?>

Başbakan Yıldırım: Kıskanma çalış senin de olsun

Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin, dünyanın en büyük projelerini yaptığını belirterek, "Biz bunları yaparken birileri de hasedinden neredeyse çatlayacaklar. Haset etme çalış senin de olsun, kıskanma çalış senin de olsun." dedi.

Genel - 8 yıl önce

İZMİR

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de Menemen Gölpark girişinde Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu temel atma törenine katıldı.

Konuşmasında, her zaman milletin yanında olduklarını ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Bakın PKK, FETÖ, DEAŞ kol kola girmişler, yanlarına bölücü HDP’yi de almışlar 'hayır' kampanyası yapıyorlar ama benim üzüldüğüm bir şey var; Atatürk'ün partisi de bunların kuyruğuna takılmış. Atatürk'ün partisi, Türkiye'nin birliği, beraberliği, kardeşliği ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşılması için Atatürk'ün nasihatına riayet etmiyor. Onlar Atatürk'ün nasihatını vesayet olarak anlamışlar, vesayetçilerin arkasına takılmışlar, takılsınlar. Biz milletin yanındayız, milletle beraberiz." ifadelerini kullandı.

"Haset etme"

Yıldırım, "Biz 14 yılda 350 kilometre tünel yaptık ama şurada Kılıçdaroğlu'nun 1,5 ayda söylediği yalanları arka arkaya koy, bizim 350 kilometrelik tüneli geçer. Kısa sürede büyük işler yaptılar." diye konuştu.

Türkiye'nin, dünyanın en büyük projelerini yaptığına dikkati çeken Yıldırım, şunları kaydetti:

“Şimdi bakın 2008'den beri dünyada kriz var ama bu krizde Türkiye, dünyanın en büyük projelerini yapıyor. Marmaray'ı, Avrasya Tüneli'ni, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, Osmangazi Köprüsü'nü, dünyanın en büyük havalimanını yapıyor. Ankara-Konya, Ankara-İstanbul hızlı trenini yapıyoruz. Süratle Ankara-İzmir hızlı treni yapılıyor. Afyon ve Uşak'tan hızlı trenin sesi geliyor. Yetmedi Çanakkale'ye dünyanın en uzun köprüsünü yapıyoruz. Biz bunları yaparken birileri de hasedinden neredeyse çatlayacaklar. Haset etme çalış senin de olsun, kıskanma çalış senin de olsun."

"Biz 14 yılda 350 kilometre tünel yaptık ama şurada Kılıçdaroğlu'nun 1,5 ayda söylediği yalanları arka arkaya koy, bizim 350 kilometrelik tüneli geçer. Kısa sürede büyük işler yaptılar." diyen Yıldırım, "Sayın Kılıçdaroğlu artık biraz madem gerçekleri göremiyorsan düşün de daha kaliteli yalanlar söyle. Hiç inandırıcı değil, biraz gayret et. Gerçeği söylesen daha iyi olur da ona niyetin yok belli ki ama yalanın da bir raconu olur değil mi" şeklinde konuştu.

Muhabir: Halil Şahin, Efsun Yılmaz, Ali Korkmaz

Haftanın Öne Çıkanları

Maliye Bakanı Ağbal büyüme rakamlarını değerlendirdi

2017-03-31 14:52 - Ekonomi

'Bu kış terör örgütüne aman verilmedi'

2017-04-04 22:47 - Siyaset

'Hayır çıkarsa demokrasi, halk ve kucaklaşma kazanacak'

2017-04-03 20:32 - Siyaset

TFF 1. Lig'de büyük heyecan

2017-04-05 16:22 - Spor

Öğrencinin doğal gaz faturasını rektör ödedi

2017-03-29 18:57 - Çevre-Hayat

Ermenistan'da seçimleri Sarkistan'ın partisi kazandı

2017-04-03 13:32 - Dünya

Başbakan Yıldırım: Kıskanma çalış senin de olsun

2017-04-05 17:46 - Genel

Kolombiya'da sel felaketi: 154 ölü

2017-04-02 01:52 - Dünya

Erkeklerde akciğer, kadınlarda meme kanseri ilk sırada

2017-04-04 14:47 - Sağlık

Alzaymıra depresyon yol açıyor olabilir

2017-04-04 16:45 - Genel

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Günün Manşetleri

TİHEK Başkanı Fahrettin Altun'un oğlu Mustafa Bilge Altun dünyaevine girdi

00:32 - Gündem

12 Dev Adam, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalya elde etti

23:04 - Spor

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı'dan CHP'ye "çöp" tepkisi

23:02 - Siyaset

Dışişleri Bakanı Fidan: Artık sorun İsrail'in bölgede yayılmacılık peşinde olması

22:52 - Gündem

Küresel Sumud Filosu'na Yunanistan'dan katılacak tekneler denize açılmaya başladı

22:47 - Dünya