USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Korku filmi 'Demon Azab-ül Kem' 2024’te geliyor!

Korku filmi 'Demon Azab-ül Kem' 2024’te geliyor!
23-11-2023

- Yazıp yönettiği iddialı projelerle dikkat çeken yönetmen Mustafa Miraç Kaya’nın, “Demon Azab-ül Kem” adlı korku filmi, 5 Ocak 2024 tarihinde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor 

DEMON AZAB-ÜL KEM GELİYOR

2024 yılının ilk korku filmi “Demon Azab-ül Kem”, yeni yılla birlikte 5 Ocak 2024 tarihinde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yazıp yönettiği birbirinden iddialı projelerle sinema sektörüne adını altın harflerle yazdıran Mustafa Miraç Kaya, yaklaşık 3 yıldır üzerinde çalıştığı yeni filmi Demon Azab-ül Kem’i tamamladı.

EMA Pictures yapım imzasını taşıyan Demon Azab-ül Kem, en yüksek bütçeyle çekilen yerli korku filmi olma özelliğine de sahip.

Senaryosunu yazdığı filmin yönetmenliğini de üstlenen Mustafa Miraç Kaya, yaşanmış gerçek bir hikayeden yola çıktığını belirterek, en büyük hedefini korku filmi sektörüne yeni bir soluk getirmek olarak açıkladı.

Kendi branşlarının en önemli isimleriyle birlikte çalıştıklarını vurgulayan Kaya, “118 kişilik dev bir ekiple birlikte ter döktük. Filmimizi hikâyenin gerçek hayatta yaşandığı yerde çektik ve olayı birebir aktarabilmek adına hiçbir masraftan kaçınmadık. Işık, sahne ve makyaj tasarımlarımız aylar sürdü. Ortaya çıkan işin bizleri olduğu kadar seyircilerimizi de tatmin edeceğine inanıyorum” dedi.

Filminde, popüler kültürün tükettiği isimler yerine yeni yüzlere şans vermeyi tercih ettiğini söyleyen başarılı yönetmen, “İnandırıcılık benim için çok önemli. İstediğim isme teklif götürecek gücüm vardı. Buna rağmen İlkşans Tan, Gizem Tan, Serdal Yazıcı ve Sercan Elikara gibi genç yüzleri, Raziye Sultan ve Revşan Genç gibi deneyimli oyuncularla buluşturma kararı aldım. Bu formülün hikâyeye ne derece iyi hizmet ettiğini de filmi tamamladıktan sonra daha iyi anladım” ifadelerini kullandı. 

Türk korku filmi sektörünün, son zamanlarda çekilen daha az özenli yapımlar sebebiyle kan kaybettiğini hatırlatan Kaya, “seyircilerimize korku filmlerini yeniden sevdirmek istiyoruz. Emsallerinden tamamen farklı bir proje ortaya koyduk. Demon Azab-ül Kem ile korku filmi sektöründe kartların yeniden dağıtılacağına inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?