USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Magazin dünyasının erkekleri bakımlı

Magazin dünyasının erkekleri bakımlı
08-06-2022

Erkek bakım ürünleriyle Dünya piyasasında kendine önemli bir yer edinen Jalal Bandido, hızlı yükselişine devam ediyor.

İşinde kaliteden ödün vermemesinin, başarısının temel taşı olduğunu ifade eden Jalal Bandido, artık erkeklerin de kadınlar kadar bakımlarına önem verdiğini ifade ederken, magazin dünyasının erkeklerinin bunun en güzel göstergesi olduğunu vurguladı.

83 ülkeye erkek bakım ürünlerini sattığını söyleyen Jalal Bandido, erkeklerin birçoğunun, bakım konusunda kadınları geçtiğini de ifade etti.

Kendisine bakım yapan erkeğin, her zaman toplum içinde kendine güveninin en üst seviyede olduğunu sözlerine ekleyen Jalal Bandido, erkek bakımının psikolojik etkisine de değindi.

Önümüzdeki günlerde 5 bin kişinin katılımıyla dünyada bir ilki gerçekleştireceği haberini de veren Jalal Bandido, “Dünyanın en ünlü kuaför ve berberlerini Türkiye’de bir araya getireceğim. Çeşitli showlar ile renklendireceğimiz toplantımıza İngiltere’den CRISTIAN BALAN, Portekiz’den MARCO FIALHO, İsveç’ten GEORGE MAAJOUN VE RİMA HAOULI, Almanya’dan HUESEYN HASANOV, Filistin’den MOHAMMED ABUJAZAR, Fas’tan OMAR TAHRIOUI, Birleşik Arap Emirlikleri’nden MUSA KHALFAN YASIN, İran’dan MORTEZA RAHDANİ, Rusya’dan VAZGEN OGANNISIAN ve Türkiye’den ARCA ACAR, UFUK BAYIRLI, OSMAN BALCI, ARAKSİA SMONYAN, CEYDA ACAR, MAHMUT CENGER, EMRAH GÜRLEYEN, ABDULLAH KAVALCI VE ÖMER POLAT katılacaklar”  dedi.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?