USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Ünlü oyuncu 'Diriliş’in reklam yüzü oldu

Ünlü oyuncu 'Diriliş’in reklam yüzü oldu
12-06-2022

TV ekranlarının ve beyaz perdenin güzel yüzü, başarılı oyuncu Hülya Diken, reklam dünyasının da dikkatini çekmeyi başardı.

Ödüllü sinema filmlerinin başrol oyuncusu olarak adından övgüyle bahsettiren Hülya Diken, önümüzdeki günlerde ilk yerli ve milli enerji içeceğimiz ‘Diriliş’in reklam filmi ile gündeme gelmeye hazırlanıyor.

Elif Ana” isimli sinema filminin çekimlerini tamamlayan ünlü oyuncu Hülya Diken, reklam dünyasında olmanın kendisini heyecanlandırdığını ifade etti.

Diriliş’ enerji içeceğinin yönetim kurulu başkanı Ali Oruç, “Yüzlerce yüz arasından seçtiğimiz adayların sadece güzel olması değil markamızı temsil edebilecek şöhrete sahip olması önemliydi, Hülya Diken böyle bir isim. Reklam kampanyamızdaki özel karakteri canlandırabilecek yetenekte bir oyuncu seçmek de bizim ileriye dönük projemiz. Bu reklam filminde çıkacak karaktere, senaryo yazdırıp sinema filmi de çekebiliriz” dedi.

Bir yıllık bir anlaşmayla “Diriliş” markasının reklam yüzü olan Hülya Diken’in aldığı ücret merak edilirken, dedikodu kulislerinde, hatırı sayılır bir ücret karşılığı sözleşmeye imza attığı konuşuluyor.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?