?>

Babanın cesedini Ankara'dan gelen özel jandarma ekibi buldu

Adana'nın Aladağ ilçesinde geçen hafta şelaleye düşen oğlunu kurtarmak isterken kaybolan babanın cesedini, Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gelen özel ekip buldu.

Asayiş - 9 yıl önce

Edinilen bilgiye göre olay, 17 Eylül Cumartesi günü Aladağ ilçesine bağlı Küp Mahallesi'nde meydana geldi. Semih Cemil Kızılkoca (37), eşi ve iki çocuğunu alarak Yumurtalık'ın Sugözü Mahallesi'nden Kapuzbaşı Şelaleri'ne piknik yapmaya gitti. Aile sabahleyin geldiği alanda bir süre piknik yaptı. Öğleden sonra 7 yaşındaki Emir Kızılkoca şelale kenarında oynayıp ayağını suya sokarken dengesini kaybedip düştü. Bunu gören baba Kızılkoca hemen şelaleye atladı. Oğlunu kurtarmaya çalışan baba da suda girdap olduğu için oğluyla birlikte kayboldu. Hemen etraftaki vatandaşlar yetkililerden yardım istedi. Olay yerine kısa sürede gelen arama kurtarma ekibi ve dalgıçlar şelaleye girerek arama başlattı. Yapılan aramada Emir Kızılkoca'nın cansız bedenine ulaşıldı. Kızılkoca'nın cesedi otopsi için adli tıp kurumu morguna getirildi. Oğul Kızılkoca'nın cenazesi otopsinin ardından alınarak Sugözü Mahallesi'nde toprağa verildi. Öbür taraftan babanın aranmasına devam edildi. Tüm ekipler arama kurtarma çalışması için seferber edildi. Ancak çalışmaya Cankur ve AFAD ekipleri de katılmasına rağmen baba bir türlü bulunamadı.

Bunun üzerine Adana Jandarma İl Komutanı Jandarma Albay Fatih Yılmaz, babanın bulunup ailenin acısının biraz olsun dindirilmesi için Jandarma Genel Komutanlığı ile irtibata geçti. Yılmaz'ın yaptığı girişimle Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki Jandarma Arama Kurtarma Sualtı ekibi Adana'ya getirildi. Bu ekip babanın kaybolduğu bölgeye giderek çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda yaklaşık 10 kişiden oluşan ekip babanın cansız bedenine olay yerinin uzağında ulaştı. Ekip, cesedi buradan çıkartıp cenaze aracına götürdü. Semih Cemil Kızılkoca'nın cenazesi daha sonra otopsi yapılması için adli tıp kurumu morguna götürüldü. Kızılkoca'nın cenazesi otopsinin ardından aileye teslim edildi. Aile babanın cenazesini Sugözü Mahallesi mezarlığında toprağa verdi.

Fatih Keçe

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Mavi Marmara davasında Türkiye- İsrail anlaşması krizi

2016-09-20 21:57 - Gündem

Babanın cesedini Ankara'dan gelen özel jandarma ekibi buldu

2016-09-25 15:52 - Asayiş

Diyarbakır'da 18 köyde sokağa çıkma yasağı

2016-09-23 13:22 - Gündem

'Derbi maçın hakkını vereceğiz'

2016-09-21 20:47 - Spor

PKK'nın hain tuzaklarına karşı tüp satışına 'sıkı denetim'

2016-09-23 19:34 - Genel

Hakime rüşvet aldığı iddiasıyla iddianame

2016-09-20 17:17 - Gündem

'Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için savaşıyoruz'

2016-09-18 17:52 - Dünya

Rize'deki 'Cerattepe' davasında reddihakim talebi

2016-09-19 20:17 - Gündem

Lavaş ve suyla umuda yolculuk

2016-09-18 20:02 - Gündem

'Marmaray'da elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti'

2016-09-20 20:02 - Gündem

İlgili Haberler

Kayseri'de yaban keçisi avlayan kişiye 953 bin 82 lira ceza uygulandı

12:13 - Asayiş

İstanbul ve İzmir'deki operasyonlarda yaklaşık 7 milyon uyuşturucu hap ele geçirildi

10:38 - Asayiş

Eskişehir'de tır ile servis minibüsünün çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı

23:57 - Asayiş

Kırmızı bültenle aranan kişi Ordu'da tutuklandı

16:27 - Asayiş

Afyonkarahisar'da bir yağ fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor

16:12 - Asayiş

Günün Manşetleri

ABD'deki Brown Üniversitesinde düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

03:28 - Dünya

Türkiye, Suriye'deki DEAŞ terör saldırısını kınadı

01:08 - Gündem

Bakan Fidan: Suriye'de, geri dönenlerin yaşamını ve temel hizmetleri sağlayacağı bir altyapıya ihtiyaç var

00:08 - Siyaset

Katar'da düzenlenen ‘2025 FIFA Kıtalararası Kupası’nda final takımları belli oldu

00:08 - Spor

Filistin: İsrail, Filistin topraklarında etnik temizliğe ve saldırıları tırmandırmaya devam ediyor

23:52 - Dünya