USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sinemada oynatacak star kalmadı

Sinemada oynatacak star kalmadı
31-08-2022

Yapımcılığını üstlendiği sinema filmleriyle ve aldığı ödüllerle adını gündeme taşıyan Metin Yücel, Azerbaycan’da Yalçın Çoban ortaklığıyla çektiği “Nisan” isimli sinema filminin son çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti.

Yapımcılığını Metin Yücel ve Yalçın Çoban’ın, yönetmenliğini İbrahim Bülbül’ün yaptığı “Nisan” isimli sinema filminin, Azerbaycan ve Türkiye’de aynı anda vizyonda olması planlanıyor.

Yeni çekmeyi planladığı sinema filmi için de senaristlerle çalışmaya başladıklarını dile getiren Metin Yücel, “Yapımcılığını üstlendiğimiz yapımlarla festival ya da bir çok ödül töreninde aldığımız takdir plaketleriyle ödüllendirildik fakat bu, ekip işi yazdırdığımız karakterlere jön bulamıyoruz, gerek yurt dışından gelen gerek de yerli sermaye ile kurulan dijital platformlar, star isimleri kendilerine bağladılar. Starlarımızı yaratmakta geciktik. Çobanyıldızı sanat akademisiyle anlaştım, güvendiğim, fiziği düzgün ve yeteneği olan kişilerin masraflarını karşılayıp oyunculuğa hazırlatıyorum” dedi.

Metin Yücel, Nisan” filminin vizyona girmesiyle, yeni sinema filmi çekimlerine star vereceğini de sözlerine ekledi.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?