USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Hakan Akkaya, ‘Cindirella’ ile Avrupa’ya açıldı

05-10-2021

Türk modasının en önemli isimlerinden Hakan Akkaya, çok önemli bir anlaşmaya imza attı ve Cindirella Gelinlik’le işbirliği yaparak Avrupa’ya açıldı.

Türkiye’nin ünlü yıldızlarından sonra Amerika’ya açılan ve dünya starlarını da giydirmeye başlayan modacı Hakan Akkaya, markayla birlikte 2022 yılına özel bir gelinlik koleksiyonu hazırlayacak.

Firmanın Almanya’daki mağazasında satışa sunulacak “Hakan Akkaya 2022 Cindirella Koleksiyonu” 30 parçadan oluşacak.  

HAKAN AKKAYA, AVRUPA’YI “CİNDİRELLA” YAPACAK...

İstanbul’da Cindirella Gelinlik Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Karadağ’la bir araya gelen Hakan Akkaya, “Bilinen ve sevilen bir Hakan Akkaya çizgisi var. Bunu markayla birlikte gelinliklerimize yansıtacağız. Amerika’dan sonra Avrupa’ya da açılıyor olmanın mutluluğunu da yaşıyorum” dedi.

Kasım ayında yapılacak görkemli bir defileyle tanıtılacak olan “Hakan Akkaya x Cindirella 2022 Gelinlik Koleksiyonu” şimdiden merak edilmeye başlandı.

“MEGAN FOX’TAN SONRA DÜNYA STARLARI SIRADA”

Madonna ve Megan Fox gibi dünya starlarını da giydirmeye başlayan Hakan Akkaya, “Megan Fox için hazırladığımız elbise ilgi gördü. Sırada başka isimler de var. Hakan Akkaya markası, Amerika’da bilinir ve tercih edilir bir marka oldu. Bunu gelinliklerimizle de devam ettirip, ünlü isimlere gelinlik de giydirmek istiyoruz” dedi.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?