?>

Denizli, ’Burası son durağım’ dedi

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük koltuğu için Mustafa Denizli ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Mustafa Denizli, “Parantezi burada açtım, inşallah yüzümün akıyla bu camiada kapatacağım” dedi.Hamza Hamzaoğlu...

Spor - 10 yıl önce

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu’nun takımdan gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğu için Mustafa Denizli ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Mustafa Denizli, “Parantezi burada açtım, inşallah yüzümün akıyla bu camiada kapatacağım” dedi.

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimi, bir süredir görüşme halinde olduğu deneyimli teknik adam Mustafa Denizli ile anlaşma sağladı. Saat 14.30 sıralarında Point Hotel’de bir araya gelen sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ve teknik direktör Mustafa Denizli, yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından 1,5 yıllığına el sıkıştı. Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özbek ve Denizli, kararın her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

ÖZBEK: “MUSTAFA HOCAMIZ PRENSİP OLARAK KABUL ETTİ”

Başkan Özbek, “Mustafa Denizli ile görüşme yaptık. Bugüne nasip oldu. Galatasaray’daki hizmetlerini anlatmaya gerek yok. Yönetim olarak boşalan teknik direktörlük görevini hocamdan rica ettik. Hocam da prensip olarak kabul etti. Detaylandırıp sözleşme imzalayacağız. Her iki taraf için de hayırlı bir karar olduğunu düşünüyorum. Hocama da alacağı görevlerde başarılar diliyorum” dedi.

DENİZLİ: “BAŞARILARIMI RİSK EDECEKSEM O CAMİA BURASIDIR”

Ardından sözü alan teknik direktör Mustafa Denizli, “Biraz heyecanlıyım, heyecanımı da mazur görün. Sporculuk yaşamımın bir noktasını bu camiada gerçekleştirdim. En büyük başarılarımın başlangıç noktası bu camiaydı. Parantezi burada açtım, inşallah yüzümün akıyla bu camiada kapatacağım. Çok güzel ve zaman zaman da üzüntülü dönemlerim oldu. Beni bu koltuğa oturtan, bugün taşıdığım ismi, kariyeri borçlu olduğum camiadan böyle bir görev isteği gelince mutlu oldum. İkinci defa böyle bir istek geldi. İki yıl önce olmamıştı. Bana gelen tekliflerden farklı bir hadiseydi. Eğer bir gün başarılarımı, ismimi riske edeceksem, uğruna her şeyimi riske edebileceğim camia burasıdır. Sporculuk kariyerimi yaşadığım, mesleki kariyerimin başlangıcı olan ve bana bu imkanı tanıyan camia benden böyle bir görev istediyse bundan sadece onur duyarım. Başkanımız, yönetimimiz, camiamız ve sporcularımızla inşallah bütün düşündüklerimizi gerçekleştiririz. Zor bir göreve başlıyoruz. Hiçbir görev kolay değildir. Bunun heyecanını yaşıyoruz. Bu heyecanları çocuksu heyecanlar olarak değerlendirebilirsiniz. Bu kadar geride bıraktığımız yıllar bu heyecanı yaşamamıza mani olmuyor. Mani de olmasın. Bu heyecanı kaybettiğim anda bu görevlerde bulunmam. 1987 yılında başına geçtiğim, bana bu güveni duyan camiada o günkü heyecanım neyse bugünkü heyecanım belki bir kat daha fazla” şeklinde .

“FATİH HOCA VE HAMZA HOCADAN BİLGİ ALACAĞIM”

Ekibindeki isimlerin belli olmadığını dile getiren Denizli, “Şu anda hiçbir çalışma arkadaşım mevcut değil. Bu konuda yardımcı olabilecek, çok yakın ve burada görev yapmış iki arkadaşımdan destek isteyebilirim. Bir tanesi Fatih hocamız, bir tanesi Hamza hocamız. Şu anda oradaki konumu benden çok daha iyi bilen insanlar. Onlardan tavsiyelerini alırım. Kafamda bir kişi var ama şu anda fazla kimse yok” dedi.

“BUGÜN ‘EVET’ DEYİP YARIN TAKIMIN BAŞINA GEÇMEK NORMAL DEĞİL”

"Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Atletico Madrid mücadelesinde takımın başında yer alacak mısınız?" sorusuna ise Denizli, “Burada yapılacak daha önemli, programlanmış işlerim var. Zaten koskoca Galatasaray camiasında bugün ‘Evet’ deyip, yarın takımın başına geçmenin çok fazla normal tarafı olmaz. Hafta sonu takımım ve taraftarımızla birlikte olacağız. Şu dakikadan itibaren camiamızla birlikteyiz” cevabını verdi. Denizli, "Galatasaray’da nasıl bir hava yakalamayı planlıyorsunuz" sorusu üzerine ise, “Galatasaraylılar nasıl bir hava bekliyorsa o havayı yakalarız” dedi.
Haftanın Öne Çıkanları

Onlarca metre yükseklikten atlayıp el ele tutuştular

2015-11-22 12:03 - Gündem

Kaynak Holding şirketlerine kayyum atandı

2015-11-18 10:56 - Genel

Rus uçağının düşürülmesine 2 gözaltı

2015-11-17 16:48 - Asayiş

Liseli kızların ölüm oyunu

2015-11-21 17:44 - Asayiş

Çiftler arasında soruna yol açacak yenilik

2015-11-23 12:28 - Teknoloji

Alev alan otomobilde yanarak can verdi!

2015-11-17 08:48 - Asayiş

Patatesin bolluğu üreticiyi sevindirmedi

2015-11-18 13:03 - Ekonomi

Denizli, ’Burası son durağım’ dedi

2015-11-23 18:23 - Spor

Başkent’te Ülkücüler, Türkmenler için Rusya Büyükelçiliği’ne yürüdü

2015-11-21 08:31 - Gündem

Google kendi telefonunu kendi üretecek

2015-11-17 23:57 - Teknoloji

İlgili Haberler

Fortuna Düsseldorf, İsrailli futbolcuyu transfer etmekten vazgeçti

10:22 - Spor

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Viking ile karşılaşacak

09:38 - Spor

Beşiktaş, yarın St. Patrick's karşısında avantaj peşinde

09:32 - Spor

Bordo-mavililerin prensipte anlaşmaya vardığı Kazeem Olaigbe, Trabzon'a geldi

22:53 - Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho: İyi bir takıma karşı zor bir maç oynayacağız

20:27 - Spor

Günün Manşetleri

Fortuna Düsseldorf, İsrailli futbolcuyu transfer etmekten vazgeçti

10:22 - Spor

ABD'nin California eyaletindeki yangınlarda 330 kilometrekareden fazla alan kül oldu

10:18 - Dünya

Hindistan'da 4 kişinin ölümüne sebep olan heyelanda yaklaşık 100 kişi kayboldu

10:07 - Dünya

Trump, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ı konuk edecek

09:57 - Dünya

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Viking ile karşılaşacak

09:38 - Spor