USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Mankenlerin hayatı dizi oluyor

Mankenlerin hayatı dizi oluyor
22-12-2022

"KİMSENİN ÇEKMEYE CESARET EDEMEDİĞİNİ ÇEKECEĞİZ"

Renkli dünyanın en çok merak edilen ve dedikodusu en bol camiası olan mankenlerin hayatı dizi oluyor. 

“Altınadam Medya” adına yapımcılığını Mehmet Murat Seven, Mehmet Çakır ve Savaş Sancak’ın üstlendiği “MANKEN” isimli dizi filmin senaryosu Cavidan Balcı tarafından yazıldı.

MANKEN” isimli dizinin yönetmen koltuğunda usta isim Savaş Sancak otururken, başarılı isim “kimsenin çekmeye cesaret edemediklerini bu yapımda seyirciye göstereceğiz” ifadesinde bulundu. 

Oyuncu kadrosunun gerçek mankenlerden kurulu olacağını sözlerine ekleyen başarılı yönetmen Savaş Sancak, “eski ve yeni popüler modeller yanında ilerleyen bölümlerde görüşmelerimiz devam eden Victoria Secret mankenleri de yer alacak” vurgusunu yaptı. 

Oyuncu seçmeleri İstanbul, İzmir ve Ankara’da yapım kadrosu tarafından gerçekleştirilirken birçok manken, seçmelerde boy gösterdi. 

“Manken olmak için zirveye tırmanma yolunda kişinin başına gelen tüm olayları ve zorluklar nedir? Onları yansıtacağız” diyerek dizinin temel yola çıkışını dile getiren yapım ortağı ve yönetmen Savaş Sancak “3 sezon devam etmesini planladığımız MANKEN isimli projemiz için dijital platformlarla son aşamaya geldik, yurt dışında birçok platform da projemize talip, çekimlerimiz kısa bir süre içinde başlayacak ve çok ses getirecek” dedi.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?