USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sistemin beklenmedik müdahalesi ile yönümüzü ani tayin etme ve Aslan Yeniayı

08-08-2021

Herkese Merhabalar!

Hayatlarımızda yepyeni akıntılara doğru kulaç atacağımız bir yeni ay ile şimdi karşı karşıyayız. 

8 Ağustos 2021 Pazar günü, 16:50 saatlerinde güçlü bir yeniay gerçekleşiyor ve geçmiş zamanlardaki diğer zorlu gezegensel hareketler tekrar etki altına giriyor. 

Etkileri + / - 1 hafta şeklinde hissedilecektir. 

Ani, beklenmedik, daha önce düşünülmemiş ama birden cesaretle atılacak adımlar, alınacak kararlar ve belirlenecek olan hedefler bizleri bekliyor olacak…

Yaşantılarımızda artık ısrarla değişimden kaçtığımız alanlarda adım atmaya daha da hazır olduğumuzu göreceğiz. 

Hem heyecanlıyız hem de stresliyiz çünkü kararlar çok hızlı alınıyor ama sonuçlarının yavaş meydana geleceğini görüyoruz…

Çok iddialı adımlar, cesur eylemler, bencilce arzular da görünecektir. 

Kesinlikle, bütünün hayrına hareket edilmesi gereken bir yeniay. Mantık şart ve herkesin iyiliğinin gözetilmesi gerekiyor…

GERİ DÖNÜŞÜ OLMAYAN ÖNEMLİ KARARLAR...

Bu yeniay, kalıcı adımlar atmak adına bir fırsat olsa da YeniayımızDuphe” isimli sabit bir yıldız ile birleşiyor. Bu yıldız bizlere aslan burcunun gölge yanı olan ego, hırs, gurur, kibir ve inat duygu durumlarına kapılarak atılacak adımların büyük zararlarla sonuçlanacağını gösteriyor. 

Geçmişte yaptığımız hataların devamı niteliğinde ama daha da zorlayacı olan oluşacak zararı... 

Yalnız, bütünün hayrına hareket edildiği takdirde tabii ki güzel sonuçlar meydana gelecek.

Daha önce davrandığımız ve gittiğimiz yönden artık gitmiyoruz.

Yepyeni davranış kalıplarına bürünmemiz gerektiğinin farkındalığında olacağız. 

Kontrolümüz dışında gelişecek olaylar var. 

Dışsal faktörler çok yüksek ve bizi hayat sanki bir yöne doğru belirgin şekilde itiyor... 

Sistemin müdahalesiyle geri dönüşü olmayan yollara çekiliyoruz.

Bu süreçte, dönüm noktası olabilecek kararları temkinli almaya gayret edin. 

Ruhumuzun tekamülü için olması gerekenler, sistemsel olarak gerçekleşiyor. 

Tekrar kadersel süreçlerdeyiz ama şansımızın yönünü de asıl olarak biz belirliyoruz.

Unutmadan ‘ego’dan mutlaka uzak durulması gereken bir yeniay

Ağustos ayı Aslan Yeniayının burçlara olan yorumları…

Koçlar ve Yükselen Koçlar;

Gökyüzü aşk hayatınız, yetenekleriniz, varsa çocuklarınızın beklentileri, hobileriniz ve riskli yatırımlarınız veya harcamalarınızla ilgili önemli kararlar alıp harekete geçeceğinizi gösteriyor. Tam tanımadan başlayacağınız bir ilişkinin, maddi ve manevi zararını görebilirsiniz. Daha önceden düşünülmüş bir kişi ile atılacak adımlarınız ise mutluluğa doğru gidecektir. Ani ilişki gündemi olabileceği gibi ani harcamalar ve ani çocuk gündemleri de ortaya çıkabilir dikkatli olun. 

*

Boğalar ve Yükselen Boğalar;

Gökyüzü haneniz, yaşadığınız alan, yaşadığınız kişiler ve ailenizle ilgili önemli kararlar alacağınızı gösteriyor. Yaşadığınız alan ve kariyeriniz arasındaki dengeyi bulmaya çalışırken strese girebilirsiniz. Beraber yaşadığınız kişiler veya ailenize karşı ani bir isyan ile "ben artık bu şekilde yaşamak istiyorum" diye egosal hareketlere girmemeniz yararınıza olacak. Bir anda ev alma, satma veya taşınma gündeminiz olabilir dikkatli düşünün.

*

İkizler ve Yükselen İkizler;

Gökyüzü yakın çevreniz, dostlarınızla alakalı iletişim şeklinizi sorgulamanızla ilgili gündemler veriyor. Kendinizi anlatma ve ifade etme şeklinizle ilgili bazı önemli kararlar alıyorsunuz. Sadece kendinizi düşünerek karar aldığınızda ve mantıklı hareket etmediğiniz takdirde oldukça pişman olabilirsiniz. Kısa seyahatlerle ilgili bolca fırsatınız olabilir.

*

Yengeçler ve Yükselen Yengeçler;

Gökyüzü finansal koşullarınız ve sahip olduğunuz maddi/manevi kaynaklarınızla ilgili gündemler veriyor. Daha fazla para kazanmakla ilgili ani adımlar atabilir ve bazı kararlar alabilirsiniz. Özellikle bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız dikkatli düşünmeniz gerekiyor. İş fırsatları da olabilir, görmeye çalışın.

*

Aslanlar ve Yükselen Aslanlar;

Gökyüzü yine ikili ilişkilerinizle ilgili gündemler veriyor. Ön plana çıkarken olumsuz olarak çıkmaya elverişli olabilirsiniz ve bu sizin kariyerinizi ciddi anlamda zedeleyebilir. Egoya, kibire varan davranışlara girmemeye özen gösterin. Güvendiğiniz birilerinden tavsiye alabilirsiniz. Rakiplerinize dikkat, ataktalar.

*

Başaklar ve Yükselen Başaklar;

Gökyüzü bilinçaltınız, gizli düşmanlarınız ile ilgili gündemler veriyor. Başkalarının yaptığı yanlışlar yüzünden ön plana çıkma, yükselme enerjisi yakalayabilir ve önemli fırsatlar elde etme şansı yaşayabilirsiniz. Korkular ve kaygılarınızla hareket ederseniz ve ani şekilde bu yüzden bir şeyler yaparsanız da zarar görebilirsiniz dikkat.

*

Teraziler ve Yükselen Teraziler;

Gökyüzü, hayalleriniz ve gelecek planlarınız için harekete geçeceğiniz gündemler veriyor. Büyük bir harcama yapabilir veya yatırım yaparken çok zorlanabilirsiniz. İki durumda da iyi düşünmeniz gerek. Aldığınız bazı kararlar yüzünden keyfiniz kaçabilir ve pişman olacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Ve aşk hayatınıza da dikkat sinyaller çalıyor.

*

Akrepler ve Yükselen Akrepler;

Gökyüzü kariyeriniz ve toplum tarafından görünüşünüz ve imajınızla ilgili gündemler veriyor. İddialı bir şekilde iş hayatınızda ön plana çıkmak isterken rakiplerinize karşı ego yapmamanız gerekiyor. Bu egolar sizin için negatif oluşacak durumu gösteriyor. Harekete geçme zamanlamanız çok önemli, yoksa bir krize yol açabilir ve diğer insanlar tarafından negatif algılanabilirsiniz.
*

Yaylar ve Yükselen Yaylar;

Gökyüzü sizlere yurtdışı, varsa üniversite, internet, sosyal medya ile ilgili gündemler veriyor. Ani ve düşünmeden alınacak kararlar, sizler için maalesef sadece zaman kaybı olabilir. Plan yapıp, uzun vadeli ve mantıklı düşünmeniz gerekiyor. Hayat her zaman spontane değildir.

*

Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar;

Gökyüzü alacak/verecek, varsa borç veya aileden gelen ortak kazançlarınız ilgili gündemler veriyor. Lüks ve keyfi harcamalarınız bu dönem artabilir dikkat edin. Borç almak da şu süreçte hiç iyi olmayacak. Ne borç alın ne de borç verin. Ciddi para kayıpları yaşanabilir veya bütçeniz bu yüzden zorlanabilir, keyfiniz kaçabilir.

*

Kovalar ve Yükselen Kovalar;

Gökyüzü rakipleriniz, ikili ilişkileriniz, varsa eşinizle ilgili gündemler veriyor. Karşı tarafınızdaki insanların büyük bir zarara uğradığını gözlemleyebilirsiniz. Yaptıkları yanlışlar sonrası sizden af dileyebilirler. Şartlar yine lehinize dönüyor. Eş/partner kıymetinizi anlıyor.
*

Balıklar ve Yükselen Balıklar;

Gökyüzü gündelik rutinler, iş hayatınız, sağlığınızla ilgili gündemleri gösteriyor. Özellikle egosal bir karar ile çok yanlış ve gereksiz bir  operasyon kararı alabilirsiniz. İş konusunda ise sakin hareket etmeniz gerekiyor, fazla iddialı kararlar sonrasında sizi yorabilir. 

Sevgilerimle...

.

Astrolog Yasemin Türen, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
cihan
cihan 3 yıl önce
Hayırlı olsun Yasemin hanım... Yorumlarınızla renk kattınız...