'Chahechouhe için Fenerbahçe ile görüştük'

Atiker Konyaspor'un basın sözcüsü Gökmen, Aatif Chahechouhe için Fenerbahçe ile görüştüklerini ve yanıt beklediklerini söyledi.

Spor - 10 yıl önce

Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor'un basın sözcüsü Erhan Gökmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere iki kulvarda mücadele ettiklerini, yakın zamanda da Ziraat Türkiye Kupası macerasının başlayacağını belirtti.
Maç yoğunluğundan, transfer çalışmaları için teknik direktör Aykut Kocaman ile görüşemediklerini dile getiren Gökmen, "Devre arasında takıma takviye yapmak istiyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Transfer komitemizin çalışması ve hocamızın direktifleriyle gerekli takviyeler yapılacaktır. İlk olarak Aatif Chahechouhe için Fenerbahçe ile görüşmemiz oldu. Sarı-lacivertlilerden yanıt bekliyoruz. Takıma katabilirsek, eksik bir mevkimizi doldurmuş olacağız." diye konuştu.

"Hedefimiz ilk 5 takım içinde olmak"

Gökmen, geçen sezon Konyaspor tarihinin en başarılı sezonunu yaşadıklarını ve ligi 3. olarak tamamladıklarını anımsattı.
Bu sezon da aynı başarıyı devam ettirmek istediklerini vurgulayan Gökmen, şunları söyledi:
"Bu yıl hem UEFA Avrupa Ligi hem de Süper Lig'de mücadele ediyoruz. Ligde fikstürden kaynaklanan bazı dezavantajlarımız da oldu. İlk 10 maça baktığımız zaman bunun 4'ünü şu an puan cetvelinde ilk 5 içinde olan takımlarla oynadık. Bu maçlardan da puanlar çıkarmayı başardık. Sakatlık yaşayan ve cezalı olan oyuncularımız da bu süreçte biraz fazlaydı ancak hedeflediğimiz puana doğru ilerliyoruz. Bu sene de hedefimiz ilk 5 takım içerisinde yer alabilmek. Geçen yıl 3. olduk, bu yıl 5. olduk diye başarısız sayılmayız. Futbolda süreklilik çok önemli. Her yıl ilk 5 içerisinde yer alırsak, bizim için her sene başarılı olacaktır."

"Umarım hakemler böyle devam etmez"

Gökmen, UEFA Avrupa Ligi'nde 4 maçta 1 puan topladıklarını hatırlattı.
UEFA Avrupa Ligi'ni deneyim elde etmek açısından bulunmaz bir fırsat olarak değerlendiren Gökmen, "Avrupa'da elimizden geleni yapıyoruz ancak yine hakem faciasıyla karşı karşıya kalıyoruz. Son Braga maçında hakem çok kötü bir yönetim sergiledi. Kötü yönetimleri Süper Lig'de yaşarken bunlar Avrupa Ligi'nde de karşımıza çıkmaya başladı. Bu konuda gerçekten talihsizlik yaşıyoruz. Umarım hakemler böyle kötü performans sergilemeye devam etmezler." ifadelerini kullandı.
dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Başbakanlık'ta güvenlik toplantısı başladı

2016-11-07 21:22 - Gündem

Çalışma azmi 'engel' tanımadı

2016-11-03 13:47 - Çevre-Hayat

'Demokrasiye sahip çıkınız'

2016-11-05 17:22 - Siyaset

Irak ordusu Musul'a 30 kilometre uzaklıktaki el-Kahire köyüne girdi

2016-11-02 17:17 - Dünya

Somali'de bombalı saldırı: 3 ölü

2016-11-05 23:47 - Dünya

Adana merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 21 gözaltı

2016-11-02 12:32 - Gündem

'Chahechouhe için Fenerbahçe ile görüştük'

2016-11-08 14:22 - Spor

Rio Olimpiyatları'nda çalışan işçiler ücretlerini alamadı

2016-11-02 16:08 - Spor

Fenerbahçe-Manchester United maçının 11'leri...

2016-11-03 23:09 - Spor

'İran, Arap ülkelerinin güvenliğini sarsmak için Şiileri kullanıyor'

2016-11-05 15:22 - Dünya

İlgili Haberler

Selin Hürmeriç ve Ece Üngör, Dünya Gençler Artistik Yüzme Şampiyonası'nda 8. oldu

23:33 - Spor

Fenerbahçe'de kaleci İrfan Can Eğribayat Gençlerbirliği'ne transfer oldu

22:27 - Spor

Beşiktaş, Avrupa'yı garantiledi

22:22 - Spor

Beşiktaş Avrupa Ligi'nde play-off turuna yükseldi

22:08 - Spor

Beşiktaş, Hradec Kralove'yi 1-0 yenerek play-off turuna yükseldi

22:03 - Spor

Günün Manşetleri

İsrail ordusu Suriye'nin Dera kırsalında sivil yerleşimlere ateş açtı

02:38 - Dünya

Trump yönetimi bazı İHA ve bileşenlerinin ithalatına tarife getirdi

01:42 - Ekonomi

Türkiye ile Mısır arasında çeşitli belgeler imzalandı

01:38 - Siyaset

BAE'ye ait iki ADNOC tankeri Hürmüz Boğazı'nda hedef alındı

00:58 - Dünya

Filistin: İsrail, Batı Şeria'yı ilhak için Filistin topraklarını gasbeden İsraillileri araç olarak kullanıyor

23:53 - Dünya