USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Köklü değişimler için fırsat dolu Akrep Yeniayı

04-11-2021

Merhabalar, 5 Kasım 2021 00:20 sularında Akrep burcunun 12 derecesinde bir yeniay meydana geliyor ve bereketi, başarıyı simgeleyen iki sabit yıldız, bu yeniaya eşlik ediyor olacak. 

Mars ve Ayın yan yana seyahatinde, uzun zamandır içimizde biriktirdiğimiz, bastırdığımız duygular, düşünceler aniden gün yüzüne çıkabilir gibi görünüyor gökyüzü genelini incelediğimizde…

Yeniaylar, yeni fırsatlar, yeni başlangıçları anlattığı gibi bu yeni ayda daha çok ortaya çıkması gereken bir enerjinin tetiklenişi söz konusu olacak. 

Uranüs ile karşıt bir yeniay ve Satürn’le kare, artık farklı bir yoldan gitmek zorunda olduğumuzu anlıyoruz.

Yanımızdakileri, aklımızdakileri, yolumuzu, güzergahımızı, bir şeyleri değiştirmeyi ne olursa olsun aklımıza koyuyoruz.

Akrep burcunun temsil ettiği konular arasında hırslar, tutkular, gizli ve gizemli konular bu yeniayda çok ön planda. 

Bazı radikal değişimler ve hırslar uğruna agresyon da maalesef bu yeniayda başrolde olacak; başarı taahhütü değişimi göze alanlarda.

Ki zaten yeniay, enerjisiyle beraber keyfimizi, konforumuzu simgeleyen Venüs de Yay burcundan çıkıp, sorumluluklarımızı temsil eden Oğlak burcuna geçiş yapacak ve 6 Mart’a kadar bu burçta seyahatine devam edecek.

Hayattan aldığımız keyif, bu yeniaydan sonra biraz daha azalacak ve daha fazla işimize, gücümüze sarılma isteğimiz artıyor olacak.

Tabii ki Venüs, aşkı da simgelediği için ikili ilişkilerde de daha ciddi bir dönem bizleri bekliyor. 

Küllerinden doğmayı temsil eden Akrep enerjisi, bu yeniayda cesaret edemediğimiz, çekindiğimiz her konu için bize hırs, güç verecek.

Her şey zamanında güzeldir. 

Gücünüzü toplamışken, enerjiniz yerine gelmiş ve cesaret bulmuşken ayağa kalkın. Çünkü her zaman aynı enerji ve motivasyonda olamayabiliyoruz.

Sevgiler.

.

Astrolog Yasemin Türen, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?