USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Masumiyetimi koruyorum!

Masumiyetimi koruyorum!
07-04-2022

Podyumlardaki hızlı çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken Nurbanu Gündüz, özellikle gelinlik defilelerinin vazgeçilmez modeli haline geldi.

Mankenlikteki hızlı çıkışını ve başarısını “podyumda giydiğim kıyafete göre bir karakter çıkarıyorum ve podyumda o ruhta oynuyorum” ifadesi ile dile getiren Nurbanu Gündüz, her kıyafetin, bir karakteri ifade ettiğini söyledi.

Nurbanu Gündüz, “bu işe profesyonel gözle bakan, işinin inceliklerini yapar benim için her defile tiyatro sahnesinde olmaktan farksız” vurgusunu da yaptı.

Nurbanu Gündüz, gelinlik defilelerinde sık yer almasının sebebinin sansasyondan uzak yaşaması ile gelinliğin kendisine kattığı duyguyu podyumda hissetmesi ve gelinliğin masumiyetini koruduğunu ve yaşadığını belirtti.

Oyunculuk sektöründen teklifler aldığını da ifade eden Nurbanu Gündüz, “Oyunculuğa sıcak bakıyorum kendimi hazır hissettiğimde adımımı atacağım, podyumdaki başarımı ekranlarda da gösteririm fakat oyunculuğun kolay bir iş olmadığını ve çok özverili bir meslek olduğunu biliyorum” dedi.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Jamestrats
Jamestrats 2 yıl önce
Selcuk Aka - Masumiyetimi koruyorum!
-
Hydra union - безопасная площадка, на которой каждый покупатель найдет товар на свой вкус. На данный момент она работает, обеспечивая полную анонимность и безопасность, при этом не требуется Гидра Tor соединение. Все, что необходимо - перейти по актив?