USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Müzikte değişimi seviyorum

Müzikte değişimi seviyorum
29-09-2022

Mustafa Barak, genç yaşına rağmen müzik kariyerinde önemli işlere imza atmış, yaptığı dizi ve sinema filmi müzikleri yanında birçok sanatçının aranjörlüğünü üstlenerek adını kısa sürede milyonlara duyurmayı başarmış bir müzik adamı olma yetisine sahip oldu. 

Müziğin yanı sıra müzik aletlerinin de oluşmasına sebep olan Ortadoğu müziği ve kültüründen etkilendiğini belirten Mustafa Barak, yurt içindeki başarıları yanında, yurt dışında da Türk müzisyen olarak ülkemizi temsil etmeye devam ediyor. 

Türkiye’de birçok başarılı solist ve müzik adamı olmasına rağmen kendilerini yenilemekten korktukları için atılım yapamadıklarını dile getiren Mustafa Barak, “bana göre müzikte en cesur ve atılımı yapan ayrıca görüşüme göre müzikte değişimin çılgın ismi Hande Yener” ifadesinde bulundu. 

Mustafa Barak, “Benim müziğimle bir araya getirmek istediğim kıymetli isimler var, Demet Akalın, Bilal Sonses, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut gibi sanatçılarla çalışmak isterim” vurgusunu yaptı.

Başarılı müzisyen Mustafa Barak “Son 10 yılda müzik piyasası çok değişti, ülkemize çok yeni tarzlar kazandırıldı, bunun sebebi ise başlı başına dijital ortam. Dijital ortam, uygun kullanıldığında bence çok iyi sonuçlar elde edilir” dedi. 

Genç yaşına rağmen kendini uluslararası platformlarda kanıtlamayı başaran Mustafa Barak, dünya çapında bir müzik adamı olma peşinde hızla yürüyor.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
LouisSwoca
LouisSwoca 1 yıl önce
Следующий шаг независимого продвижения веб-сайта экстремально влиятелен: вам что поделаешь справить запросы, по тот или другой станете продвигать сайт, и еще расчислить их числом страничкам вебсайта, тот или другой, возможно, подойдет создавать. О составлении ПЛЕМЯ мы под
Дитячі товари Київ
Дитячі товари Київ 1 yıl önce
Дитячі товари від світових брендів за доступними цінами в Киеві

У нас ви знайдете товари для дитячої творчості, активного відпочинку, для малюків, новонароджених, електронні іграшки та гаджети, ігращки-антистрес, конструктори, ліцензійні герої, ляльки, мякі іграш
Nataliacoaf
Nataliacoaf 1 yıl önce
Mеrhabаǃ
Bіrçоk еrkеğіn normal kızlаrı tercih еttiğini fark еttim.
Βіrçok kаdının aşkının tadını çıkarаcаk ceѕareti olan vе hауаt dеnеn іnіşli çıkışlı vе çılgın şeу sıraѕında en іyi аrkаdaşı оlacаğını bildіğі bіrіni seçеn еrkеklеri alkışlıуоrum.
O аrkаdaş оlmаk iѕtеdіm, sadeсе istikrarlı, güvеnilir ve ѕıkıcı bir еv kаdını dеğil.
Βеn 26 уıl уaşındayım, Nаtаl
Деньги в займ Минск
Деньги в займ Минск 1 yıl önce
Деньги в долг в Минске

Поможет подобрать для Вас лучшее предложение по микрозаймам и микрокредитам максимально быстро и в сжатые сроки в Беларусии!

Наши основные преимущества:

- Высокий процент одобряемости;
- Помощь в сложных ситуациях;