?>

'Bu yapının artık altı da ortası da üstü de ihanettir'

Anıtpark Meydanı'nda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara seslenen Özlü, 15 Temmuz gecesinden itibaren meydanları boş bırakmayan, milletin gücünü, vatan sevgisini, birlik ve beraberlik anlayışını alanlara yansıtan herkese teşekkür etti.

Siyaset - 9 yıl önce

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin, "Sayın Cumhurbaşkanımız 17-25 Aralık'tan sonra bile bu yapıyla ilgili ısrarla şunu söyledi; 'Bunların tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanettir.' Ancak 15 Temmuz'dan sonra hala bu yapıyla ilişkisini sürdürenler şunu akıllarına koysunlar; bunun tabanı, ortası, tavanı falan kalmadı. Bu yapının artık altı da ortası da üstü de ihanettir." dedi.

Anıtpark Meydanı'nda "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara seslenen Özlü, 15 Temmuz gecesinden itibaren meydanları boş bırakmayan, milletin gücünü, vatan sevgisini, birlik ve beraberlik anlayışını alanlara yansıtan herkese teşekkür etti.

"Pensilvanya'daki şarlatan..."

Bakan Özlü, FETÖ üyesi eşkıyaların Türkiye'ye değil, Pensilvanya'ya bağlı olduğuna dikkati çekti.

Türkiye'nin bu milletin geçmişi, bundan çok daha önemlisi geleceği olduğunu söyleyen Özlü, "İşte FETÖ'cü eşkıyaların anlamadığı, anlayamadığı husus tam olarak budur. Onlar Türkiye'ye değil, Pensilvanya'ya bağlılar." değerlendirmesinde bulundu.

FETÖ üyelerinin, sapık ve sapkın davaları için Türkiye'yi gözden çıkarabildiğini anlatan Özlü, bu terör örgütü mensuplarının büyük bir hata yaparak bu milletin de kendileri gibi vatanından ve devletinden kolayca vazgeçebileceğini sandıklarını ifade etti.

"Ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getireceğiz"

Özlü, darbe girişiminde bulunan FETÖ'nün Allah tarafından zelil edildiğini vurguladı. Onların peşlerini asla bırakmayacaklarını bildiren Özlü, şunları kaydetti:

"Bu yapıyla ilişkisini sürdüren herkes şunu bilsin, ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getireceğiz. Kardeşlerimizin hesabını, bir dolara ruhunu satan bu alçaklardan muhakkak soracağız. Bu milletin meclisini bombalayanlara asla ama asla merhamet etmeyeceğiz. Bakınız, Sayın Cumhurbaşkanımız 17-25 Aralık'tan sonra bile bu yapıyla ilgili ısrarla şunu söyledi; 'Bunların tabanı ibadet, ortası ticaret, tavanı ihanettir.' Ancak 15 Temmuz'dan sonra hala bu yapıyla ilişkisini sürdürenler şunu akıllarına koysunlar; bunun tabanı, ortası, tavanı falan kalmadı. Bu yapının artık altı da ortası da üstü de ihanettir. Bunların akıllı olanları, zaten uzun zaman önce ABD'ye kaçtılar, kendilerini kurtardılar. Diğerlerini de burada yüzüstü bıraktılar, terk edip gittiler. Kurnazları ABD'de lüks içinde yaşarken, aptalları burada işlerinden güçlerinden oldular ancak hiçbir şey, bu ihaneti mazur göstermez, göstermeyecek. Hain ve zalimlere asla merhamet edilmeyecek çünkü zalime merhamet etmek, mazluma ihanet etmektir."

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Yüksekova'da terör mağdurlarının yaraları sarılıyor

2016-08-04 15:32 - Gündem

Organları hastalara umut olacak

2016-08-10 13:47 - Sağlık

Kan bağışı 'demokrasi nöbetleri'yle arttı

2016-08-05 16:37 - Gündem

İstanbul Adliyesi'nde görev değişiklikleri

2016-08-04 20:37 - Gündem

Yavru karacalar Darıca Hayvanat Bahçesinde büyütüldü

2016-08-09 15:47 - Gündem

Darbeci askerlerin TRT işgalinin görüntüleri ortaya çıktı

2016-08-06 17:47 - Genel

Bakan Eroğlu'dan 196 mevkidaşına mektup

2016-08-09 18:02 - Siyaset

Çöpteki askeri kamuflaj panik yarattı

2016-08-09 20:17 - Genel

'Vatandaşına namlu doğrultanın adı Mehmetçik değil katildir'

2016-08-08 02:32 - Siyaset

9 defineci altın ararken suçüstü yakalandı

2016-08-08 11:22 - Genel

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YSK Başkanı Yener'i kabul etti

18:07 - Siyaset

Devlet 3,2 milyar liralık genel sağlık sigortası primi alacağından vazgeçecek

11:22 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin güçlü olmak dışında seçeneği yoktur

17:51 - Siyaset

Bakan Kurum: Bu ülkede ev sahibi olmayan tek bir dar gelirli vatandaşımız kalmayana kadar mücadeleyi sürdüreceğiz

20:59 - Siyaset

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Parsel Bazlı Verim Sigortası uygulamasını pilot olarak 2026'da Tekirdağ'da başlatacağız

20:59 - Siyaset

Günün Manşetleri

NATO'nun 2026 askeri bütçesi yaklaşık 2,95 milyar avro olarak belirlendi

18:53 - Dünya

Beyaz örtüyle kaplanan Küre Dağları dron ile görüntülendi

18:47 - Gündem

Lafarge davasında sanıkların avukatları dinlendi

18:42 - Dünya

KADEM'in "Geleceğe İşbaşı Projesi" 7. dönem mezunlarını verdi

18:37 - Gündem

İsrail, işgal altındaki Suriye topraklarında kurduğu üssün yanına sahra hastanesi inşa ediyor

18:33 - Dünya