?>

Casper Bilgisayar'a “The One Awards Teknoloji Üreticisi“ ödülü

- Casper Kurumsal İletişim Direktörü Ahmet Beliktay: "2019 yılının 4. çeyreğinden beri başladığımız dönüşüm sürecinde, markamızın itibarını halkımızın ve profesyonellerin nezdinde arttırdığımızı bilmek bizleri mutlu etti"

Yerel haber-Şirket Haber - 4 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Casper, The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nin "Teknoloji Üreticisi" kategorisinde en itibarlı marka seçilerek birincilik ödülünün sahibi oldu.

Şirket açıklamasına göre, yıl içinde itibarını en çok artıran marka ve paydaşlarını ödüllendiren The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nin 7'ncisi sona erdi. Etkinlik, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen "İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü" araştırması baz alınarak düzenlendi.

Bu yıl 50'ye yakın kategoride gerçekleştirilen "İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü"nde saha araştırması tamamlanarak ilk 3'e kalan markalar belirlendi. Toplam 12 ilde 1.200 kişiyle gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda sektörlerinde yıl içinde itibarını en çok artıran markalar ve bu başarıya ortak olan paydaşlar ödüllendirildi. Araştırmada yılın en başarılı markaları ve paydaşları her yıl olduğu gibi halk jürisi tarafından seçilirken, bu yıl da en çok ödül alan reklam, halkla ilişkiler, medya planlama ve dijital ajanslar ayrıca başarı ödülü aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Casper Kurumsal İletişim Direktörü Ahmet Beliktay, "Casper olarak, 2019 yılının 4. çeyreğinde başlamış olduğumuz dönüşüm sürecimizin ana temelini müşteri memnuniyeti üzerine kurduk. 'Tüketici dostu teknoloji' mottosuyla marka ve tüketici arasındaki bağı güçlendirmek, tüketici dostu yaklaşım sergilemek en büyük hedefimiz oldu. Motivasyonumuz tüketicilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun özel ürünler üretebilme yeteneği. Misyonumuz ise 'en son teknolojiyi kullanıcı ile buluşturan marka' olarak müşterileriniz ile bağ kurmak. 2019 yılının 4. çeyreğinden beri başladığımız bu dönüşüm sürecinde, markamızın itibarını halkımızın ve profesyonellerin nezdinde arttırdığımızı bilmek bizleri mutlu etti." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

İHA'ların keşif, gözetleme ve hedefleme sistemlerine ASELSAN'dan yerli çözüm

2021-03-20 14:16 - Teknoloji

Casper Bilgisayar'a “The One Awards Teknoloji Üreticisi“ ödülü

2021-03-22 17:40 - Yerel haber-Şirket Haber

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: Sorunları hep birlikte çözeceğiz

2021-03-18 19:21 - Siyaset

Koronavirüs salgınında son 24 saat

2021-03-16 02:15 - Dünya

Fırat Elektrik, 2021'de 266 milyon TL'lik yatırımı hayata geçirmeyi planlıyor

2021-03-18 14:25 - Yerel haber-Şirket Haber

Almanya'da Müslüman kuruluşların başkanları ırkçılıkla daha etkin mücadele edilmesini istiyor

2021-03-22 16:34 - Gündem

Kars'ta 6 katlı binada çıkan yangında dumandan etkilenen 41 kişi hastaneye kaldırıldı

2021-03-16 11:41 - Gündem

Kayak sezonunun uzadığı Palandöken'de yeni rezervasyonlar sevindirdi

2021-03-19 14:56 - Çevre-Hayat

ODE Yalıtım'dan 100 milyon liralık yatırım atağı

2021-03-18 15:43 - Yerel haber-Şirket Haber

Almanya: Türkiye güvenilir bir ortak olduğunu ispatladı

2021-03-17 21:16 - Dünya

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Trump, 8 yılın sonunda Beyaz Saray'daki başkanlık görevini "devredeceğini" söyledi

00:42 - Dünya

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan, şehit Uzman Çavuş Özen için başsağlığı mesajı

00:32 - Gündem

Fransa'nın Roubaix kentinde Eyüp Sultan Camisi açıldı

00:13 - Dünya

Trump, Beyaz Saray'ın sosyal medya paylaşımında yıldız savaşçısı olarak resmedildi

23:42 - Dünya

Zelenskiy, olası ateşkesin en az 30 gün sürmesi gerektiğini söyledi

22:53 - Dünya