?>

'Bu topraklarda terörün esamesi okunmayacak'

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, 24 Haziran'dan sonra artık bu topraklarda terörün esamesinin okunmayacağını söyledi.

Siyaset - 7 yıl önce

MALATYA

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Darende ilçesine bağlı Şendere Mahallesi'ndeki aşevi açılışında yaptığı konuşmasında, herkese eşit davrandıklarını ve birlikte Türkiye olduklarını ifade etti.

Güçlerinin yettiği kadar her yere imkanları götürmeye çalıştıklarını belirten Bakan Tüfenkci, hizmetlerin devam etmesi için verilecek oyların da önemli olduğunu dile getirdi.

Levent Vadisi'ne ulaşımı kolaylaştıracak bir çalışmanın yapımına kısa sürede başlanacağını anlatan Tüfenkci, "Yeter ki biz birliğimizi, bütünlüğümüzü, kardeşliğimizi yitirmeyelim. Biz 15 Temmuz'u yaşamış bir ülkeyiz. O gün bu insanlara 15 Temmuz'u yaşatanlar, esasında şimdiden çok çeşitli kampanyalarla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilmesin ve uygulama başarılı olmasın diye ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar." diye konuştu.

Herkesin yapılan oyunların farkında olduğunu vurgulayan Bülent Tüfenkci, şöyle devam etti:

"İstiyorlar ki Türkiye'ye istedikleri zaman operasyon çeksinler. İstiyorlar ki istedikleri zaman ekonomide dövizi, faizi yükseltsinler, bu millete bedel ödetsinler. Ama Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne 24 Haziran'da geçtiğimizde güçlü Meclisimizle, hükümetimizle artık Türkiye'ye bu operasyonları çekemeyecekler. Türkiye'nin etrafında bir terör koridoru oluşturmaya, teröre mahkum, ekonomisi iflas etmiş bir Türkiye oluşturmak isteyenler, hükümetimizin almış olduğu tedbir ve teşviklerle ne ekonomimizi batırabilirler ne de terörü bu milletin başına bela edebildiler. Cumhurbaşkanımız 'İnlerine de gireceğiz' demişti, girdik. İnşallah 24 Haziran'dan sonra artık bu topraklarda terörün esamesi okunmayacak."

Muhabir: Emrah Gökmen

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Dere taştı! Hayvanlar telef oldu

2018-05-10 05:02 - Asayiş

Nazlı'yı sevgiyle büyüttüler

2018-05-09 15:32 - Çevre-Hayat

Taha Akgül'den altın madalya

2018-05-07 00:52 - Spor

Sığınmacı çocuklar uçurtma şenliğinde buluştu

2018-05-07 00:32 - Çevre-Hayat

Batman merkezli 12 ilde FETÖ/PDY operasyonu: 18 gözaltı

2018-05-08 20:39 - Genel

Rusya'da hükümet istifa etti

2018-05-07 18:19 - Genel

'Böyle bir maçı beklemiyorduk'

2018-05-06 07:32 - Spor

Bu hafta 11 film vizyona girecek

2018-05-10 12:42 - Kültür Sanat

Şenol Güneş 'dalya' diyecek

2018-05-06 14:02 - Spor

Karı-kocanın sokakta öldürülme anı güvenlik kamerasında

2018-05-09 04:32 - Asayiş

İlgili Haberler

Milli parklara ilişkin düzenlemeleri de içeren kanun teklifi, komisyonda kabul edildi

22:57 - Siyaset

Bakan Memişoğlu: Kurulacak Hücre ve Doku Ürünleri Üretim Merkezleriyle ileri tedavi ürünleri Türkiye'de geliştirilecek

22:22 - Siyaset

Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplandı

21:06 - Siyaset

Milli Savunma Bakanı Güler, NATO Genel Sekreteri Rutte ile görüştü

20:48 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazzeli mazlumların yükünü azaltan her çaba bizim için değerlidir

20:07 - Siyaset

Günün Manşetleri

ABD, Gazze'deki esirlerin cenazelerinin tespit edilmesi sürecinde Türkiye'nin rolüne vurgu yaptı

02:08 - Dünya

ABD Başkanı Trump, Hamas'ın, enkaz altındaki esirlerin cesetlerini aradığını söyledi

01:32 - Dünya

Trump, CIA'ye, Venezuela topraklarında operasyon düzenleme yetkisi verdiğini doğruladı

01:12 - Dünya

Trump, ABD ile Çin'in ticaret savaşında olduğunu söyledi

00:57 - Dünya

Piaggio Aerospace, Türkiye'deki ilk P.180 Avanti EVO siparişini aldı

00:13 - Ekonomi