9 yıl önce

VAN-Necat Hazar

İnşaat işçisi Yücel Nam, AA muhabirine yaşadığı mutluluğu anlatırken, eşiyle dört yıl boyunca çocuk sahibi olmak istediklerini, Allah'ın bu isteklerini Demir, Derya, Defne ve Defin adını koydukları dört bebek vererek taçlandırdığını söyledi.

Dördüz bebeklerinin dünyaya gelmesiyle mutluluklarının da dörde katlandığını anlatan Nam, şöyle konuştu:

"Ultrason sırasında doktor, 'Evet bebeğinizi görüyorum' dediğinde çok mutlu olmuştum. Doktor, 'Dur bir dakika ikincisini de görüyorum.' deyince 'İnanmıyorum, ikizlerim mi olacak' dedim ve şaşırdım. Doktor, 'Dur üçüncü bebeği de görüyorum' dedi. 'Hocam şaka mı yapıyorsunuz' dedim. 'Hayır dördüncü bebeği de görüyorum' deyince, ben mutluluktan ne yapacağımı nasıl bir cevap vereceğimi unuttum. O mutlulukla eve koşup bu haberi babam ve annemle paylaştım."

Nam, hiçbir sosyal güvencesi olmamasına rağmen Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezinde doktorların kendileriyle çok yakından ilgilendiğini söyledi.

Dört yıl aradan sonra dördüz bebek sahibi olmanın kendisine çok güzel duygular yaşattığını ifade eden Nam, mutluluktan "uçacak gibi" olduğunu dile getirdi.

"İki beşik alabildim"

Dördüz bebeği olmasının maddi imkanlarını iyice zorlaştırdığını ve ailesiyle birlikte babasının yanında kaldığını belirten Nam, "Kendi imkanlarımla iki beşik alabildim. Bir de benim bebekliğimde kullandığım beşiği şimdi kızım kullanıyor. Yetkililerden bana destek çıkmasını bekliyorum. Sosyal güvencem ve düzenli bir işim olmadığı için çocuklarıma bakmakta güçlük çekiyorum." diye konuştu.

Anne Sinem Nam ise dört yıl aradan sonra dördüz bebeğe sahip olunca şaşırdığını ve mutlu olduğunu dile getirdi.

Birkaç yıldır Allah'a bebek sahibi olabilmek için dua ettiğini anlatan Nam, "Rabbim dualarımı kabul ederek dört evlat birden nasip etti. Eşimin sigortası ve iş güvencesi yok. Bu yüzden bakmakta güçlük çekiyoruz ama çok mutluyum." dedi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Ruslar Antalya'da oy kullanıyor

2016-09-11 20:52 - Dünya

Çavuşoğlu, Lavrov ile Suriye'yi görüştü

2016-09-10 00:24 - Gündem

'Gerçek belediyeciliğin ne olduğunu görecekler'

2016-09-11 16:22 - Gündem

Suriye rejimi Halep'i vurdu: 24 ölü

2016-09-10 20:22 - Dünya

Fenerbahçe'nin malzemecisi Çetin gözaltına alındı

2016-09-14 21:22 - Gündem

Ebru sanatına ikinci baharını yaşatan sanatkar: Mustafa Düzgünman

2016-09-12 16:47 - Kültür Sanat

Akın İpek in şirketleri TMSF ye devredildi

2016-09-09 15:02 - Gündem

FETÖ'nün eski okulunda 500 mermi kovanı çıktı

2016-09-12 19:47 - Gündem

'Dört dörtlük' mutluluk

2016-09-15 16:52 - Çevre-Hayat

Obama'dan "Kuzey Kore" güvencesi

2016-09-09 12:24 - Genel

İlgili Haberler

Van'ın tarihi yapıları karla kaplandı

17:38 - Çevre-Hayat

Sivas'taki "Hobbit Evleri" kar yağışının ardından güzel görüntü oluşturdu

16:23 - Çevre-Hayat

Karabük'teki kış manzaraları havadan görüntülendi

16:13 - Çevre-Hayat

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin 'kar timleri' mücadeleye başladı

14:43 - Çevre-Hayat

Meteorolojiden Güneydoğu'da bazı iller için kar uyarısı

14:37 - Çevre-Hayat

Günün Manşetleri

Trump, Rusya-Ukrayna savaşını sona erdirmek için "büyük ilerleme" kaydettiklerini söyledi

02:38 - Dünya

Kosova'daki erken genel seçimde mevcut Başbakan Kurti zaferini ilan etti

01:53 - Dünya

Rus uzman Dr. Gasanov’dan Akdeniz'de Türkiye karşıtı ittifak yorumu

00:32 - Özel Haber

İsrail'in Somaliland kararına karşı Mogadişu'da gösteri düzenlendi

23:53 - Dünya

ABD Başkanı Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile barış görüşmeleri için Florida'da buluştu

23:13 - Dünya