Beşiktaş'ta hedef şampiyonluk

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Spor - 6 yıl önce

İSTANBUL

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş dergisinin aralık sayısındaki yazısında salgın nedeniyle birçok gelirden mahrum kaldıklarını kaydederek, "Göreve geldiğimizde önümüzde pozitif bir tablo yoktu. Ancak doğru planlama ve stratejilerle takımımızı hak ettiği yerlere çıkarmak adına elimizden gelen tüm çabayı sarf ettik.
Hayat gibi inişleri de çıkışları da yaşayacağız. Tabii ki sıkıntılar olacak ama günün sonunda bizim davamız şampiyonluğu kovalamak. Benim de hocamızın da futbolcularımızın da yegane hedefi bu. Hedeften şaşmıyoruz." ifadelerini kullandı.
Kurdukları kadronun 'pahalı oyuncu iyi oyuncudur' algısını yıkacağını belirten Çebi, şunları ifade etti:
"Sadece kulübümüz değil rekabet ettiğimiz güzide kulüplerimiz de son 20 yıldaki müsrif tutumlarını sonlandırmadıkları takdirde yok olma tehlikesini atlatamayacaklar.
Biz Beşiktaş'ın gerçek özünden gelen, genç oyuncularla süreç içerisinde ve sürekli olabilecek bir başarıyı yakalama peşindeyiz. Birçok kişinin zihnine yerleşen 'Pahalı oyuncu iyi oyuncudur, ücreti düşük olanlar da kötüdür' algısını yıkacak bir kadromuz var.
Şampiyonluk yolundaki iki önemli rakibimizi art arda oynadığımız haftalarda mağlup ederek neler yapabileceğimizi gösterdik, şimdi sıra istikrarda."
Kulüpte geçmiş dönemlere yönelik incelemenin devam ettiğini ve raporu alır almaz kamuoyuna sunacaklarını aktaran Çebi, şunları kaydetti:
"Camiamızda önemli beklentilerden birinin kulübümüzün 2009-2019 yılları arasındaki faaliyetleri ile ilgili özel inceleme sonuçları olduğunu biliyorum. İlgili firma incelemeyi tamamlamak için var gücüyle çaba harcıyor. Ancak gerek işin büyüklüğü ve ağırlığı gerekse pandemi nedeniyle raporu henüz tarafımıza teslim edemediler.
Raporu teslim alır almaz denetim kurulumuz ve hukukçularımız ile gerekli müzakereleri yapıp inceleme sonuçları hakkında kamuoyunu bilgilendireceğiz. Daha önce de belirttiğimiz gibi burada amaç kimseyi suçlamak ya da zan altında bırakmak değil gerçeği ortaya çıkartmaktır."
Beşiktaş'ı güzel günlerin beklediğini belirten Çebi, "Bir yılda işleri rayına sokmak için birçok adım attık fakat daha fazlası lazım.
Tüzüğün bize tanıdığı görev süresi boyunca görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Beşiktaş taraftarına karşı tutmamız gereken bir sözümüz var. Ancak zorluklara göğüs gerebilmek için de desteğinize ihtiyacımız var.
Bugünden sonra da görevimizi en iyi şekilde yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Medipol Başakşehir PSG deplasmanında

2020-12-07 13:09 - Gündem

Bakan Pakdemirli: Kuvvetli meteorolojik hadiseleri SMS ile arıcılarımıza ulaştıracağız

2020-12-08 16:21 - Gündem

Süper Lig'de 11. haftanın perdesi açılıyor

2020-12-03 12:26 - Gündem

Küresel piyasalar pozitif seyrediyor

2020-12-09 13:55 - Ekonomi

Zatürre 'spor yapan dinç kişileri de etkileyebiliyor'

2020-12-09 15:21 - Sağlık

Beşiktaş'ta hedef şampiyonluk

2020-12-09 16:35 - Spor

Tahta parçaları emekli marangozun elinde asırlık yapıların maketine dönüşüyor

2020-12-06 15:11 - Çevre-Hayat

Aracını iyi kullanan Aksigortalılar poliçede avantaj yakalıyor

2020-12-08 12:58 - Genel

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncel'in tercihi 'Hakkari zirvelerindeki tilki"

2020-12-08 22:11 - Gündem

AK Parti Sözcüsü Çelik: Avrupa demokrasisi Türkiye'ye borçludur

2020-12-09 00:25 - Gündem

İlgili Haberler

Arsenal, hazırlık maçında Como 1907'ye penaltılarla üstünlük sağladı

14:32 - Spor

İstanbul 2027 İspanya Süper Kupa maçlarına ev sahipliği yapacak

14:28 - Spor

Manchester City, Belçikalı futbolcu Doku ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı

13:48 - Spor

Voleybolda 2026-2027 sezonunun fikstür çekimi yapıldı

13:42 - Spor

Süper Lig'de sezonun ilk hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

13:23 - Spor

Günün Manşetleri

UNRWA: İsrail'in Doğu Kudüs'ün Şuafat Mülteci Kampı'ndaki tesislerimize el koyması an

15:09 - Dünya

TUS ve STS Tıp Doktorluğu 2. Dönem sınav giriş belgeleri erişime açıldı

14:57 - Gündem

Yunanistan'da bir haftada 45 yeni Batı Nil virüsü vakası

14:53 - Dünya

Bilecik'te çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

14:48 - Gündem

Kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşıları Ferhat Delen ve Erdoğan Aykut yakalandı

14:42 - Gündem