USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Gong -Demir yumruk-

Gong -Demir yumruk-
16-05-2023

DEMİR YUMRUK

Türk milleti, dünyanın ve bilhassa İslâm aleminin yakından izlediği, 14 Mayıs 2023 seçimlerini büyük bir olgunluk ve sağlıklı şekilde tamamlamıştır.

Milletimiz, 20 senelik icraatları ve deprem bölgesine müdahaleyi ve yaraların hızla sarılmasını düşünmüş, oyunu yine Cumhur İttifakı'ndan yana kullanmış ve 5 senelik 2023-2028 döneminde Meclis çoğunluğunu (MHP'ye büyük koalisyon ortağı olacak şekilde) tekrar iktidar lehine kullanmıştır.

Türk milleti, geleceği adına oy verirken, pis elleri ve hain gölgeleri sandığın üzerine çöken ABD, AB, İsrail ve kendisine özgür, çok laik, cinsiyetsiz Batı medyasına ve son olarak da halkına, köklerine yabanî olan, (Kandil-PKK ile kol kola olmaktan, bölücü fikirlerini paylaşmaktan utanmayan, kumar/ noter masası da denilen) bizim muhalefete ve medyasına da gereken dersini “demir mührünü sandığa vurarak” vermiştir.

Devletinin her daim yanında olan ve yok edilmeye çalışılan MHP'sine de sahip çıkan milletimiz, Kandil merkezli partilere de “terörle bağını kes” dercesine de oy desteğini azaltmıştır.

Bilge halkımız haçlı, Siyonizm, Kandil-PKK ve FETÖ  destekli yalan fırtınalarına ve ekonomik baskılara rağmen birlik ve beraberliğimiziCumhur İttifakı”nda görmüş, korumuş ve aşağıdaki stratejilere “devammm” kararı vermiştir;

- Son 15 senede temelleri atılan Türk İslam Birliği,

- Orta Doğu, Rusya, Türkistan ve Avrupa arasında boru hatlarıyla güvenilir enerji (petrol, gaz) iletmek ve hava, kara ulaşım köprüsü olmak,

- Başörtüsü, inanç özgürlüğü,

- YHT’ler,

- Avrasya, Zigana, Fatih, Çanakkale, Osmangazi gibi şaheser tüneller, köprüler,

- İHA/SİHA’lar,

- Milli Uçak Gemisi TGCAnadolu,

- Yerli denizaltı,

- Hürkuş,

- Balistik füzeler,

- Altay tankı,

- Toplar,

- 3 dakikada bir üretilen elektirikli yerli TOGG otomobilimiz,

- Mavi vatan,

- Denizlerimizden, topraklarımızdan doğalgaz ve petrol çıkartmak,

- Canlı bombaların, PKK ve Kandil’in yok edilmesi,

- Lezbiyen, homolar lehine yasa çıkmaması, toplumun temeli olan aile birliğimizin korunması,

- ABD, AB, İsrail, Vatikan, Yunan ve FETÖ yönelimli siyasi köklerin kurutulması,

- Türk İslâm alemi ve mazlumlarının sevinmesi,

- FETÖ’cüler, Apo, Demirtaş ve PKK'lı terörist ve katillerin hapisten çıkamaması,

- Ve kahraman 50 bin şehit ve mübarek ailelerinin sahiplenmesi...

- Gözyaşı kanlı Diyarbakır anneleri unutulur mu? Tabii ki evlatlarının dağdan indirilmesi...

Vatan varsa ve korunuyorsa, gerisi teferruattır.

Bizler de Anadolu'nun şehitlerini ve köklerini asla unutmayan sadık bekçileriyiz.

Müslüman, mefkûresi olandır...

Ülküsü olmayanın başkanı ise lider değildir!

28 Mayıs 2023 Pazar günü, Başkanlık seçiminin 2. Turunda halkımız sandığa yine demir mührünü vuracak ve 5 sene için iradesini, lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yana kullanacaktır.

İlk turdaki lehine olan 2,5 milyonluk oy farkı da artacak ve 14. Mağlubiyeti sonrası “bay bay Kemâl”i de emekli edecektir.

Dünyada, Türk İslâm alemî liderliğine, mazlumları korumaya, yüceltmeye, yerli ve millî ulusal siyasetine ve silâh, uçak, uydu, gemi üretimlerine devam edeceğiz.

SİHA’larımız ve kahraman Mehmetçiklerimiz ise teröristlerin enselerinde boza pişirmeye ve katillere nefes aldırmamaya devam edecektir.

Mevcut ekonomik ve diğer sıkıntılarımızı da millî ittifak içinde, çok çalışarak, biraz fedakârlık ve sabırla, elbirliği-karar birliği içinde gidereceğiz Allah'ın izniyle...

Not:

Seçim sayımı devam ederken ve geride olmasına rağmen "bay bay Kemal”i13. Cumhurbaşkanımız” diye Foks TV de açıklayan Ankara ve İstanbul’un -vizyonsuz, misyonsuz, icraat yerine hala boş vaatler peşinde koşan- Belediye Başkanları da halkımızın gözünde küme hattı gerisine kadar düşmüşlerdir!

.

Fevzi Yurtoğlu, dikGAZETE.com

-E. Komando Kd. Albay, Stratejist, Uçak Mühendisi, Medipol Üniversitesi Öğretim Gör.-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?