USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Jesus’a Brezilya yolu göründü

Jesus’a Brezilya yolu göründü
09-01-2023

İnsanoğlu tüm dertlerini unutup, 90 dakikalığına Fenerbahçe-Galatasaray maçını izledi. Günler öncesinden Fenerbahçe’yikazanan’ ilan eden medya, Galatasaray’ın rahat kazanması üzerine sus-pus. 

Kolay rakipleri karşısında zorlanmayan, sözde uçan, kaçan Jesus’un takımı, Galatasaray karşısında pek varlık gösteremedi.

Uzun yıllar Kadıköy’de kazanamayan Galatasaray’dan, artık her Fenerbahçe deplasmanında kazanan Galatasaray’a doğru ibre döndü. 

Hal böyleyken, Fenerbahçe maçları artık, Galatasaray için derbi olmaktan çıktı. Bu arada Jesus, çok değil 2-3 maç daha keybederse sezon sonunu görmeden Brezilya Milli Takımı'nın başına geçer. Bu süreci, Galatasaray yenilgisi de hızlandırmış oldu.

Galatasaray ucuz kurtulmuş!

Transfer döneminde, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş’ı transfer etmek isteyen Galatasaray, bu oyuncuları almayarak ne kadar doğru bir iş yaptığını da göstermiş oldu. 

Pazar akşamı oynanan ‘sözde derbi’de İrfan Can’ın yaptığı faul ne sportmenliğe ne de futbolculuğa da sığmadı. Daha önce de Mert Hakan’ın ‘taklaları’ gündem olmuştu. Bu vesileyle; “Galatasaray ucuz kurtulmuş” diyorum.

Okan hoca rüştünü ispatladı!..

Galatasaray’a teknik adam olduktan sonra hemen hemen her hafta ‘gereksiz’ yere eleştirilen Okan Buruk, maçın psikolojik yönüne aldanmadan Icardi, Gomis, Torreira gibi tecrübeli isimleri yedek bırakıp, maç planına tamamen sadık kalarak rüştünü ispatladı. Okan Hoca’nın Galatasaray’da yolu uzun.

.

Yusuf Polat, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?