?>

CHP’liler kadın işçiyi taciz ve tehdit etti

Adana Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Şube Müdürlüğünde görevli kadın işçi, CHP seçim bürosunda bulunan 2 kişinin sözlü taciz ve tehdidine uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Asayiş - 6 yıl önce

Adana Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Şube Müdürlüğünde görevli kadın işçi, CHP seçim bürosunda bulunan 2 kişinin sözlü taciz ve tehdidine uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu.

İddiaya göre, Adana Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü’nde çalışan temizlik işçisi Havva Bulut (32), Ziyapaşa Bulvarı Atatürk Parkı civarında bulunan CHP seçim bürosunu ve çevresinin temizliğini yaptığı sırada CHP seçim bürosundaki 2 kişinin kendisine ‘Zeydan Karalar gelecek ve kazanacak senin ve Hüseyin Sözlü’nün ... vuracağız’ diyerek siyaset üzerinden sözlü tacizde bulunduğunu, tehdit edildiğini bunun ardından bağırdığını ve seçim bürosundaki diğer kişilere olayı aktarmasının ardından şikayetçi olmaması konusunda kendisine telkinde bulunulduğunu ileri sürdü.

Olayın ardından Havva Bulut ve avukatı Mücella Kara, polis merkezine giderek şahıslardan şikayetçi oldu.

“ADALETE GÜVENİYORUZ”

Avukat Mücella Kara yaptığı açıklamada, “Belediye işçimiz sözlü tacize uğramıştır. İşiyle tehdit edilmiştir. Bu olay Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim bürosu önünde olmuştur. Tacizde bulunan 2 kişi de seçim bürosundan çıkmıştır. Olayla ilgili şikayette bulunduk ve adalete de güveniyoruz. Çocukları için sokakları süpürüp, ekmek parası kazanmaya çalışan bir kadının amiyane tabirlerle sözlü tacize uğraması aynı zamanda işiyle tehdit edilmesi suçtur. Bunun takipçisi olacağız” dedi.

“İŞİMLE TEHDİT EDİLDİM”

Tacize uğradığını iddia eden Havva Bulut ise, “Olay yerine polis çağırdım. İşimle tehdit edildim, psikolojim bozuldu. Ağlamaya başladım ve arkadaşlarım teselli etti beni. Olay yerindeki kişiler beni taciz eden kişileri savundu. Ben yol süpürüp çocuğumun rızkını kazanıyorum, adaletin yerini bulmasını istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

İçişleri Bakanı Soylu: FETÖ ile ilgili 1 milyon 150 bin dijital veriyi çözdük

2019-02-14 02:25 - Siyaset

Jandarmadan droneli ve köpekli operasyon

2019-02-17 19:02 - Asayiş

'Şiddette mahkumiyetin olabilirliğiyle ilgili çalışma yapılıyor'

2019-02-18 18:25 - Siyaset

'TARSİM'den 5 milyar liralık hasar tazminatı ödenmiştir'

2019-02-17 23:42 - Ekonomi

Kanal Edirne bu yıl hizmete alınacak

2019-02-19 10:12 - Gündem

CHP’liler kadın işçiyi taciz ve tehdit etti

2019-02-19 16:25 - Asayiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Külliye İşlemeli Yağcıbedir halısı

2019-02-18 14:07 - Siyaset

'Tanzim satışlar balon fiyatları söndürdü'

2019-02-19 14:47 - Ekonomi

Dünyanın saygın üniversiteleri İstanbul’da

2019-02-19 10:12 - Eğitim

Balıkesir'de FETÖ operasyonu: 7 kişi tutuklandı

2019-02-17 01:02 - Asayiş

İlgili Haberler

Diyarbakır merkezli suç örgütüne yönelik operasyonda 19 şüpheli tutuklandı

08:37 - Asayiş

Manisa'da devrilen minibüsteki 1 kişi öldü, 13 kişi yaralandı

01:17 - Asayiş

Tuzla'da yokuşta duran kamyonun hareket etmesi sonucu 5 araçta hasar oluştu

17:47 - Asayiş

Erzincan’da sıralı dükkanların çatısında çıkan yangın iş yerlerine zarar verdi

15:32 - Asayiş

Düğün veya asker uğurlama konvoylarıyla trafiği engelleyenlere 180 bin lira ceza geliyor

10:43 - Asayiş

Günün Manşetleri

Rusya Devlet Başkanı Putin, ABD Başkanı Trump'la telefon görüşmesi gerçekleştirdi

20:32 - Dünya

Rusya Devlet Başkanı Putin: Trump ile görüşme yapıcıydı ve görüşmeyi çok kıymetli buluyorum

20:13 - Dünya

İşletmeler dijital araçlar olmadan rekabetçi olamıyor

19:48 - Ekonomi

İngiltere-AB Zirvesi'nin ardından ortak açıklama yapıldı

19:32 - Dünya

Beyaz Saray, İsrail'in Gazze'yi tamamen işgal etme açıklamasına net cevap vermekten kaçınd

19:27 - Dünya