?>

AK Parti Genel Sekreteri İnan: Güçlenerek yolumuza devam edeceğiz

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı, inşallah güçlenerek yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Siyaset - 2 ay önce

Kırklareli

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, "Bugün her şeyi parayla satın alacağını zannedenlere, jetonla kongrelerinde genel başkanlarını devirenlere sesleniyoruz. Türk siyasetinde ne kadar pil ömürlü kişi varsa hepsi Cumhuriyet Halk Partisindeydi ve hepsini de biz yendik, Recep Tayyip Erdoğan yendi, AK Parti yendi." dedi.

İnan, Kırklareli programı kapsamında Pınarhisar Belediyesini ziyaret etti. İnan, Belediye Başkanı İhsan Talay'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ardından partisinin İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştiren İnan, partililerle sohbet etti.

Daha sonra partisinin Kırklareli İl Başkanlığına geçen İnan'ı, İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ve partililer karşıladı.

İnan, burada AK Parti teşkilatları olarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kırklareli'ni çok sevdiğini vurgulayan İnan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kırklareli sevgisini her toplantıda ifade ettiğini kaydetti.

Pınarhisar ve Kırklareli'nin AK Parti'nin fikir tohumlarının atıldığı yer olduğunu anlatan İnan, "İnşallah gece gündüz demeden Türkiye'nin ilerlemesi için Kırklareli teşkilatımıza da büyük işler düşüyor. Partimizin 24'üncü yılını geride bırakıyoruz. Seneye 25'inci yılımıza gireceğiz. Gençlerimizle, kadınlarımızla, bu zamana kadar çok büyük destansı işler yaptık. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı, inşallah güçlenerek yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

"Biz hiziplerin değil, biz milletin partisiyiz"

Partisinin Kırklareli İl Başkanlığınca Halk Eğitimi Merkezi'nde düzenlenen iftar programına katılan İnan, bugün Kırklareli'nde olmaktan büyük bir heyecan duyduğunu kaydetti.

AK Parti'nin Türkiye'yi kadim bir medeniyet şuuruyla dönüştüren ve zenginleştiren bir parti olduğunu belirten İnan, şöyle devam etti:

"AK Parti'de istişare kültürü vardır. Cumhuriyet Halk Partisinde ise hizipler savaşı vardır. AK Parti'de güçlü liderlik vardır. Cumhuriyet Partisinde şaibeli kongreler ve kurultaylar vardır. Biz hiziplerin değil, biz milletin partisiyiz. Türkiye bu zübük siyasetinden çok çekti. Bugün Kırklareli'nden tüm teşkilatlarımızla birlikte tüm Türkiye'ye sesleniyoruz. Bugün her şeyi parayla satın alacağını zannedenlere, jetonla kongrelerinde genel başkanlarını devirenlere sesleniyoruz. Türk siyasetinde ne kadar pil ömürlü kişi varsa hepsi Cumhuriyet Halk Partisindeydi ve hepsini de biz yendik, Recep Tayyip Erdoğan yendi, AK Parti yendi.

Ey İmamoğlu, senin sicilin de bozuk, ahlakın da bozuk, bataryan da bozuk. Bu millet bataryası bozuk olan telefona hiçbir zaman şarj takmaz, bunu da böyle bilin. Cumhurbaşkanımızın sıkletinde hiçbir zaman olamazsınız. O nedenle biz Libya'da deniz gibi dalgalanan, Karabağ'da destan yazan, Suriye'deki mazlumları kuşatıp koruyan bu al bayrağın altında, 'Dünya 5'ten büyüktür.' diyerek dünyadaki tüm adaletsizliklere meydan okuyan, Türkiye'yi tam 20 kat büyüten ve Türkiye'de teröre diz çöktüren Recep Tayyip Erdoğan'la, milletimizle birlikte, Kırklareli teşkilatımızla birlikte yol yürümeye emin adımlarla devam edeceğiz."

Programda, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş da konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından dua edildi, okunan ezanla oruçlar açıldı. Programda MKYK üyesi Ceren Tuncer de yer aldı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Uzun Vadeli Yatırımlarınızı Fonmap ile Hayata Geçirin

2025-03-12 11:56 - İnsan&Hayat

AB, 6 yapay zeka fabrikası daha kuruyor

2025-03-12 22:43 - Teknoloji

Borsa haftaya düşüşle başladı

2025-03-10 10:05 - Ekonomi

Trump'tan AB'den ithal edilen tüm alkollü ürünlere yüzde 200 gümrük vergisi uygulama tehdi

2025-03-13 17:22 - Dünya

Fransa Merkez Bankası ticari gerilimler nedeniyle büyüme tahminini düşürdü

2025-03-13 13:32 - Ekonomi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oluyor

2025-03-10 14:53 - Spor

Trump'ın Özel Temsilcisi Witkoff, ateşkes görüşmeleri için Moskova'ya gidiyor

2025-03-12 23:02 - Dünya

Bolu'da emektar kalaycı mesleğini 68 yıldır sürdürüyor

2025-03-12 16:38 - Çevre-Hayat

Gazze Belediyeler Birliği: İsrail'in elektriği kesmesi sağlık ve çevre felaketine yol açabilir

2025-03-12 13:28 - Dünya

Fransa'da geçen yıl aşırı sıcaklar 3 bin 711 kişinin ölümüne neden oldu

2025-03-11 18:37 - Dünya

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 ülkenin büyükelçisini kabul etti

15:08 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçi ve işveren temsilcilerini kabul etti

11:43 - Siyaset

TBMM Yapay Zeka Araştırma Komisyonu toplandı

00:23 - Siyaset

Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Çankaya Köşkü'nde toplandı

20:32 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye milletimizin onlarca yıllık özlemidir

16:52 - Siyaset

Günün Manşetleri

DMM'den "İtalya 5 bin Türk'ün vize randevusunu iptal etti" iddiasına ilişkin açı

16:22 - Gündem

Dünyada 1 Mayıs kutlamaları

16:03 - Dünya

BM, Esed rejiminin devrildikten sonra 1,4 milyondan fazla Suriyelinin evine döndüğünü açıkladı

15:42 - Dünya

Su ürünü ve hayvansal mamul ihracatçısı şirketler ödüllendirildi

15:38 - Ekonomi

Bakü'de, Azerbaycanlı ve Türk kadınlar ortak kermes düzenledi

15:33 - Gündem