USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Hollywood film endüstrisi, İsrail karşıtı ABD askeri Aaron Bushnell’i yaktı ama öldürmedi!

Hollywood film endüstrisi, İsrail karşıtı ABD askeri Aaron Bushnell’i yaktı ama öldürmedi!
27-02-2024

Hollywood film endüstrisi, İsrail karşıtı ABD askeri Aaron Bushnell’i yaktı ama öldürmedi! 

Yahudi inançlı İsrail karşıtı ABD askeri Aaron Bushnell’in ABD’nin başkenti Washington DC’de bulunan İsrail Büyükelçiliği önünde kendisini ateşe vermesi, sözde Gazze/Filistin destekçisi çevreleri adeta coşturdu. Oysa dünya kamuoyunun gözü önünde, sözde bu kendini yakma olayı, planlı programlı bir göz boyamadan başka bir şey değil.

Hollywood deyip geçmeyin!..

Hollywood, California'nın Los Angeles kentinde bulunan bir bölge ve dünya sinemasının merkezi. Yılda milyarlarca dolarlık bir endüstri oldu. Burada dünya genelinde popüler olan dev bütçeli filmler yapılıyor.

Hollywood’un Amerikan toplum tipinin tüm dünyaya tanıtılmasında çok ciddi katkıları vardır. Politik stratejilerini ve kararlarını önce kendi vatandaşına sonra da medya yoluyla tüm dünyaya ulaştırmayı hedefleyen ABD emperyalizmi, Hollywood sinema endüstrisinin sunduğu tüm imkan ve fırsatlardan sonuna kadar yararlandı.

Hollywood ile doğrudan kitlelere ulaşma şansı yakalayan ABD emperyalizmi, yalnızca film ihraç etmekle kalmadı tüm dünyayı zehirli sarmaşık gibi sarıp sarmalayan yaşam tarzını da ihraç etti. Hollywood filmlerinde seyircinin bilinçaltına seslenen ustaca yerleştirilmiş yüzlerce, binlerce ayrıntı ve küçük mesajlar yer alır. Amerika devleti, tüm bunları bilinçli olarak yapar ve planlayarak ilerler.

1942 yılında dönemin ABD Başkanı Franklin Roosevelt, önemli birçok yönetmen ve sinemacıyı Beyaz Saray’a davet eder. Yapılan görüşme sonucunda hükümetin istekleri sinemacılara bildirilir. Bu görüşmeden sonra psikolojik seferberlik konularında filmler çekilir.

Hollywood sadece film üretilen bir yer değil, çok farklı nitelikte amaçlara hizmet eden bir merkez haline gelmiştir. Ve gün geçtikçe akıl almaz bir hızla büyüyen bir endüstri konumuna ulaşmıştır. ABD için politikalarını ve dünya görüşünü tüm insanlığa yaymak için en etkili araç uzun zamandır Hollywood’dur. ABD’nin askeri, ekonomik ve siyasi güç unsurlarından sonra dördüncü büyük gücü Hollywood’dur.

Ateşte yanan Aaron Bushnell ölmedi mi?

Şeytani sistemin illüzyon üretim merkezi Hoolywood; küresel bilgi, iletişim, biyolojik alanda endüstriyel yeni hammaddeler, yeni enerji sistemleri, üretim sistemindeki dönüşümleri de işin içine katarak ABD emperyalizmini dev aynasında gösterebilecek her türlü algıyı oluşturabilir. Bu, Hoolywood sinema endüstirisi için çocuk oyuncağı sayılır.

Şimdi bu “Filistin’e özgürlük” diye diye kendini yakan Aaron Bushnell’in üstündeki kamuflaj elbisenin hangi malzemeden yapıldığını kim biliyor? Acaba Alümünize Kaplı Cam Elyaf Kumaş, Cam Elyaf Çelik Telli Kumaş, ısıya dayanıklı kumaş, Poliüretan Kaplı Cam Elyaf Kumaş, Seramik Kumaşlar, Silikon Kaplı Cam Elyaf Kumaş’tan mı yapıldı?

Mesela İtfaiyeci elbiseleri baş, el ve ayaklar hariç olmak üzere vücudun diğer kısımlarını ısı ve alevden korumak için yapılmış giysilerdir. Eldivenler ise sadece elleri korumak amacıyla tasarlanmıştır. 1260⁰C’ye kadar yangına dayanıklı, yüksek mukavemetli yanmaz kumaş tekstil ürünleridir. Özellikle akustik yalıtımlı duvarların en üst yüzeyinde yoğun olarak yanmaz kumaşlar tercih edilmektedir.

Yanmayı geciktirme bazı apreler ile kumaşın yanıcı gazları çıkarmasını engellenir. Kumaş, sadece kömürleşir. Alevlenmeyi geciktirici katkı maddeleri veya Aramid lifleri ile yanma geciktirilir. Kumaşın yanması, kullanılan ürünün çeşidi, ağırlığı, kumaş dokusunun dokuma şekli, kumaş yüzeyinin tüylü olup olmaması ve uygulanan ‘apre’ye bağlıdır.

Uzun sözün kısası; kullanılan yanmaz kumaşlar, ısıya ve aşınmaya yüksek derecede dayanıklılık gösterirler, maliyet açısından çok uygun yapıdadır. Dokuma ve kullanım olarak konforlu ve uygulaması çok uygundur. Bilinmesi gereken en önemli özelliği yüksek ısıya dirençli olmasıdır.

Ne olmuştu hatırlayalım?..

ABD’nin başkenti Washington DC’de bulunan İsrail Büyükelçiliği önünde ABD Hava Kuvvetleri'nde aktif olarak görev alan bir asker, kendini ateşe vermiş, 25 yaşındaki Aaron Bushnell isimli asker, kendini "Gazze'de gerçekleşen soykırıma daha fazla ortak olmak istemiyorum" diyerek yakmıştı.

ABD Hava Kuvvetlerinde aktif görevde olan Aaron Bushnell'in protestosu ve kendini ateşe verdiği anda çekilen görüntülerin sosyal medyaya yayılmasına ne demeli? Görüntüde, kamuflaj giyen Bushnell, kendisini ABD Hava Kuvvetlerinde aktif olarak çalışan asker olarak tanımlıyor ve "Artık soykırıma iştirak etmeyeceğim" ifadesini kullanıyor.

Hepsi dersine iyi çalışmış değil mi?..

Büyükelçiliğin önüne gelen Bushnell, başından aşağı benzin döküyor ve kendini ateşe verdikten sonra, üst üste nefesi kesilene kadar "Filistin'e özgürlük" diye bağırıyor. Büyükelçilik polisinin "Size yardımcı olabilir miyim?" dedikten sonra "Yere yat" şeklindeki sözleri duyulan görüntülerde, diğer polisin, "Silaha değil yangın söndürücüye ihtiyaç var" ifadesi yer alıyor.

Kendisini ateşe veren Bushnell'in, bölge hastanesine kaldırıldığı ve ağır yaraları nedeniyle durumunun kritik olduğu açıklanmıştı. Ancak olaydan kısa bir süre sonra Amerikan askerinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Ey feraset sahibi Müslümanlar! Bu tür numaraları yemeyin. Çünkü Resûl-i Ekrem “Mü’min, bir yılan deliğinden iki defa ısırılmaz.” buyuruyor. Akıllı olun!

The End.

омюр челикдёнмез

.

Ömür Çelikdönmez, dikGAZETE.com

Seçilmiş Kaynakca

https://www.yanmazkumas.com/yanmaz-kumas-ozellikleri

https://www.amerikahakkinda.com/post/hollywood-genelinde-film-

https://kabafii.com/hollywoodun-dogusu-ve-sinema-endustrisinin-gelisimi-4872

https://sputniknews.com.tr/20240226/washingtonda-israil-buyukelciligi-onunde-bir-abd-askeri-gazze-icin-kendini-atese-verdi--1081096023.html

https://www.dikgazete.com/haber/israilin-washington-buyukelciligi-onunde-abdli-asker-gazze-icin-kendini-yakti-878034.html

https://www.dikgazete.com/haber/soykirima-ortak-olmayacagini-soyleyerek-kendini-yakan-abdli-askerin-profili-merak-ediliyor-878077.html

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Onur
Onur 2 ay önce
Hollywood'un hiç siyonist karşıtı bir hamlesini gördün mü sen? Yazılan şeylerin hayatın olağan akışına uygun olması gerekir ki inandırıcı olsun. Bu saçma haberi yapmak için hangi yahudi'den kaç lira aldın?
Düstur
Düstur 2 ay önce
Cambaza bak cambaza