?>

Aktif Bank'tan "N Kolay Kredi Bot"

-Aktif Bank dünyada bir ilke daha imza atarak müşterilerine Facebook Messenger üzerinden Bot ile krediye başvurma seçeneği sunuyor

Genel - 9 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Aktif Bank'ın yeni hizmeti N Kolay Kredi Bot sayesinde artık Facebook Messenger üzerinden de kredi başvurusu yapılabilecek.

Aktif Bank'tan yapılan açıklamaya göre banka, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını şubeye gitmeden karşılayabilmelerine fayda sağlayan dijital çözümlerine sosyal medyayı da ekledi.

Buna göre banka, uzun işlemlerle uğraşmadan hızlı ve kolay kredi alma seçeneğini Facebook Messenger'a da taşıdı.

Kredi başvurusu alma ve kullanıcıların kredi ile ilgili merak ettikleri konularda, bot yanıtları ile hızlı dönüş yapma özelliği taşıyan N Kolay Kredi Bot ürünü, sağladığı bu avantajlarla dünyada ilk kez Facebook Messenger üzerinden kredi başvurusunda bulunmaya imkan tanıyan ürün olma özelliği de taşıyor.

N Kolay Kredi Bot'a "merhaba" demek ve kredi ile ilgili merak edilen sorulara yanıt alabilmek ve kredi başvurusunda bulunabilmek için N Kolay Kredi Facebook sayfasındaki mesaj butonuna tıklamak yeterli.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aktif Bank Genel Müdürü Serdar Sümer, N Kolay Kredi Bot sayesinde Facebook Messenger üzerinden kredi başvurusu kanalını dünyada bir ilk olarak hayata geçirmekten memnuniyet duyduklarını bildirdi.

Banka olarak yeni nesil bankacılık anlayışlarıyla, şubeleşmeyi değil hizmet ağlarını genişleterek, hızlı ve erişimi kolay çözümler üretmek amacı ile çalıştıklarını aktaran Sümer, şunları da kaydetti:

"N Kolay markası altında çeşitlediğimiz dijital bankacılık ürün ve kanallarımıza N Kolay Kredi Bot'u da ekleyerek yeni bir kulvar açtık. Facebook Messenger üzerinden krediye başvurma imkanı sağlayan N Kolay Kredi Bot ile müşterilerimize yeni nesil bir bankacılık deneyimi sunuyoruz. Aktif Bank olarak hayata geçireceğimiz yenilikler ile müşterilerimizin İhtiyaçlarına onlara en uygun kanaldan, en kısa sürede yanıt vermeye ve hayatlarını kolaylaştırmaya kendimizi adadık."

Haftanın Öne Çıkanları

RTÜK'ten TV kanallarına 'evlilik programı' Adnan Oktar'ın kanalına dansöz cezası

2017-03-30 14:47 - Medya

İngiltere Brexit sürecini resmen başlattı

2017-03-29 17:51 - Genel

Fernandao’dan ’daha güçlü dönme’ sözü

2017-03-30 22:52 - Spor

İspanyol mahkemesi Esed rejimini soruşturacak

2017-03-27 23:17 - Dünya

Paris'te 'polis şiddeti protestosu'na müdahale

2017-03-28 05:07 - Dünya

Doping pistte madalya bırakmadı

2017-03-30 16:27 - Spor

Elektriğe 3 ay zam yok

2017-03-29 18:49 - Ekonomi

Adana'da terör operasyonu: 11 gözaltı

2017-03-30 13:43 - Genel

Semiha Yıldırım: Çocukluk zengin bir madendir

2017-03-25 19:06 - Genel

Avustralya’nın kuzeyi sular altında

2017-03-30 15:47 - Dünya

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Filistin'in BM Temsilcisi: Ateşkesten bu yana İsrail Gazze'de her gün 2 çocuğu öldürüyor

02:57 - Dünya

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda soruları cevapladı

02:23 - Siyaset

ABD, Venezuela merkezli Cartel de los Soles'i terör örgütü ilan etti

02:02 - Dünya

Venezuela'dan ABD'ye "Cartel de los Soles" tepkisi

01:13 - Dünya

"Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele V. Ulusal Eylem Planı" konulu genelge Resmi Gazete'de

00:57 - Gündem