Adnan Oktar grubuna operasyon!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyon başlattı. 5 ilde başlatılan operasyon kapsamında 235 kişi hakkında gözaltı karar verildi. Yürütülen operasyonda şu ana kadar çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Asayiş - 8 yıl önce

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna yönelik 5 ilde operasyon başlattı.
Operasyon kapsamında Adnan Oktar'ın evine, canlı yayınların yapıldığı A9 TV'ye baskınlar düzenlendi. Oktar'ın Çengelköy'deki evinde gözaltına alındığı kaydedildi. Operasyon kapsamında ev ve iş yerlerindeki aramaların sürdüğü öğrenildi.
235 kişi hakkında gözaltı kararının olduğu soruşturmada suçlamalar arasında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi, dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, terörle mücadele kanununa muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma" olduğu kaydedildi.

Adnan Oktar sağlık kontrolü için hastaneye getirildi...

İstanbul Emniyet Müdürlüğünce sabaha karşı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Adnan Oktar sağlık kontrolü için hastaneye getirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna yönelik 235 kişi hakkında verilen gözaltı kararının ardından sabaha karşı 5 ilde operasyon başlattı Operasyonda Oktar'ın Çengelköy'deki evinde gözaltına alındığı kaydedildi. Oktar, sağlık kontrolü için İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Oktar, hastaneye girdiği sırada "İngilizlerin oyunu" dedi.

 

Kaynak: IHA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Amazon'dan 36 saat sürecek büyük indirim

2018-07-04 16:02 - Ekonomi

Vodafone Red ile Zubizu iş birliği

2018-07-09 14:48 - Ekonomi

İngiltere yarı finalde

2018-07-07 22:13 - Spor

Adnan Oktar grubuna operasyon!

2018-07-11 14:32 - Asayiş

Fas'ta 45 kaçak göçmenin cesedine ulaşıldı

2018-07-08 23:32 - Dünya

Eşini öldüren emekli polis için ağırlaştırılmış müebbet istemi

2018-07-05 18:32 - Gündem

'Kilometre taşı bir kulübün ayağının takıldığı dönemler olur'

2018-07-09 03:02 - Spor

ASELSAN ile TUSAŞ arasında 255 milyon dolarlık sözleşme imzalandı

2018-07-05 18:27 - Genel

Kadın esnaf sayısı arttı

2018-07-07 13:32 - Ekonomi

Novichok maddesine maruz kalan kadın öldü

2018-07-09 12:02 - Dünya

İlgili Haberler

Adana'da sahipsiz kediyi öldüren köpeği ağızlıksız gezdiren kadına para cezası uygulandı

20:58 - Asayiş

Giresun'da debisi yükselen derede akıntıya kapılan ailenin üyelerinden 2'si ölü bulundu

20:53 - Asayiş

Aydın'da çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

18:48 - Asayiş

Bolu'da ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

21:33 - Asayiş

Samsun'da tüp deposunda çıkan yangın söndürüldü

21:27 - Asayiş

Günün Manşetleri

Enflasyonla mücadelenin desteklenmesi için motorine kademeli ÖTV uygulanacak

00:27 - Ekonomi

Kolombiya'da 7,4 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 239'a çıktı

00:23 - Dünya

İsrail ordusu, Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin kuşattığı Kusra beldesine piyade taburu

00:17 - Dünya

Paris Saint-Germain UEFA Süper Kupa'nın sahibi oldu

00:02 - Spor

Dışişleri Bakanı Fidan Türkiye'nin Libya'daki yapıcı rolünü sürdüreceğini belirtti

23:58 - Siyaset