?>

Baraj gölüne atlayan kadını gençler kurtardı

Adana'da Çatalan Köprüsü'nden Seyhan Baraj Gölü'ne atlayan genç kadını kafede çalışan 2 genç kurtardı.

Asayiş - 9 yıl önce

Edinilen bilgiye göre, 1.5 ay önce ağabeyini kaybeden Nilgün Ateş (43) bunalıma girdi. Ağabeyini kaybetmenin acısını bir türlü üzerinden atamayan Ateş'in psikolojisi bozuldu. Ateş dün gece de otomobiline binerek Çatalan Köprüsü'ne gitti. Burada otomobilini köprünün üzerinde park edip bir süre Seyhan Baraj Gölü'nü izledikten sonra kendini barajın sularına bıraktı. Ancak kadın, "Beni kurtarın, imdat, yardım edin" diye bağırmaya başladı.

Bu sırada kadının yardım çığlıklarını duyan kafe çalışan İsmet Ateş suya girdi. Barajda su az olduğu için kadının yanına kadar yürüyerek giden Ateş, kadına ulaşıp onu kucağına alarak karaya çıkarmaya çalıştı. Bu arada arkadaşı Yücel Sarıboğa'da yardıma geldi. İki arkadaş kadını karaya çıkarmaya çalıştı. Bir süre sonra ise Can-Kur ekipleri can simidi ile gelerek gençlerin kadını karaya çıkarmasına yardımcı oldu. Karaya çıkartıldığında ağlayan kadın ambulansa alınarak hastaneye götürüldü. Genç kadını kurtaran İsmet Ateş, kadının yardım çığlığını duyunca hiç düşünmeden baraja girip kadını kurtardığını belirterek, "Bir insanın canını kurtardığım için çok mutluyum. Şimdi yine olsa yine aynı şeyi yaparım" dedi.

Arkadaşına yardım eden Yücel Sarıboğa ise barajda boğulmaların çok olduğunu anlatarak, "Kadın sadece bana yardım edin diye bağırıyordu bizde yardım ettik" diye konuştu. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Bar çıkışı 1’i ağır 3 kişiyi yaralayan zanlı yakalandı

2016-11-08 23:17 - Asayiş

Bir haftada 60 terörist etkisiz hale getirildi

2016-11-07 16:08 - Gündem

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'na yeni sponsor

2016-11-11 23:37 - Spor

Kağıt toplayıcısı gencin ekmek hırsızlığı kamerada

2016-11-14 12:07 - Asayiş

Kahramanmaraş'ta terör operasyonu: 18 gözaltı

2016-11-09 23:08 - Gündem

Gençlerbirliği Ümit Özat yönetiminde çalıştı

2016-11-09 23:37 - Spor

Yakın arkadaşı, otomobille kazara ezmiş

2016-11-10 18:52 - Asayiş

Menfeze döşenen patlayıcı imha edildi

2016-11-11 16:47 - Asayiş

'BM'nin üye sayısı çok ama etkisi yok'

2016-11-09 14:08 - Dünya

Gauck, kaçak Dündar'ı kabul etti

2016-11-08 00:47 - Dünya

İlgili Haberler

Antalya'nın Gazipaşa ve Alanya ilçelerindeki orman yangınlarına müdahale sürüyor

09:52 - Asayiş

Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

08:37 - Asayiş

Organize suç örgütüne yönelik operasyonlarda 21 şüpheli tutuklandı

08:13 - Asayiş

Ankara'da 30 Ağustos'a kadar mangal ve piknik ateşi yakmak yasaklandı

21:12 - Asayiş

Kars'ta sel ve heyelan nedeniyle kara yollarında 11 araç mahsur kaldı

21:02 - Asayiş

Günün Manşetleri

Antalya'nın Gazipaşa ve Alanya ilçelerindeki orman yangınlarına müdahale sürüyor

09:52 - Asayiş

Gazze'yi açlığa mahkum eden İsrail, İngiltere'de tencere ve tavalarla protesto edildi

09:38 - Dünya

AK Parti CHP’ye çalışıyor!.. -Ali Mevlüt Kaya yazdı-

08:38 - En Son Yazılar

Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

08:37 - Asayiş

Bir medeniyet hareketi Ahîlik: Ahiliğin açık ve kapalı şartları -Hikmet Kara yazdı-

08:15 - En Son Yazılar