USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Eskişehirspor sponsorla güçleniyor.. Gezdi, yazdı, ödül aldı..

18-08-2021

2. Lig takımı Eskişehirspor, “Ms-sports” ile gücüne güç katmaya hazırlanırken, Akdeniz Ödülleri gecesinde en iyi yazar ödülünü alan Tuğçe Şen Baş da yeni yayın dönemine “Bakmadan Gezme” adlı programıyla damga vurmak istiyor

FUTBOL DÜNYASINDAN YEŞİL BAKIŞ

2. Lig’de mücadele vermek için kolları sıvayan Eskişehirspor kulübü, eski görkemli günlerine dönmek için sponsorlarıyla güçleniyor.

Ms-sports” markasını yanına alan kulüp yöneticileri, çalışmalarına hız verirken sosyal sorumluluklarını da eksiksiz yerine getiriyor.

Eskişehirspor’un yanısıra dünyada ve Avrupa’da da güçlü bir giriş yapabilmek için Afrika Kupası ile Katar’da gerçekleştirilecek Dünya Kupası’nda Kamerun Milli takımına sponsorluk yapmak için girişimlerinde son aşamaya geldiklerini ifade eden Ms-sports, ülkemizdeki orman yangınlarına da kayıtsız kalmadı.

Manavgat’ta dikimi gerçekleştirilecek olan Eskişehirspor hatıra ormanı kampanyasına Ms-sports, 500 adet fidan bağışıyla da destek oldu.

Futbol dünyası, yaralarımıza sponsorları ile de merhem olmaya çalışırken, Eskişehirspor ve takımı destekleyenler de bu anlamda güzel bir örnek teşkil etti.

***

GEZDİ, YAZDI, ÖDÜL ALDI…

Bakmadan Gezme” isimli gezi programıyla dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Şen Baş, bu kez gördüklerini yazarak ödül aldı. 

Yeşilçam Medya tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen Akdeniz Ödülleri gecesinde Tuğçe Şen Baş’a, en iyi yazar ödülü verildi.

TV programındaki samimi imajını, yazılarında da kullandığını ifade eden başarılı programcı ve yazar, aynı yolu iki işinde başarıyla yürütüyor.

Gezi programının başarılı yapımcısı ve sunucusu Tuğçe Şen Baş, Bakmadan Gezme isimli program ve aynı başlık altındaki yazılarımın ödüllendirilmesi beni onurlandırıyor fakat samimi tavrımın izleyici ve okuyucularım tarafından takdir görmesi benim işimdeki tacım” dedi.

Yeni yayın dönemine “Bakmadan Gezme” isimli programıyla damga vurmak istediğini de sözlerine ekleyen Tuğçe Şen Baş, her daim işine yenilik katma taraftarı olduğu vurgusunu da yaptı.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?