USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Rusların eline geçen Bayraktar TB2 (Videolu yazı)

Rusların eline geçen Bayraktar TB2 (Videolu yazı)
17-10-2023

MOSKOVA

Son yıllarda Rusya ve Batı çekişmesi Ukrayna'da vücut bulup savaşa evrilidi. Rusya tarafının haberlerini kısık seste, Batı tarafını ise yüksek seste dinliyor tüm dünya. 

Rusya'nın tüm tezlerini “kara propaganda” diyerek tüm medyada karartma uygulayan Batılı kaltaban yöneticiler, bununla da yetinmeyip sosyal medya devlerini de tehdit ile hizaya getirip, Rusya hakkında yazılanları büyük kitlelere daha az göstermesi, yasaklaması için ikna etti.

Fakat günümüzde gerçeği arayan entelektüel her birey, tıpkı bu yazıyı bulup, zaman ayırıp, okuduğu gibi diğer gerçekleri de bulup öğrenecektir.

İşte gerçeği kendim öğrenmek adına yeri geldi Ukrayna yönetiminin yıllarca bombaladığı Donbass bölgesine gittim, yeri geldi tüm dünyanın “Ukrayna ordusuna silah yardımı yapıldı” dediği ve bunların sergilendiği müzeye gittim.

Evet, uzun uğraşlar sonunda Türk izleyiciler için bu silahların sergilendiği, Moskova'nın biraz dışında “Park Patriot” adlı fuar ve müze alanına gidip, sizler için dünyanın çeşitli ülkelerinden Ukrayna ordusuna verilmiş, daha sonra Rus ordusu tarafından ele geçirilmiş bu silahları, videoya kaydedip “Youtube” kanalımda yayınladım. Tabii içerisinde Bayraktar Tb2 de mevcut.

Video aşağıda, şimdiden iyi seyirler!

.

Cem Kıran, dikGAZETE.com 

 

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?