USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

MI6 - CIA / MOSSAD kapışması MI6 Başkanı Alex Younger’in oğlunun ölümüyle sonuçlandı!

16-04-2019

Kural bir: her ülkenin gizli servisi öncelikle kendi ülkesinin çıkarı için çalışır. 

Kural iki: gizli servisler arasında dayanışma olduğu gibi rekabet de vardır. CIA, Mossad, MI6 gibi dünyanın en büyük istihbarat servisleri, zaman zaman gizli operasyonlarda birbirlerine taşeronluk  yapar. 

Kural üç: NATO veya AB üyesi olmalarına bakılarak CIA, MI6, BND ve Fransız DGSE (Direction Générale de la Sécurité Extérieure)’ın birlikte hareket ettiklerini sanmak gibi toptancı bir yaklaşımda bulunmayın.

Hele hele MOSSAD’ı VATİKAN izi taşıyan bu örgütlerle eşgüdümlü çalışıyor gibi bir kanıya asla kapılmayın. Bu saydığımız istihbarat teşkilatlarının her birinin ayrı bir gündemi ve gizli ajandası vardır. 

Kimse kimsenin gözünün yaşına bakmaz. 

Rusya'nın dış istihbarat kuruluşu, Rusya Federasyonu Dış İstihbarat Servisi SVR tamamen bu döngünün dışındadır. 

Olayları doğru okumak gerekir.

CIA - MI6 savaşının perde arkasındaki Rockefeller ve Rothschild çekişmesi...

Rockefeller, Rothshild aileleri arasındaki anlaşmazlık nerdeyse kan davasına dönüştü. 

Rockefeller ABD yönetimi, Rothshild  İngiltere yönetimi üzerinden kozlarını kapışıyor. 

Hiç tartışmasız ABD’nin ve dünyanın en zengin birkaç ailesinden birisi de Rockefeller. Kontrol ettikleri para 5 trilyon dolarla 15 trilyon dolar arasında değişen aile şirketlerinin, sadece New York’ta 1 trilyon dolarlık gayrimenkulü var.

ABD’nin süper güç olarak dünyayı yönetmesinin arka planındaki organizasyonlarda onun ismi geçer. 

Rockefeller ailesi ABD’de 20’yi aşkın çok uluslu şirketin koordinasyonunu yapar, yönlendirir.

Rothshild hanedanı; 18. yüzyılın sonlarından başlayarak Avrupa’nın çeşitli merkezlerinde bankalar kuran Alman kökenli Yahudi bir aile. 

Aile bireyleri İngiliz Kraliyet Saraylarında kralın-kraliçenin yaveridir.

Rothshild ailesi Londra borsasından tutun da “One Belt One Road/OBOR-Bir Kuşak Bir Yol” projesine kadar her türlü ekonomik yapılanmayı kontrol ediyor.  

Bugün dünya genelinde elmas ticaretinin yüzde 90’ını, elmas üretiminin yüzde 40’ını, kömür-bakır-uranyum-alüminyum ticaretinin de yüzde 15’ini gerçekleştiren küresel güç, Rothschild Ailesidir. 

Ailenin en ünlü şirketleri HSBC Bank, Royal Bank of Scotland, Banco Santander, De Beers, Rio Tinto, ING Group ve Aviva’dır. Aile ayrıca 2000 yılında Fransız devletine sattıkları BNP Baripas şirketi ile Somanh Bankası’nın da (kapanana kadar) kurucusu ve sahibi. 

Son yıllarda şarap pazarına da giren aile, Fransa, Şili, Amerika ve Güney Afrika’da üretim yapmakta, Fransız şarap piyasasının yüzde 50’sini elinde bulunduruyor. 

Ailenin serveti yaklaşık 2009 verilerine göre 4-5 trilyon dolar, kontrol ettiği para ise 15 trilyon dolar civarında.

Amerika Birleşik Devletleri’nde bağımsız bir kuruluş olan Amerikan Merkez Bankası’nın (FED) yönetiminde hem Rothschild ailesi hem de Rockefeller ailesi etkin.

Bu bankanın tek bir açıklamayla tüm dünya ekonomisine yön verdiği düşünülürse, bu iki ailenin dünya ekonomisinde ne kadar söz sahibi olduğunu anlaşılabilir. 

Trump, Rockefeller’ın adamı mı?

1 Ekim 2017’de 50’den fazla ABD vatandaşının öldürüldüğü terör eyleminin asıl amacının Trump’la birlikte küresel sermayenin jandarmalığından çekilme kararlılığı gösteren Amerika Birleşik Devletleri’ni, yeniden dünya sahnesine çekme operasyonu olduğunu, 02 Ekim 2017 günlü analizimde belirtmiştim. 

Küresel sermayenin konuşlandığı Britanya Krallığı’nın, ABD olmadan bu jandarmalığı tek başına yapması mümkün görülmediğine değinmiştim.  

Las Vegas’daki kanlı eylem, kendi ülkesinde ve dünya genelinde Trump’a yaşatılan, itibarsızlaştırma operasyonunun kanlı versiyonundan başka bir şey değildi.

Bunun en önemli nedeni Trump’ın Amerikan devini küresel odakların oyun alanlarından çekip çıkarmak istemesi.

Çünkü o, partileri farklı olmasına rağmen John Fitzgerald Kennedy gibi bir Amerikan milliyetçisi. Henry Ford gibi yerli Amerikan sanayisinin başarısına inanıyor.

Trump’ın siyasi genleri, antibritanist

Kraliçe’nin eteklerinin altına saklanan, finans yarasalarından nefeslenen politikacılardan değil.

Trump’ı indirmek isteyen küresel güç odağının en tepesinde, Londra’da konuşlanmış Rothschild gibi finans devleri var. 

Trump’ın burnunu Kuzey Kore ile sürtmek istedikleri gibi Çin ile kapışmasını dört gözle bekleyen bu küresel ahtapot, Trump’ın Amerika’sının arasını stratejik müttefikleriyle açmakta beis görmüyor.

Ama Trump’ın da boş durduğunu sanmayın. Ajandasını parayla değil sırayla takip ediyor. ABD Başkanı Trump, seçim kampanyası sırasında Pasifik bölgesi ile yapılan serbest ticaret anlaşmasına karşı olduğunu duyurmuş, Trans-Pasifik Ortaklığı’ndan çıkılmasını onaylayan bir kararname ile Londra merkezli küresel finans ahtapotunun hayati damarlarından birine neşter vurmuştu. 

Rothshild ailesine suikast!

Rockefeller ve Rothschild şirketleri arasında finans, enerji ve sanayi sektörleri arasında bir paylaşım olduğu gibi zaman zaman rekabetten kaynaklanan anlaşmazlıklar yaşanabiliyor. 

Nitekim 13 Aralık 2017’de “Rothschild ailesine suikastta Pentagon şüphesi?”, ABD ile İngiltere arasındaki anlaşmazlığın hedefindeki ismi Rothshild ailesine düzenlenen suikastı yazmıştım. 

Trump’ı indirmek isteyen küresel güç odağının en tepesindeki, Londra’da konuşlanmış Rothshild gibi finans devine kesilen cezanın ne olduğu bu kaza görünümlü suikast ile ortaya çıkmıştı. 

Olay neydi nasıl oldu? 

Aralık 2017’de İngiltere’nin Aylesbury kentinde Rothshild Vakfı’nca idare edilen, aileye ait tarihi yazlık Waddeston Manor Şatosu yakınlarında Cessna 152 tipi uçak ile helikopter havada çarpıştı. 

Bu kazayı daha da ilginç kılan kazadan önce, İngilizce dilini kullanan ve resim tabanlı forum özelliğindeki 4chan sitesinde “Q” rumuzlu kullanıcının Sir Evelyn Robert de Rothschild’in eşi 2 Temmuz 1954 doğumlu Lynn Forester de Rothschild’i ölümcül uçak kazası hakkında 3 gün önceden uyarmasıydı.

Bu kazanın rastlantı olmadığı Kasım ayı ortalarında Rothschild ailesine başka bir suikastın düzenlendiği ve aile fertlerinin yara almadan kurtuldukları da iddia ediliyor.

Lynn; aileye ait EL Rothschild şirketinin CEO’su. 

Şirket, The Economist dergisinin sahibi olan The Economist Group, Congressional Quarterly’nin sahibi ve Economist Intelligence Unit, EL Rothschild LP, Birleşik Devletler’deki önde gelen bağımsız varlık yönetimi şirketlerinin yanı gayrimenkul, tarım ve gıda çıkarları için yatırımları yönetiyor. 

Hillary Clinton da dahil olmak üzere birçok politikacıya destek veriyor. “The Coalition for Inclusive Capitalism/Kapsayıcı Kapitalizm Koalisyonu” oluşumunun mimarı.  

Rockefeller ve Rothshild kavgası Ortadoğu kaynaklarının talanında anlaşmazlıktan çıkıyor!

Pentagon-Rockefeller ve Rothschild ailesinin son ortak operasyonu Arap Baharı’ydı.

Operasyon öncesinde taraflar Arap Baharı’nın en önemli oyuncuları Yemen Cumhurbaşkanı Ali Abdullah Salih (95 milyar dolar), Libya lideri Kaddafi (153 milyar dolar), Tunus lideri Zeynel Abidin bin Ali (103 milyar dolar) ile Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek’in (145 milyar dolar) tutarındaki kişisel servetlerinin pay edilmesini kararlaştırmıştı.

Evdeki pazarlık çarşıya uymadı!

Bu 4 lider yaşarken paraları İngiliz fonlarında kullanıldı. 

Anlaşma gereği, bu paraların yarısı Amerikan silah şirketlerine devrolacaktı, petrol sahaları da iki güç arasında paylaştırılacaktı. 

Ancak operasyon bittiğinde ABD ve Rockefeller ailesinin tetikçi kurumu Pentagon avucunu yaladı. 

Bazı ülkelerdeki petrol rafinerileri Rothschild ailesine geçti. Pentagon’a büyük kazık atıldı. 

Deyim yerindeyse hem paraların hem de petrol sahalarının üstüne bir bardak soğuk su içti. 496 milyar dolar tutarındaki meblağ, “allem-kallem" edilip Rothschild ailesinin hissesine geçmişti.

Rothschild ailesi, Arap Baharı’nda tek mermi atmadan, tek dolar kullanmadan trilyonlarca doların sahibi oldu. Petrol rafinerilerinden günlük kazançları 200 milyon dolar civarında. 

Trump yönetimi bunun hesabını sormak istiyor. Çünkü Pentagon tarihinde ilk kez bu kadar güçlü aldatıldı. 

Arap Baharı, Yeni İpek Yolu’nun da güzergâhının temizlenmesi anlamına geliyordu. Arap Baharı’ndan sonra 7 ülkenin hazine, çevre ve maliye bakanlıklarına, Rothschild ailesinin bursu ile okuyan isimler geçti.

Görev değişikliği ve istihdam, Arap Baharı’ndan önce planlanmıştı ve başarılı şekilde uygulandı. Buna itirazı eden, etmesi gereken tek güç vardı, o da Rockefeller ailesinin tetikçi kurumu PENTAGON’du! 

Rothschild ailesinin çok önemli şirketlerine çok büyük terör saldırıları düzenleyebilecek güç erki de Pentagon’da mevcut. 

İki gücün savaşı en üst boyuta taşındı. 

Her yerde kavga ediyorlar. 

En çok da ABD’nin içinde! 

Bir adım ötesi, Pentagon’un Rothschild ailesinin önemli isimlerine suikast düzenlemesiydi.  

Bir adım daha attılar.

MI6 Başkanı Alex Younger’in oğlunu öldürdüler…

CIA, MOSSAD’ı yanına çekti, MI6’ya savaş açtı!

Rockefeller ve Rothschild şirketleri arasında finans, enerji ve sanayi sektörleri arasında bir paylaşım olduğu gibi zaman zaman rekabetten kaynaklanan anlaşmazlıklar yaşanabiliyor. 

Trump’ın Kudüs ve Golan açılımı, Londra’ya karşı Washington ve Tel Aviv yönetimlerinin siyasi işbirliği hakkında yeterli ipucu.  İngiltere’nin, Arap davasına sözde sahip çıkışı da önemli bir parametre.

Trump’ın Netanyahu hükümetine verdiği Kudüs ve Golan desteği,  iki ülke askeri kurumları ve gizli servislerinin  işbirliğini güçlendirdi.  

İngilizler’in Arap seviciliği, Trump’ın İsrail’e yaklaşma hamlesinin önündeki diplomatik molozları kaldırmasında önemli katkı sundu.  Türkiye, bu süreçte “Arap sevici İngilizler”le saf tuttu.

ABD, bölgeyi nasıl şekillendiriyor?

ABD bölgeyi yeni baştan Suudiler üzerinden, Suudiler aracılığı ile kendi küresel çıkarlarına göre düzenlemeye uğraşıyor. 

ABD’nin yanında saf tutanlar kimler? 

Tabii ki baş aktör ABD. Yardımcı oyuncular İsrail, Suudi Arabistan, Ürdün, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri. 

NATO üzerinden ABD’nin bölgedeki en büyük müttefiki Türkiye nedense bu projenin dışında? Çünkü İngiliz kraliçesi ile aynı yastığa baş koyduğu için olabilir mi?

İngilizler zaten bu işin dışında; çünkü operasyon onlara çekiliyor!

İngiliz gizli servisi MI6 öncelikle kendi kadroları ve imkânları ile diğer dost ülkelerin istihbarat örgütleriyle anlaşmalı olarak özellikle Suudi Muhaberatı, CIA ve MOSSAD’a yönelik bir karşı harekât planlıyor, gerçekleştiriyor. 

MI6 Başkanı Alex Younger’in oğlunu öldürdüler

Arap sevici İngiliz istihbaratı MI6 Başkanı Alex Younger

Bu kavgayı o yönetiyor. 

4 Temmuz 1963 Westminster doğumlu. 

Marlborough College, Saint Andrews Üniversitesi, Sandhurst Kraliyet Askeri Akademisi mezunu. Sarah Hopkins ile evli. Üç çocuğu var. 

30 Mart 2019'da, oğlu SamStirlingshire'daki trafik kazasında öldü.

Ülkenin gizli servisine 1991’de giren Younger, Avrupa'da ve Ortadoğu'da çeşitli yerlerde görevlendirildi ve Afganistan'da üst düzey istihbarat yetkilisi olarak çalıştı. Younger, Londra'da 2012 yılında yapılan olimpiyat oyunları öncesi terörle mücadele çalışmaları da yürüttü.

Genel merkezi Londra'da bulunan ve İngiliz hükümetine yabancı kaynaklı istihbarat sağlayan MI6'nın, 3 binden fazla çalışanı bulunuyor.

MI6 başkanlığına 2014’te atanan Alex Younger kamuoyuna açık  ilk konuşmalarından birinde MI6  için “Gerçek anlamda global bir istihbarat örgütü bizimki” demişti. 

Uzun kulaklar örgütü denilebilecek GCHQ ile ve ülkenin iç istihbaratından sorumlu MI5 ile işbirliğinin mükemmel olduğunu anlatmış, “Mükemmelliği günümüzün teknolojik imkânları sayesinde sağlayabiliyoruz” açıklamasını yapmıştı. 

Alex Younger’ın oğlu Sam, Londra'nın güneyinde 70 hektar yeşil alan üzerine 1619’da  kurulan Londra’nın en prestijli yatılı erkek okullarından Dulwich Kolejinden mezun olduktan sonra İskoçya'nın başkenti, Edinburgh'da bulunan  ve 14 Nisan 1582’de  Kral VI. James tarafından yasalaştırılan Edinburgh Üniversitesi'nde okuyordu.

Edinburgh Üniversitesi mezunları arasında Charles DarwinDavid HumeAlexander Graham Bell gibi isimler bulunuyor ve, Adam SmithMax BornPeter Higgs de ders verdiği biliniyor. 

Edinburgh Üniversitesinde 22 yaşındaki bir öğrenci olan Sam Younger; 30 Mart 2019 Cumartesi günü sabahın köründe Stirlingshire'daki özel bir mülk üzerindeki bir motorlu taşıt aracını kullanırken kaza sonucu ölmüştü.

Alex Younger’ın oğlu Sam, motor tutkunluğuyla tanınıyor. Sam, 1996 yılında Viyana'da doğmuştu. O tarihte babası  MI6’da çalışıyordu. 

Alex Younger, Edinburgh biralarının kurucusu William Younger'in soyundan geliyor. 

Alex Younger’ın büyükbabası, 12 Haziran 1940'ta St Valery-en-Caux'da öldürülen Henry Johnston Younger'dı.

1940’ta 54 bin kişiden oluşan İngiliz ve Fransız birlikleri, Manş Denizi sınırında St. Valery-en-Caux’da, Alman Feld Mareşal Erwin Rommel’in ordularına teslim olmuştu. 

Kaza sonrası ölüm olayı ile ilgili soruşturma başlatılması bunun kaza görünümlü suikast olabileceğini gösteriyor. Polis yetkilileri yaptıkları incelemeler sonucu Procurator Fiscal'a sundukları raporda ölüm nedeninin şüpheli görünmediğini açıklasalar da olay halen gizemini koruyor.

Dediğim o ki, MI6- CIA / MOSSAD kapışması kanlı bir sürece evrildi.

MI6 Başkanı Younger; “Revenge is a cold eaten meal/ intikam soğuk yenen bir yemektir” kültüründen geliyor.  

Yakın zamanda İsrail’de patlayan bombalar, Amerika’da kanlı otel ve okul baskın haberleri ajanslara patır patır düşmeye başlar. 

Bu kanlı savaşın bilançosunu infazlardan öğreniriz.

.

Ömür Çelikdönmez, dikGAZETE.com

Twitter'da bizi takip edin: @oc32oc39 , @dikgazete

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Lincoln
Lincoln 5 yıl önce
Notre Dame Katedrali in yapımı 1015 yılında Werner de Habsbourg tarafından konulan ilk taşla başladı. Güney cephesi üzerindeki yazıt ve temel taşı 1220'de konuldu. Bir Mason  malası portalın batı kapının üstünde aslıdır. Soru:Fransa'da Sarı Yelek masonik hareketten kim öç alıyor https://t.co/CCyc4dBMxG
Germany
Germany 5 yıl önce
Noter Dame yaniyoooor Macron kimin adami?