USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Eskişehirspor’a sponsor.. Dilan Şah’tan ‘Efil Efil’ ve bir ödül gecesi…

09-08-2021

Eskişehir futbol takımına forma sponsoru olan ünlü marka, bunun sebebine işaret ederken “Efil Efil” ile müzik severlerle buluşan Dilan Şah, “Yaz sıcağının tatlı esintisi” ile dikkat çekti, başarılarıyla ödüle layık görülen oyuncu Derya Şen ise aldığı ödüle sevinemedi.

ESKİŞEHİRSPOR'A SPONSOR

Bu yıl PTT 1. Lig’den 2. Lig’e düşen köklü spor kulüplerimizden Eskişehirspor’a güçlü sponsor geldi.

Ms-sports” kurulduğu günden beri Almanya, İsviçre ve Avusturya spor malzemesi pazarına giriş yapan önemli firmaların başında gelirken yaptığı sponsorluklarla birçok ülkede markasından bahsettiriyor.

Aynı zamanda Avrupa'da ve dünyada güçlü bir giriş yapabilmek için Afrika Kupasında ve Katar Dünya Kupası’nda Kamerun Milli takımına sponsorluk yapmak için girişimlerinde son aşamaya geldiklerini ifade eden Ms-sports yetkilileri, ülkemizdeki çalışmalarıyla şaşırtıyorlar.

Eskişehir futbol takımına forma sponsoru olan ünlü marka, bunun en önemli sebebi olarak “Eskişehir köklü bir kulüp ve önemli bir seyirciye sahip bulunduğu yer değil şehirden aldığı destek bizim için çok önemli” ifadesinde bulunurken bu kulübün en kısa zamanda eski günlerine döneceğinin vurgusunu yaptılar.

Sadece tüm bilinen markaları değil kendi tasarımlarını da pazarlayan Ms-sports, yönetim kurulu başkanı ve ekibi, Eskişehir'de basın lansmanı düzenleyerek basına poz verdiler.

***

YAZ SICAĞININ TATLI ESİNTİSİ...

İlk tekli şarkısı “Efil Efil” ile müzik severlerle buluşan Dilan Şah, çıkış yapacağı proje için de bir yıl gibi bir süre araştırma yaptı.

Söz ve müziği Murat Sağır imzası taşıyan “Efil Efil” isimli eserin düzenlemelerini usta müzik adamları Mustafa Arapoğlu ve Ozan Arapoğlu yaptı.

Eserin klip çalışması ise İbrahim Bülbül’ün yönetmenliğinde Dilan Şah performansıyla gerçekleşti.

Efil Efil” şarkısını yaz aylarının tatlı esintisi olarak özetleyen Dilan Şah, “Kişiliğim müziğime ve şarkı yorumuma yansıdı kişilik olarak huzur veren bir tarzım var, müziğimde de bunu hissedeceksiniz bence her yorumcunun şahsiyeti ve yapısını müziğinden tanıyabilirsiniz” dedi.

DİLAN ŞAH "EFİL EFİL" KLİP:

Kendi söz ve beste çalışmaları için de kollarını sıvayan Dilan Şah, yeni çalışmalarını ard arda çıkaracağı vurgusunu yaparken müzik severleri çok şaşırtacağını da dile getirdi.

***

ÖDÜLE SEVİNEMEDİ...

YILIN STARLARI” ödül töreni gecesi Etiler No1903’de Enes Furkan Bilgiçli organizatörlüğünde gerçekleşti. 

Bir yıl içinde başarıyı hak etmiş ve önemli başarılara imza atmış marka, iş insanı, siyasilerin ve sanat, spor magazin dünyasının önemli isimlerinin ödüle layık görüldüğü gece buruk hüzünle yapıldı.

Ülkemizde yaşanan orman yangınları ve yitip giden canların gölgesinde tertiplenen gecede Derya Şen, oyunculuk akademisi başarılarıyla ödüle layık görülürken, sevinemedi.

Ekranların güzel ve usta oyuncusu Derya ŞenCanım yurdum yanıyor, üzüntümden bir haftadır her gün ağlıyorum, toplum olarak birlik beraberlik zamanı bir tarafta mutluluk bir tarafta hüzün… Başarı ekip işi ödülü ekibim ve öğrencilerimle almak istedim” dedi.

YILIN STARLARI” ödül gecesinde aynı zamanda TEMA vakfına gecede 235.000 fidan bağışı da yapıldı.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?