USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Oldukça karmik 20 Şubat Balık Yeniayı

Oldukça karmik 20 Şubat Balık Yeniayı
19-02-2023

Merhaba... 20 Şubat 2023 Pazartesi İstanbul saatine göre 10:05’de Balık Burcunda bir yeniay meydana gelecek. (-,+7 gün etkilidir.)

Yeniayların etki süresi ilk 7 gün öncesinden başlar, tabii ki yeniay günü yaklaştıkça etkisi daha görünür hale gelir.

Vicdanen huzursuz eden ortada bir sorunun olduğunu ve kadersel olarak önümüzü tıkayan engeller için alınması gereken sorumlulukların artık görünür hale gelişini anlatıyor aslında bu yeniay…

Çok karmik çünkü geçmişten gelen yükleri ifade eden Güney Ay Düğümü ve karmanın gezegeni Satürn ile olan açılar bu Yeniay ile etkileşimde… 

Yeniay sırasında Satürn, Pluto ve Venüs gezegeni ise son derecelerinde yani anaretik durumda oluyor olacak.

Bir gezegenin bir burçta son derecede oluyor oluşu; o burcun kişisel haritalarımızdaki etki sağladığı alandaki son aşamalarını bitirmeye hazırlanırken, o son problemleri meydana çıkartıp artık çözmemizi isteyişini göstermektedir.

Bir sonraki burca geçildiğinde yeni gündem ve yeni alanlara etki edecektir.

Özellikle 7 Mart 2023 tarihine kadar Satürn burç değiştirmeden önce ödüllerini vermeye hazırlanırken bu krizli son derecelerinde, yeniay ile net kavuşum halinde başrolde olacak.

Yani yeniay yeni başlangıçlar demek olsa da hem Satürn’ün son dereceleri hem de transit Güney Ay Düğümü ile olan açıları tamamen geçmişle ilgili düzenleme yapılacak konularla ilgili olan bir başlangıç olacağını göstermektedir.

Hatta ay düğümleri ile olan bağ, bazı karmik borçların ödenmesi için yapmamız gerekenleri vurguluyor.

Özetle hem kolektif hem de kişisel haritalarımız için bir sonraki seviye ile karşılamadan önce çözmemiz gerekenleri ve tabii ki Satürn aynı zamanda astroloji dilinde sorumluluk demek olduğundan konuyla ilgili her şeyin sorumluluğunu almamız gerekliliğini vurgulanacak.

Satürn yani Balık Burcuna geçip yeni konularımızı önümüze sermeden aslında son krizlerimize odaklanmamızı işaret ediyor.

Toplumsal olarak da zor bir dönemden geçtiğimizden, bu Yeniayın etkilerini aslında şu son 1 haftada daha belirgin hissettik.

Satürn’ün de Kova Burcundaki son derecelerinde bu yeni aya eşlik edişi ile direk toplumu ilgilendiren konularla ilgili üzerimize düşen sorumluluklarımız için hepimizin elimizden geleni yapıp birlik içinde hareket ediyor oluşumuzu apaçık gösterdi.

Gerek ortak yayın ile toplanan bağışların bir anda artışı, gerek dualar ile gönülden bir olarak yardım etme isteği çoğalarak büyüdü.

Vicdanımız ve yardım etme arzumuz katlanarak arttı.

Balık neydi şifa, vicdan, merhamet, yardımseverlik, maneviyat, fedakarlık bazen koşulsuz ve karşılıksız vermek demekti.

Balığın ilk derecesinde olacak bu yeniayın hepimize şifa getirmesini temenni ediyorum.

Depremdeki kayıplarımız için Allah’tan rahmet, yakınlarına bol sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyorum.

Burç yorumları için önce yükselen burcunuzu sonra ise kendi öz güneş burcunuzu okumanızı tavsiye ediyorum.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Bu yeniay 12. evinizde sizleri bilinçaltı, gizli düşmanlıklar, psikolojik sağlığınız, biraz inziva, korkularınız, takıntılarınız konusunda vurgu yapıyor. Şifa da geliyor. Fakat unutmayalım ki Satürn asıl 7 Mart 2023 tarihinden sonra sizlerin bu alanlarınıza daha yeni geçecek ve sizi bu konularda önümüzdeki 2,5 sene sınıyor olacak. 

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Bu yeniay 11. evinizde sizleri arkadaş, sosyal çevreniz, yeni katılacağınız gruplar, kariyerinizden gelen getiriler, hayalleriniz konusunda vurgu yapıyor. Şifa da geliyor. Fakat unutmayalım ki Satürn asıl 7 Mart 2023 tarihinden sonra sizlerin bu alanlarınıza daha yeni geçecek ve sizi bu konularda önümüzdeki 2,5 sene sınıyor olacak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Bu yeniay 10. evinizde iş ve kariyer alanında, otorite figürleri, dışarıya verdiğiniz imaj, medeni durumunuzdaki gündemlere vurgu yapıyor. Güzellikler getiriyor. Fakat unutmayalım ki Satürn asıl 7 Mart 2023 tarihinden sonra sizlerin bu alanlarınıza daha yeni geçecek ve sizi bu konularda önümüzdeki 2,5 sene sınıyor olacak.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Bu yeniay 9. evinizde yurt dışı, yüksek öğrenim, sosyal medya, basın-yayın, internet, idealleriniz, varsa hukuksal konularla ilgili gündemlerinize vurgu yapıyor. Güzellikler getiriyor. Fakat unutmayalım ki Satürn asıl 7 Mart 2023 tarihinden sonra sizlerin bu alanlarınıza daha yeni geçecek ve sizi bu konularda önümüzdeki 2,5 sene sınıyor olacak.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Bu yeniay 8. evinizde krediler, alacak-verecekler, borçlar, varsa ameliyatlar, psikolojik sağlık gündemlerinize vurgu yapıyor. Güzellikler getiriyor. Fakat unutmayalım ki Satürn asıl 7 Mart 2023 tarihinden sonra sizlerin bu alanlarınıza daha yeni geçecek ve sizi bu konularda önümüzdeki 2,5 sene sınıyor olacak.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK

Bu yeniay 7. evinizde eş, evlilik, partner, varsa ortaklık gündemlerinize vurgu yapıyor. Şifa getiriyor. Fakat unutmayalım ki Satürn asıl 7 Mart 2023 tarihinden sonra sizlerin bu alanlarınıza daha yeni geçecek ve sizi bu konularda önümüzdeki 2,5 sene sınıyor olacak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ

Bu yeniay 6. evinizde gündelik rutinleriniz, sağlığınız, iş hayatınız, iş arkadaşlarınız, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili gündemlere vurgu yapıyor. İyileşme getiriyor. Fakat unutmayalım ki Satürn asıl 7 Mart 2023 tarihinden sonra sizlerin bu alanlarınıza daha yeni geçecek ve sizi bu konularda önümüzdeki 2,5 sene sınıyor olacak.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Bu yeniay 5. evinizde yetenekleriniz, aşk, sevgili, flört, çocuk, spekülatif yatırımlarla ilgili gündemlerinize vurgu yapıyor. Şifa veriyor. Fakat unutmayalım ki Satürn asıl 7 Mart 2023 tarihinden sonra sizlerin bu alanlarınıza daha yeni geçecek ve sizi bu konularda önümüzdeki 2,5 sene sınıyor olacak. 

YAY VE YÜKSELEN YAY

Bu yeniay 4. evinizde ev, aile, varsa taşınma, iç dünyanız, varsa emlak konularında alım satım, hane içinizdeki her konuyla ilgili gündemlere vurgu yapıyor. Şifa veriyor. Fakat unutmayalım ki Satürn asıl 7 Mart 2023 tarihinden sonra sizlerin bu alanlarınıza daha yeni geçecek ve sizi bu konularda önümüzdeki 2,5 sene sınıyor olacak. 

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Bu yeniay 3. evinizde iletişim, yakın çevre, kardeşler, komşular, eğitim konularında gündemlere vurgu yapıyor. Şifa veriyor. Fakat unutmayalım ki Satürn asıl 7 Mart 2023 tarihinden sonra sizlerin bu alanlarınıza daha yeni geçecek ve sizi bu konularda önümüzdeki 2,5 sene sınıyor olacak. 

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Bu yeniay 2. evinizde maddi manevi kazanımlarınız, öz değeriniz ile ilgili konularda gündemlere vurgu yapıyor. Şifa veriyor. Fakat unutmayalım ki Satürn asıl 7 Mart 2023 tarihinden sonra sizlerin bu alanlarınıza daha yeni geçecek ve sizi bu konularda önümüzdeki 2,5 sene sınıyor olacak. 

BALIK VE YÜKSELEN BURÇ

Bu yeniay 1. evinizde fiziksel görünümüz, hemen hemen hayatınızla ilgili her konuda yeni başlangıçlar, ilişkilerinizle ilgili konularda gündemlere vurgu yapıyor. Şifa veriyor. Fakat unutmayalım ki Satürn asıl 7 Mart 2023 tarihinden sonra sizlerin bu alanlarınıza daha yeni geçecek ve sizi bu konularda önümüzdeki 2,5 sene sınıyor olacak. 

Daha fazlası için takipte kalmayı unutma!

İnstagram: @astrologyasemin

Sevgiler.

.

Yasemin Türen, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?