USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Çingene Kızı Zeugma film oluyor

Çingene Kızı Zeugma film oluyor
08-02-2022

Yaptığı iddialı işlerle adından bahsettiren yapımcı İbrahim Akbaba, ZEN YAPIM çatısı altında yine iddialı ve çok konuşulacak bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. 

“ÇİNGENE KIZI ZEUGMA” efsanesini, komedi filmi olarak çekmek için hazırlıkları tamamlayan yapımcı İbrahim Akbaba, filmin senaryosunu Cavidan Balcı’ya yazdırdı.

Özel bir ekip çalışmasıyla ortaya çıkan “ÇİNGENE KIZI ZEUGMA” isimli sinema filminin Mart ayında çekimlerinin başlayacağını söyleyen İbrahim Akbaba, filmin yönetmen koltuğunda ise Hakan Kurşun’un oturacağını dile getirdi.

Gaziantep'in Nizip ilçesine yakın bir mesafede bulunan Zeugma Antik Kenti'nde büyük bir zeminin üzerine işlenmiş olan “Çingene Kızı” mozaiği, ile dünya gündemine düşen eser, tarihçesi ile de dikkat çekiyor. 

Gaziantep’de yaşadığı, ortaya çıkan delillerle kesinleşen ZEUGMA’nın “ÇİNGENE KIZI” için yapılacak filmin de yine Gaziantep’te çekileceği belirtildi.

İbrahim Akbaba, “Gazi şehrimizde çekilecek bu projeye, büyük şehrin başarılı belediye başkanı Sn. Fatma Şahin de destek veriyor. Sanatsal faaliyetlere verdiği destek ile hizmet verdiği şehri gündemden düşürmeyen Fatma Şahin, ÇİNGENE KIZI ZEUGMA filmi ile şehrini ve halkını yine gündeme taşıyacak” dedi.

Film’in oyuncu kadrosunun ise Türkiye’nin ve Azerbaycan’ın en sevilen oyuncularından seçildiğini vurgulayan, İbrahim Akbaba “Geçtiğimiz sıkıntılı günlerde pandemiden dolayı insanlar evlerinde çok sıkıldı, bundan dolayı 2022 yılında herkesin gülmeye ihtiyacı var. Yapımcı Zen Yapım olarak ÇİNGENE KIZI ZEUGMA filmini, Türkiye, Azerbaycan ve Avrupa’da beyaz perdeye taşıyarak, 2022 yılında izleyicisi ile hep birlikte gülmeyi ve güldürmeyi hedefliyoruz” dedi. 

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?