?>

Açıköğretimde kayıt yenileme işlemleri başladı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencileri için ders seçimi ve ödeme işlemlerinin son günü, 18 Ekim olarak açıklandı.

Eğitim - 6 yıl önce

ESKİŞEHİR

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakülteleri öğrencilerinin 2019-2020 akademik yılı güz dönemi kayıt yenileme işlemleri başladı.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, 18 Ekim Cuma gününe kadar kayıt yeniletebilecek öğrenciler, ders seçim işlemlerini "https://aof.anadolu.edu.tr" web adresindeki "Kayıt Otomasyonu" bağlantısı "Kayıt Yenileme" linkinden yapabilecek.

Öğrenciler, ders seçimi (ekle-sil) işlemlerini ödeme yapmadan önce gerçekleştirecek. Ödeme yapıldıktan sonra ders seçimi (ekle-sil) işleminin yeniden yapılması mümkün olmayacak.

Ödeme bilgileri, ders seçimi öncesi bankaların veri tabanında yer almayacağı için öğrencilerin öncelikli olarak bu işlemlerini tamamlayıp ödeme bilgilerini oluşturmaları gerekiyor. Ödeme bilgileri, ders seçimi sayfasında ve bu işlem sonucu dökümü alınan "Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü" sayfasında görülebilecek.

Öğrenciler, ders seçimini yaptıktan sonra 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi "Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı" ödemesini, 18 Ekim'e kadar kredi kartı/banka kartıyla, Ziraat Bankası ATM'lerinden (kartlı veya kartsız), mobil bankacılık veya internet bankacılığından gerçekleştirilebilecek.

Ayrıca, kayıt yenileme süresinin son günü olan 18 Ekim'de, provizyon işlemleri nedeniyle kredi kartıyla ödeme kabul edilmeyecek.

Öğrenciler, kayıt yenileme işlemlerinde yardımcı olması için hazırlanan "Kayıt Yenileme Kılavuzu" ile öğrenimleri süresince yararlanacakları öğrenci kılavuzuna "https://www.anadolu.edu.tr" adresindeki "Açıköğretim", "Kılavuzlar" linkinden ulaşılabilecek.

Öte yandan, 18 Ekim'den sonra kayıt yenileme yapılmayacağı ve mazeret kabul edilmeyeceği bildirildi.

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Çiftliğinde heybetli Türk çoban köpeklerini yetiştiriyor

2019-10-06 17:22 - Çevre-Hayat

Liseliler roketleriyle üniversiteleri geride bıraktı

2019-10-04 17:09 - Eğitim

Boğazına çapari iğnesi takılan martı ameliyat edildi

2019-10-05 13:47 - Çevre-Hayat

İstanbul'da okullardaki teknik inceleme sürüyor

2019-10-04 17:07 - Eğitim

Milli judocular Brezilya yolcusu

2019-10-03 14:12 - Spor

'Yazıcıoğlu'nun adının Gazze'de yaşatılması bizleri memnun etti'

2019-10-02 19:57 - Siyaset

Açıköğretimde kayıt yenileme işlemleri başladı

2019-10-08 13:09 - Eğitim

Unilever'den plastik ambalaj kullanımını 100 bin ton azaltma taahhüdü

2019-10-07 20:28 - Ekonomi

İstanbul'da 5 bin 253 riskli bina ihbar edildi

2019-10-03 14:49 - Genel

Mercedes-Benz Türk, TFF ile iş birliğini uzattı

2019-10-07 18:17 - Spor

İlgili Haberler

MEB'in 'Maarif Çocuk' dergisi yayımlandı

15:08 - Eğitim

İstanbul'da depremde hasar gören 4 okul riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı

15:58 - Eğitim

MEB'in düzenleyeceği yarışmalarla öğrenciler 15 Temmuz'u eserleriyle anlatacak

15:20 - Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Tekin'den 1381 engelli öğretmen atamasına ilişkin açıklama

21:02 - Eğitim

Tekirdağ, Yalova ve Kocaeli'de okullar tatil edildi

00:58 - Eğitim

Günün Manşetleri

Konya'da bir binada meydana gelen patlamada 1'i ağır 12 kişi yaralandı

03:43 - Gündem

Trump, 8 yılın sonunda Beyaz Saray'daki başkanlık görevini "devredeceğini" söyledi

00:42 - Dünya

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan, şehit Uzman Çavuş Özen için başsağlığı mesajı

00:32 - Siyaset

Fransa'nın Roubaix kenti 'İstanbul Caddesi'nde Eyüp Sultan Camisi açıldı

00:13 - İslam-Hayat - Zilkade 1446

Trump, Beyaz Saray'ın sosyal medya paylaşımında yıldız savaşçısı olarak resmedildi

23:42 - Dünya