?>

Başbakan Yardımcısı Işık'tan Atilla davası açıklaması

Başbakan Yardımcısı Işık, "Bir takım güç merkezleri Amerika'daki bir davayı Türkiye'yi adeta bloke etmek, Türkiye'nin ekonomisini bir kaosa sürüklemek için bir fırsat olarak görüyor. Hiç kimse boşuna heveslenmesin." dedi.

Siyaset - 8 yıl önce

KOCAELİ

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Bir takım güç merkezleri Amerika'daki bir davayı Türkiye'yi adeta bloke etmek, Türkiye'nin ekonomisini bir kaosa sürüklemek için bir fırsat olarak görüyor. Hiç kimse boşuna heveslenmesin. Türkiye'ye karşı hiç kimsenin bir komplo kurmasına, Türkiye'ye yönelik hiçbir provokasyona Allah'ın izniyle milletimizle birlikte müsaade etmeyiz." dedi.

Işık, Yeniköy Kültür Merkezinde düzenlenen AK Parti Başiskele 3. Gençlik Kolları Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, "Bin yıllık davanın bugünkü adı" olarak nitelendirdiği AK Parti'nin herhangi bir siyasi parti olmadığını belirterek, davalarına layık olmak ve kendilerine yüklenen emanetin hakkını vermek istediklerini anlattı.

Bu anlayıştaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yürüdükleri için önlerine konulan tüm engelleri de aştıklarını ve her sıkıntılı sürecin sonunda rahatlığa ulaştıklarını anlatan Işık, kutlu davalarının devam edeceğini ancak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da önlerine engeller çıkarılmaya devam edileceğini aktardı.

"Türkiye'ye yönelik hiçbir provokasyona müsaade etmeyiz"

Işık, 15 Temmuz'da milletin ilk defa darbe girişimini sandıkta değil, sokakta önlediğine de işaret ederek, 15 Temmuz'da tank mermisinin, top mermisinin, G-3'ün delemediği bir siper bulunduğunu ifade etti.

Bu siperin milletin iman dolu göğsü olduğunu vurgulayan Işık, şöyle konuştu:

"Allah'a hamd olsun o süreç de atlatıldı. Bundan sonra zannetmeyin ki önümüze yeni engeller çıkmayacak. Bu mücadele devam edecek. Bir takım güç merkezleri Amerika'daki bir davayı Türkiye'yi adeta bloke etmek, Türkiye'nin ekonomisini bir kaosa sürüklemek için bir fırsat olarak görüyor. Hiç kimse boşuna heveslenmesin. Türkiye'ye karşı hiç kimsenin bir komplo kurmasına, Türkiye'ye yönelik hiçbir provokasyona Allah'ın izniyle milletimizle birlikte müsaade etmeyiz. Bu konuda her türlü tedbir inşallah alınıyor ve bundan sonra da alınacak. Birliğimizi, beraberliğimizi sürdürdükçe bu ve bunun gibi bütün engelleri aşacağız. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi koruyalım."

Muhabir: Kadir Yıldız

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Karın ağrısı deyip geçmeyin !

2017-11-28 18:32 - Sağlık

Tarkan, “Beni Çok Sev“ ile ilk kez fizy’de

2017-12-02 16:55 - Magazin

'Türk film endüstrisinden korkmaya başladılar'

2017-11-30 21:12 - Dünya

Suriye’nin kuzeyi PYD/PKK’nın silah deposu

2017-12-01 14:23 - Genel

Gülmen ve Özakça davasında karar çıkıyor

2017-12-02 01:02 - Asayiş

'Dört Büyükler'in yedekleri kupada sahne aldı

2017-12-01 18:05 - Spor

Ne çıkarsa bahtınıza

2017-11-26 16:32 - Kültür Sanat

Milliler potada 2'de 2 yaptı

2017-11-27 01:52 - Spor

Efsane yüzücü Nejat Nakkaş vefat etti

2017-11-27 01:52 - Spor

Ziraat Bank International AG'den 'usulsüzlük' iddialarına yalanlama

2017-11-30 17:32 - Genel

İlgili Haberler

TBMM Adalet Komisyonu, "11. Yargı Paketi"nin görüşmelerine 3 Aralık'ta başlayacak

11:18 - Siyaset

Bakan Tunç'tan, Adli ve İdari Yargı Mazeret ve Müstemir Yetki Kararnameleri'ne ilişkin açıklama

02:08 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zulümler karşısında sorumluluk alıyor, barış ve adalet için elimizi taşın altına koyuyoruz

17:07 - Siyaset

Dışişleri Sözcüsü Keçeli'den Irak'taki doğal gaz sahasına yapılan saldırı hakkında açıklama

20:32 - Siyaset

AK Parti Grup Başkanı Güler: Trafikte yol kesme eylemini müstakil bir suç olarak düzenliyoruz

17:27 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ankara PERDER yıl sonuna kadar kırmızı et ve tereyağı fiyatlarını sabitledi

12:13 - Ekonomi

Antalya'da arıtma tesisinden çıkan çamuru Burdur'da boş araziye döken firmaya 48,6 milyon

12:08 - Gündem

ABD'de "K şekilli ekonomi" endişesi yeniden gündemde

12:03 - Ekonomi

Girişim sermayesi fonlarına aktarılacak kaynağa ilişkin esaslar belirlendi

11:58 - Ekonomi

Petrol devlerinin karı ocak-eylül döneminde yüzde 14 azaldı

11:52 - Ekonomi