?>

Ali Koç'tan Alex açıklaması: Alex'i Türkiye'ye ben getirmiyorum

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı Koç, "Alex, Fenerbahçe seçimlerine malzeme yapılmayacak bir efsane. Böyle önemli bir maç öncesinde Alex'i ben getiriyorum gibi yansıtılmasına üzülüyorum." dedi.

Spor - 7 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübünün haziran ayında yapılacak seçimli olağan genel kurulunda başkan adayı olan Ali Koç, salı akşamı İstanbul'a gelecek sarı-lacivertli kulübün eski futbolcusu Alex de Souza'yı, iddia edildiği gibi kendisinin Türkiye'ye davet etmediğini belirtti.

Hilton İstanbul Bosphorus Otel'de düzenlenen organizasyonda konuşan Ali Koç'un açıklamaları, iletişim ekibi tarafından yönetilen "Fenerbahçeliyiz" Twitter hesabından paylaşıldı.

Koç, Alex'i Türkiye'ye davet ettiği iddiaları hakkında, "Alex'i Türkiye'ye ben getirmiyorum. Geleceği bana söylendi, 'Locanızda maçı beraber izler misiniz?' dendi, hayır dedim. Alex, bir etkinliğe katılacak, ben ona da gitmeyeceğim." ifadelerini kullandı.

Ali Koç, Alex'in bir futbol efsanesi olduğuna dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Alex'in gidiş şekli çok çok yanlıştı. Benim içimde ukde kaldı. Alex de son dönemde kulübüne haksızlık etti. Alex sadece muhalefetin değil, bütün Fenerbahçe'nin Alex'idir. Alex, Fenerbahçe seçimlerine malzeme yapılmayacak bir efsane. Ben Alex'le karşılaşmak isterim, görüşürüm de ancak bunu sizler bilmezsiniz, ben bunu seçim malzemesi yapmam. Sanki böyle önemli bir maç öncesinde Alex'i ben getiriyorum gibi yansıtılmasına üzülüyorum."

Derbi yorumu

Koç, hafta sonunda oynanacak Galatasaray derbisi hakkında, "Önemli bir haftaya girdik. Hafta sonunu kazasız, belasız atlattık. Hepimizin dediği gibi bayram haftasını yaşıyoruz. İnşallah haftaya bugün 20 senedir tatmaya alıştığımız zevki ve keyfi yine tadarız." yorumunu yaptı.

Ali Koç, kulübe "bilabedel üyelik" yapıldığını iddia ederek, şunları kaydetti:

"Bir üye başka birinin parasını ödeyerek onu üye yapıyor. Bu durum tüzüğümüze aykırı, yasal değil. Bana kulüpten bununla ilgili yazı geldi. Bununla ilgili konuşuyorum diye belki disipline verilirim. Annem ve halam aradı geçen pazar akşamı ve sordular, 'Biz de üye olalım' dediler. Pazartesi günü evrakları hazırladık kulübe yolladık ama son balotajı yakalayamadığımız için üye olamadılar. Üzüldüm. Bu bile toplu şekilde üye yapmak için uğraşmadığımızın kanıtıdır."

Muhabir: Hilmi Sever

Haftanın Öne Çıkanları

Van'da yayla ve meralar kullanıma açılıyor

2018-03-09 04:33 - Genel

CEO Club "Tasarım ve İnovasyon Zirvesi"

2018-03-07 21:01 - Ekonomi

Dünyanın en zengini belli oldu

2018-03-06 20:46 - Ekonomi

Afrin’de PKK’nın şeker depoları ele geçirildi

2018-03-07 01:32 - Asayiş

İran'da düşen özel Türk uçağında ölen 8 kişinin cesedi tespit edildi

2018-03-12 12:32 - Dünya

Özel sporcuların 'Hanife anne'si

2018-03-11 18:32 - Çevre-Hayat

Ali Koç'tan Alex açıklaması: Alex'i Türkiye'ye ben getirmiyorum

2018-03-13 02:49 - Spor

15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yeni iddianame

2018-03-09 16:02 - Gündem

Doğu Guta'da Esed rejiminin yıktığı camide ezanlar susmuyor

2018-03-10 16:32 - Dünya

Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı!

2018-03-07 01:02 - Asayiş

İlgili Haberler

Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı

12:03 - Spor

RAMS Başakşehir, teknik direktör Çağdaş Atan ile yolların ayrıldığını açıkladı

11:48 - Spor

Kariyerinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'a transfer olan oyuncular kervanına Cengiz Ünder de katıldı

11:38 - Spor

Yapay zeka spor branşlarındaki etkisini arttırıyor

11:27 - Spor

Beşiktaş, Fenerbahçe’den Cengiz Ünder’i kiraladı

10:33 - Spor

Günün Manşetleri

Türkiye, Ekvador'da saldırıya uğrayan Türk vatandaşı Kılınak ile temas halinde

12:32 - Gündem

Çevrim içi alışveriş bir tercihten çok yönlendirilmiş davranışa dönüşüyor

12:27 - Ekonomi

SunExpress Antalya'ya 8 ayda 2,6 milyon turist taşıdı

12:23 - Ekonomi

ABD ve AB'nin Rusya'yı hedefleyen yeni yaptırımları enerji piyasasına sınırlı yansıyacak

12:18 - Ekonomi

Kuzey Makedonya bağımsızlığının 34. yılını kutluyor

12:13 - Dünya