USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Denizaltından ‘Yıldızlar’a

Denizaltından ‘Yıldızlar’a
07-06-2022

İlk tekli çalışması “Yıldızlar” ile müzikseverlerle buluşan Emir Gez, çalışmasının heyecanını yaşıyor.

“AE Records Music Production” logosu altında müzik dünyasına sunulan ve sözü Emir Gez, Buğra Dursun müziği Emir Gez imzası taşıyan “Yıldızlar” isimli şarkının aranjör koltuğunda usta müzik adamı Coşkun Kıvılcım oturdu.

Pop tarzındaki ilk şarkısı “Yıldızlar” sonrası, yeni şarkılarının periyodik sırayla arka arkaya geleceğini ifade eden Emir Gez, müzik dünyasında dinleyicileriyle büyük bir aile olmanın en büyük hedefi olduğunu vurguladı.

Müzik dünyası yanında profesyonel dalgıç olan Emir Gez “Suyun altındayken kendimi bilgisayar oyununda bir simülasyondaymışım gibi hissediyorum. Gerçekçi olarak düşünmek gerekirse dalgıç olarak her an ölümle burun buruna çalışan kişiler olduğumuz için içimizde hep bir korku hissederiz çünkü bu korku, bizi hayatta tutan en büyük his ve müzik benim umutlarımı yeşerten, ruhumu besleyen en güzel uğraş. Farklı iki işimde birbirine benzemeyen duyguları yaşamak beni mutlu ediyor. Benim hayatımda böyle deniz dibinde de oluyorum yazdığım şarkının notalarıyla yıldızlara da çıkabiliyorum” dedi.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

EMİR GEZ KLİP:

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?