?>

'Avrupa Ligi'ne devam etmek istiyoruz'

Galatasaraylı futbolcu Bayram, "Kendimize inanıyoruz. Yarın taraftarlarımızın desteğiyle 3 puanı alıp, Avrupa Ligi'ne devam etmek istiyoruz." dedi.

Spor - 6 yıl önce

Istanbul

Galatasaraylı futbolcu Ömer Bayram, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Belçika temsilcisi Club Brugge ile oynayacakları maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan sarı-kırmızılı futbolcu, Avrupa'da yollarına devam etmek için karşılaşmanın çok önemli olduğunu aktardı.

Takımda eksikliklerin olduğunu vurgulayan Ömer Bayram, "Galatasaray'ın bütün oyuncuları çok değerlidir. Maçın önemini herkes biliyorum. Tamam ya da devam maçı oynayacağız. Galatasaray her zaman Avrupa kupalarında olmaya layıktır. Biz Galatasaray'ı Avrupa Ligi'nde temsil etmek istiyoruz. Her şey bizim elimizde çünkü sahamızda oynuyoruz. Kendimize inanıyoruz. Yarın taraftarlarımızın desteğiyle 3 puanı alıp, Avrupa Ligi'ne devam etmek istiyoruz. Sahada basmadık yer bırakmayacağız." diye konuştu.

Galatasaray'da geçen sezon uyum sorunu yaşadığını belirten Ömer Bayram, şunları kaydetti:

"Ben kendime her zaman inandım. Hiçbir zaman pes etmedim. Sezon başı kampında ayrılıp, ayrılmamamla ilgili bir gündem vardı. Ancak ben kampta öyle bir şey düşünmedim. Kendimi antrenmanlara verdim. Hocamız beni orta sahada kullandı. Hazırlık maçları iyi geçti. Hocanın bana verdiği şansı elimden geldiği kadar iyi kullandığımı düşünüyorum. Savaşçı ruhumu hiçbir zaman kaybetmedim. Takım için elimden geleni yaptım. Bunu her zaman yapacağıma inanıyorum."

Ömer Bayram, Hollanda'da kariyerine kanat oyuncusu olarak başladığını dile getirerek, "Türkiye'de Kayserispor'a sol açık olarak transfer oldum. Sol bekte sakatlıklar oldu. Ben o bölgede iyi maçlar çıkardığım için sol bekte devam ettim. Sol bek olarak da A Milli Takım'a gittim. Fatih hoca da sağ olsun bana orta sahada şans verdi. Orta saha bana uygun geliyor. Bence yetenekli ve iyi oyuncu her zaman her yerde oynamalı. Ben savaşçı ruhumla her zaman her yerde oynamaya hazırım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'Keşmir'de bir savaş başlarsa bunun sonuçları Güney Asya bölgesiyle sınırlı kalmaz'

2019-11-24 20:02 - Dünya

'Çocukların diş temizliğine ilk süt dişinin çıkmasıyla başlanmalı'

2019-11-22 13:25 - Genel

Antalya'da turist sayısında tarihi rekor

2019-11-24 15:47 - Gündem

'Sıkıntılı başladık ve toparladık'

2019-11-21 19:07 - Spor

Morales'ten Bolivya'da sokak çatışmalarına son verilmesi çağrısı

2019-11-18 22:32 - Dünya

Gençlerbirliği Hamza Hamzaoğlu ile çıkışa geçti

2019-11-25 13:17 - Spor

'Hazan' rengine bürünen Edirne ziyaretçilerini cezbediyor

2019-11-19 15:07 - Çevre-Hayat

Çamlıca Camisi'ni ziyaret edenlere yemek ikramı

2019-11-22 15:57 - Gündem

Kamudaki datalar veri.gov.tr ile vatandaşa açılacak

2019-11-20 21:12 - Teknoloji

'Avrupa Ligi'ne devam etmek istiyoruz'

2019-11-25 20:57 - Spor

İlgili Haberler

Süper Lig'den 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi

23:08 - Spor

30. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın basın toplantısı yapıldı

22:57 - Spor

Samsunspor, Galatasaray karşısında puan hedefliyor

19:32 - Spor

Kadın basketbolunda Cumhurbaşkanlığı Kupası sahibini buluyor

12:39 - Spor

Samsunspor son 14 resmi maçta yenilmedi

13:53 - Spor

Günün Manşetleri

Yasa dışı bahis suçuna yönelik operasyonlarda 27 şüpheli tutuklandı

08:48 - Gündem

Pentagon: Washington'da görev yapan tüm Ulusal Muhafızlar silahlandırıldı

08:43 - Dünya

Suriye'de Hecri yanlılarının Dürzi Şeyh Mahir Felhut'u öldürdüğü belirtildi

08:28 - Dünya

ABD, "yüksek riskli 19 ülke" vatandaşlarının bekleyen iltica başvurularını askıya aldı

08:23 - Dünya

Venezuela, ABD'nin talebi üzerine göçmenler için geri dönüş uçuşlarını yeniden başlatacak

04:33 - Dünya