USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HÜDA PAR gerçeği

HÜDA PAR gerçeği
10-06-2023

HÜDA PAR GERÇEĞİ 

Asil Milletimin huzurunda her zamanki gibi başımı gururla öne eğiyorum.

Evet bugünkü konu başlığımız HÜDA PAR.

Ola ki dikkatlerden kaçmıştır. HÜDA PAR, Hür Dava Partisi’nin kısaltılmışı. Kürt İslamcı çizgide bir parti.

Hür dava” ile neyi güttükleri kendilerini bağlar ama kısa isimleri ilk anda Hüda yani Yaradan Partisi’ni çağrıştırıyor ister istemez. Bir nevi Lübnan merkezli HİZBULLAH yani Allah’ın Partisi gibi.

HÜDAPAR kısaltması sağı gösterirken soldan vuran zekice bir hamle. Takdir etmek lazım.

HÜDA PAR’ın, yıllar önce Güneydoğu’da işlediği hunharca cinayetlerle adını duyuran Türk Hizbullah’ı ile iltisaklı olduğu öne sürülmüştü uzun bir süre.

Aradan yıllar geçti ve 2023 seçimleri öncesinde hem HÜDA PAR yetkilileri hem de Cumhur İttifakı’nı onlara açan liderler, HÜDA PAR’ın terörle ilgisi olmadığı yönündeki beyanlarla yetindiler.

Oysa vatandaş olarak bizler, her söylenene hele de siyasi liderlerin her söylediğine inanmayı çoktan bıraktık.

Bildiğiniz gibi HÜDA PAR, 2023 seçimlerine Cumhur İttifakı listelerinden girdi ve dört milletvekili ile Meclis’teki yerini aldı.

Temkini elden bırakmayan bizlerin de fazla beklemesine gerek kalmadı.

Milletvekili yemin törenleri öncesinde HÜDA PAR’lı Serkan RAMANLI, “Dakka 1 Gol 1” misali, “Yemin metninin doğru bir metin olmadığını, her sabah çocuklarımızın varlıklarını bir ideoloji üzerine armağan etmeleri yanlışından nasıl dönüldüyse, buradaki yanlıştan da dönülmesi, vekillerin de bir ideoloji üzerine yemin etmemesi gerektiğini” söyleyiverdi.

Serkan RAMANLI!

Öncelikle karın ağrınızın, bir ideoloji üzerine yemin etmekten değil de bu yemini Büyük Türk Milleti önünde etmekten kaynaklandığını net olarak görebiliyoruz bunu bilin.

İkinci olarak, evlatlarımızın her sabah “VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN” haykırışı değil, bu haykırışa set çekilmesidir yanlış olan.

Asıl, halen yürürlükte olan bu yanlışı kaldırınca doğrusunu yapmış olacağız ve bunu Bağımsızlık Partisi olarak biz yapacağız.

Sadede gelecek olursak; ağzınız başka söylese de, o Milletvekili Antı’nı hem de Büyük Türk Milleti önünde kana kana içeceğinizden tereddüt etmemiştik zaten.

Gelelim HÜDA PAR Gen. Bşk. Zekeriya Yapıcıoğlu’nun, Anayasanın değiştirilemez maddelerine ilişkin vecizelerine.

YAPICIOĞLU, “Dört maddeyi değiştirelim demiyoruz ama bu maddelere değiştirilemez demek gelecek nesillerin iradesine ipotek koymaktır. Bu doğru mu gelin bunu tartışalım” buyurmuş.

Biz de kendisine diyoruz ki; “Şehit kanıyla Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal ve tüm silah arkadaşlarının, bugün için irademize koydukları ipotekten, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak bizler hiiç şikayetçi değiliz.”

Haa!..

Kast etiğiniz gelecek nesiller, ille de biz bu maddeleri değiştireceğiz derlerse buyursunlar, atalarımızın ödediği bedel üzerinden şanslarını deneyebilirler tabi.

Evet sizi izlemeye devam edeceğiz.

YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ,

VAR OLSUN TÜRK MİLLETİ.

.

Yener Bozkurt, dikGAZETE.com

-Bağımsızlık Partisi Genel Başkanı-

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
halim
halim 10 ay önce
acayip bir millet olduk, önce sövüyor sonra seviyoruz vesselam. artık bazı şeylere bizi alıştırmaya, konuşturmaya başladılar. önce ilk dört madde. gerisi kolay mı acaba. dikkat etmek lazım.