USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Yelda Başaran ‘baba yadigârı’ Okay Temiz’i ağırladı

Yelda Başaran ‘baba yadigârı’ Okay Temiz’i ağırladı
01-12-2021

Flash TV, değişen yüzüyle yayın hayatına yeniden başlamasıyla birlikte uzman psikolog ve ekranların sevilen sunucusu Yelda Başaran, kendi programıyla ekranlara döndü. 

YELDA BAŞARAN İLE BAŞBAŞA” isimli programla hafta sonları sevenleriyle buluşan ünlü isim, konuklarıyla izleyicinin ilgisini çekiyor.

BABA YADİGÂRINI AĞIRLADI

Bir dönem sahnelerde, “sahne doktoru, çift baget Halil” olarak ünlenen babasının da orkestrasında çaldığı Okay Temiz’i programında konuk eden Yelda Başaran, “baba yadigârı”nı ağırlarken gösterdiği itina ile de dikkat çekti.

İcat ettiği müzik aletleri ve doğadaki sesleri müziğine katmasıyla birlikte, kurduğu orkestrasıyla da şöhretini dünya çapına taşıyan usta müzisyen Okay Temiz, orkestra arkadaşının kızı Yelda Başaran’ın programında ilginç açıklamalarda bulundu.

Okay Temiz, programda, müzikteki birikimlerini ve mucidi olduğu müzik aletlerini bir çatı altında toplayıp “OKAY TEMİZ MÜZİK MÜZESİ”ni kurmak istediğini dile getirdi.

Avrupa’da birçok ülkede orkestrasıyla konser serisine devam eden Okay Temiz, 83 yaşında olmasına rağmen performansına müziğe yeni başlamış gibi devam ediyor.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?