USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Beklenmedik gelişmelere açılan bir Aslan dolunayı

Beklenmedik gelişmelere açılan bir Aslan dolunayı
04-02-2023

Merhaba, 5 Şubat 2023 Pazar günü akşamı saat 21:28’de hayatımızla ilgili net kararları yürürlüğe sokacağımız Aslan burcunun 16. derecesinde gerçekleşen bir dolunay meydana gelecek (+,-3 gün en belirgin hali ama yine de -,+ 1 hafta etkiler söz konusu).

Bu dolunay ayrıca zaten direkt olarak 8 Kasım 2022 tarihindeki Boğa burcundaki Ay tutulmasını (aynı derecelerinden dolayı) tetikliyor olacak. 

Kasım ayı gibi gündemler neydi; bu dolunay işte bazı şeyleri görünür hale getiriyor. 

Dolunaylarda her zaman bir takım kararlar alınır. Çünkü dolunayın ışığı, göremediğimiz şeyleri görünür hale getirir. Fakat bu dolunayın etkisi, son bir kaç aydır retrolarla uğraştığımız için bazı şeylerin görünürlüğünü daha belirgin kılacak. 

Özellikle Kasım ayından bu yana ertelenen bir çok konunun yürürlüğe girmesi için uygun ortam ve koşullar açık hale gelecek.

Olan şey belki kolay olmayacak ve tabii ki çok normal olarak içsel krizlere açık hale geleceğiz. 

Retroların bitişi ve dolunayın ışığı ile bazı şeylerin görünür hale gelmesi ile ayrıca kim dost kim düşman ayırt etmemizi kolaylaştıracak. 

Yanlış kişilerle kontağın kesileceği, dışardan sağlam gibi görünen ilişkilerde çatırdamaların olabileceği, iş/ilişki/arkadaşlık ve her türlü ortaklıklarda ani kopuşlar da görülecektir. 

Veya tam tersi net olmayan iş, ilişki, arkadaşlık vs. yani tüm ikili ilişkilerimize bir anda netlik gelecektir. 

Aslan Burcu’nun temsil ettiği konular, kendini ‘ben’ olarak ortaya koyabilme, kendini ifade ederkenki sağlamlık ve hatta ki Aslan burcu, yeteneklerimizi de işaret ettiğinden bazı yeteneklerin görünür hale gelişi de görülecektir. 

Yine Aslan burcunun sağlık açısından kalp bölgemizi temsil ettiğini de işin içine katarsak kalp ve tansiyon konularına da bu dolunayın biraz uyarı yapacağını söyleyebiliriz. 

Sırt, baş ağrıları, uyku düzeninde bozukluklar bu dönem artacaktır. 

Venüs ve Mars’ın sert açıda olacağı bu dolunay, ikili ilişkilerimizde zorluk ama bu zorlukların masaya yatırılışı ile isteyenler için yoluna sokabilme başarısı da verecektir. 

21 Ocak 2023 Kova yeniayının devamı niteliğindeki bu dolunay, kişilerin en çok kendisiyle yüzleşmesini sağlayacak. 

Özellikle 21 Ocak civarı düşünülen, adım atılan konular bu dolunay daha güzel ortaya çıkacak. 

En çok etki alan burçlar pek tabii ki önce haritasında Aslan burcu ağırlıklı olan kişiler, sonrasında ise diğer sabit burçlar olan Akrep, Boğa ve Kovalar olacak. 

Özellikle dolunay 16. derecede olduğundan; 3-13 Ağustos doğumlu Aslanlar, 3-13 Kasım doğumlu Akrepler, 1-10 Şubat doğumlu Kovalar ve 1-11 Mayıs doğumlu Boğalar etkiye daha açık olacak. 

Değişimin ve ani olayların gezegeni Uranüs bu dolunayın tamamen başrol oyuncusu. 

Beklenmeyeni bekle” dedi ve hiç ummadığımız noktalara doğru gidiyor ve gitmekte olacağız. 

Uranüs hem Ay’a hem Güneş’e aynı derecelerle kare açı atıyor. 

Olan şey zorla oluyor ama bilelim ki olması gerektiği için oluyor. Ayrıca dolunayın gerçekleştiği anda Uranüs’ün üzerinde çok özel bir sabit yıldız olan Menkar sabit yıldızı da bulunuyor. 

Menkar yıldızı, zor ve etkisi çok büyük ve direkt bilinçaltımıza dokunan bir yıldızdır. 

Bilinçdışı yönlendirilmeler ve bir şeyleri anlamak mümkün olacak. 

Evet Menkar sabit yıldızı çok sevimsiz ve zor bir yıldız olsa da; Uranüs’ün şu anda gökyüzünde tam hizasında olan transit Kuzey Ay Düğümüne de eşlik ettiğinden aslında bu dolunayın hayatlarımızda olumlu etkiler vereceğini öngörebiliriz. 

Neden olumlu?

Etki, Uranüs’ten geliyor ama yanında Kuzey Ay Düğümü var

Gökyüzündeki transit Kuzey Ay Düğümü, gidilmesi gereken yönü gösterdiğinden Menkar sabit yıldızı, çok şükür ki olumlu açıdan hayatlarımıza etki edecek. 

Uranüs başrolde” dedik ve Uranüs Boğa burcundan etkiyi veriyor. 

Boğa ne demek; huzur, konfor, güven… 

Bizim için hayırlı olan, güvenli olan, huzurlu olan durum ve koşullara çekilmemiz için hayatımızda önce ‘iş’te, bazı şeyleri yakıp, yıkma veya belki de veda etmek durumunda kalacağız… 

Olan her şey hayrımıza merak etmeyin!..

(Daha fazlası için; instagram @astrologyasemin takip etmeyi unutma.)

*

Gelelim bu dolunayın burçlara olan etkisine; lütfen ilk önce yükselen burcunuz ve daha sonrasında güneş burcunuza (gerçek burcunuz) göre bu yorumları okuyunuz.

-Sevgili Yükselen Koçlar!

Sizlerin 5. evde bir dolunay; yetenekleriniz, gönül ilişkileriniz, varsa çocuklarla ilgili gündemler ön planda!

Uranüs 2. evinizden yani maddi ve manevi kaynaklar alanınızdan dolunayın size etkisini tetikliyor. Ki zaten 8 Kasım 2022 sizin maddi manevi kazançlarınız alanında olmuştu…

İşte artık farklı ve değişik kazançlar isteğiniz sonunda neticeye varıyor. Mars transiti 3. evinizde; kardeşler, yakın çevre, eğitimler, iletişim konularında sıkıntılar, düşüncelerinizle çalkantılar şu sıralar yaşıyor olabilirsiniz. Geçecek, sabır!

-Sevgili Yükselen Boğalar!

Sizlerin 4. evde bir dolunay; yani aile, iç dünyanız, yuva, taşınma, gayrimenkul alım-satım ile ilgili gündemler ön planda!

Uranüs’ün 1. evden etkisi ile sizin yaptığınız beklenmedik ani hareketleriniz ve çıkışlarınızın dolunaya olan etkisini tetikliyor olduğunu göreceksiniz. Zaten 8 Kasım 2022 Ay tutulması da sizin yükseleninizde olmuştu.

Beklenmedik hareketlerinizin aslında artık nasıl bir neticeye ulaştığını da görebiliriz.

İlişkilerde tamam mı devam mı netliğe gidiyor. Mars transiti ise epeydir 2. evinizde ve evet parasal konularda çok yormuştu,mücadele ettirmiş, bunaltmıştı. Geçecek, sabır!

-Sevgili Yükselen İkizler!

Sizlerin 3. evde bir dolunay; yakın çevreniz, komşular, mahallenizle alakalı şeyler, iletişim şekliniz, düşünce şekliniz, yakın seyahatlerle ilgili gündemleriniz ön planda!

Uranüs’ün 12. evden etkisi ile psikolojik konular, bilinçaltınız, korkularınız, içinizi yiyen konuların, gizlediğiniz/kaçtığınız her konunun, belki mesajcı rüyaların patlak verişi ile dolunay etkisini sizde tetikliyor. Ki zaten 8 Kasım 2022 Ay Tutulması da bu alanlarınızda olmuştu.

Şimdi bir şeyler artık daha güzel neticeye ulaşacağını göreceksiniz. Mars transiti sizlerin 1. evinizde ve kendinizle ilgili hemen hemen her konuda mücadeleden yoruldunuz ve bıktınız.

Oldukça gerginsiniz ve özellikle sağlık sorunları, ilişki sorunları canınızı çok sıkıyordu evet ama geçecek, sabır.

-Sevgili Yükselen Yengeçler!

Sizlerin 2. evde bir dolunay; maddi ve manevi kaynaklarınız ile ilgili konular gündemde.

Uranüs’ün 11. evden etkisi ile hayalleriniz ve o çok istediğiniz konularla ilgili sıradışı gelişen durumlar veya arkadaş çevrenizden gelen ani beklenmedik durumlarla dolunay etkisini sizde tetiklediğini göreceksiniz.

Zaten 8 Kasım 2022 Tutulması da bu alanlarınıza etki vermişti, şimdi bazı şeyler netliğe doğru ulaşıyor.

Mars transiti, sizlerin 12. evinizde korkular, bilinçaltı, psikolojik konular, varsa hapishanelerle ilgili gündemler sizi bir hayli yoruyor ve yormakta. Geçecek, sabır.

-Sevgili Yükselen Aslanlar;

Sizlerin 1. evde bir dolunay; görünüşünüz, sağlığınız, kendinizle ilgili hemen hemen her konu ve her türlü ikili ilişkilerinize kadar şu an gündeminizde.

Uranüs’ün 10. evden etkisi ile kariyeriniz, statünüz, iş hayatınız ile ilgili beklenmedik durumlar dolunay etkisini sizde tetikleyecek. Zaten 8 Kasım 2022 ay tutulması da sizlerin bu alanlarınızda olmuştu ve şimdi bazı şeyler görünür hale gelecek.

Kariyerinize daha da sıkı sıkı sarılma, terfi veya bitişler sonrası yeni bir iş fırsatı görülebilir.

Mars transiti ise epeydir sizlerin 11. evde; hayalleriniz, kariyerinizden gelen kazançlarınız, arkadaş ortamlarınızla ilgili sizi epey yordu. Geçecek artık sabır.

-Sevgili Yükselen Başaklar!

Sizlerin 12. evde bir dolunay; psikolojik sağlık, bilinçaltı, varsa hapishane konuları, mesajcı rüyalar, korkularınız, kaçtığınız ne varsa artık gündemde!

Uranüs’ün 9. evden etkisi ile varsa sosyal medya/varsa akademik konular, varsa hukuki konular, uzaklara seyahat, inançlarınız, hayata bakış açınızla ilgili beklenmedik durumlar dolunay etkisini sizde tetikliyor olacak. Zaten 8 Kasım 2022 tutulması da sizlerin bu alanlarınızda olmuştu.

Şimdi bazı şeyler artık netliğe kavuşacak. Özellikle hayata bakışınız ani bir şekilde değişimde.

Mars transiti ise 10. evinizde toplum önünüzdeki duruşunuz, kariyeriniz, işle alakalı konularla mücadele sizi epey yordu. Geçecek, sabır. 

-Sevgili Yükselen Teraziler! 

Sizlerin 11. evde bir dolunay; arkadaş çevresi, hayalleriniz, gruplar, topluluklar, etkinlikler, varsa kariyerinizden gelen kazançlarla ilgili gündemler söz konusu.

Uranüs’ün 8. evden etkisi bilinmeyen, gizli saklı kalmış konular, psikolojik konular, alacak verecek dengesi, yine gizli tutulan sırlar ile ilgili ani beklenmedik ortaya çıkan koşullar sizlerin dolunay etkisini tetiklemektedir. Ki zaten 8 Kasım 2022 tutulması da sizlerin bu alanda olmuştu.

Şimdi bazı şeyler netliğe varacak. Göreceksiniz. Mars transiti ise 9. evde epeydir varsa sosyal medya ile ilgili konularda, uzaklara seyahat ile ilgili durumlarda, idealleriniz ve özellikle hayata bakış açınızdaki konular ile şu anki mevcut durumunuzdaki çelişkiler, varsa akademik hayat, varsa yurtdışı, varsa hukuki süreçlerinizde mücadele verdirtti. Hepsi geçeçek, sabır. 

-Sevgili Yükselen Akrepler!

Sizlerin 10. evde bir dolunay; kariyer, iş hayatınız, toplumsal statünüz, işle ilgili yapılması gerekenler tamamen artık gündemde.

Uranüs’ün 7. evden etkisi ile eş/partner/ortak tarafından beklenmedik ani hareketler dolunayın etkisini sizde tetikliyor. Zaten 8 Kasım 2022 ay tutulması da sizlerin bu alanda olmuştu ve şimdi bazı şeyler görünür hale gelecek.

Evlilik kararı alınabilir, evlilik varsa dönüm noktasından geçiyor olabilir. Ortaklıklarda ani bitişler olabilir veya yeni ortaklıklar kurulabilir.

Mars transiti ise epeydir 8. evde yani alacak-verecek konuları, aile veya partnerin geliri, kendi gelir gider dengeniz, psikolojik sağlığınız, gizli içte tutulmuş konular ve gizli saklı kalan ne varsa epey yormuştu. Geçecek, sabır. 

-Sevgili Yükselen Yaylar!

Sizlerin 9. evde bir dolunay; internet/ varsa sosyal medya/ medya/ varsa hukuki alan/ varsa akademik alan/ hayata bakış açınız, uzaklara olan seyahatler şu an gündeminizde.

Uranüs’ün 6. evden etkisi ile iş arkadaşlarınız veya işle ilgili beklenmedik konular/ ani hızlıca değişen gündelik rutinleriniz, varsa ani çıkan sağlık konularının dolunayın etkisini sizde tetiklediğini göreceksiniz. Zaten 8 Kasım 2022 tutulması da sizlerin bu alanınızda olmuştu.

Artık bazı şeyler daha görünür. Mars transiti ise epeydir 7. evinizde sizleri ilişkiler/ eş/ partner/ ortaklıklar alanında çok yordu. Geçecek, sabır.

-Sevgili Yükselen Oğlaklar!

Sizlerin 8. evde bir dolunay; alacak-verecek konularınız, partnerden veya aileden gelebilecek destekler, psikolojik sağlığınız, gizli kalan her türlü konu şimdi gündemde!

Uranüs’ün 5. evinizden etkisi ile ani beklenmedik ilişkinizdeki gündemler veya varsa çocuk konularınız, yeteneklerinizle ilgili sıradısı çıkışlar dolunayın sizde etkisini tetikliyor. Zaten 8 Kasım 2022 tutulması da sizlerin bu alanlarınızda olmuştu.

Bir ilişki/çocuk/yetenek gündemleriniz artık netleşecektir.

Mars transiti epeydir 6. evinizde sağlık, gündelik rutinleriniz, işle ilgili konular, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili konularda sizi yordu. Geçecek artık sabır.

-Sevgili Yükselen Kovalar;

Sizlerin 7. evde bir dolunay; eşiniz/partneriniz/varsa ortagınızla ilgili bir gündem söz konusu.

Uranüs’ün 4. evinizden etkisi ile aileden gelişen, hane alanınızdaki beklenmedik olaylar, iç dünyanızdaki bir anda beliren konular dolunayın sizde çıkışını tetikliyor. Zaten 8 Kasım 2022de tutulması da bu alanlarınızda olmuştu.

Şimdi bazı şeyler netleşecek. Mars transiti ise 5. evde epeydir çocuk, aşk, yetenekleriniz konusunda sizi oldukça yordu. Artık geçecek, sabır.

-Sevgili Yükselen Balıklar;

Sizlerin 6. evde bir dolunay; gündelik rutinler, varsa evcil hayvanlarınız, sağlığınız, iş hayatınızla alakalı gündemlerinizi öne çıkartıyor.

Uranüs’ün 3. evden etkisi ile yakın çevrenizde veya kardeşlerle ilgili olan ani olaylar, değişen iletişim şekliniz, beklenmedik seyahatler bu dolunayın etkisini sizde tetikliyor olacak. Zaten 8 Kasım 2022 tutulması da sizlerin bu alanlarınızda olmuştu.

Şimdi özellikle düşünce ve iletişim şeklinizde bazı şeyler netliğe kavuşuyor. Mars transiti epeydir 4. evinizde iç dünyanız, ev, yuva, aile, taşınma konularında oldukça yordu. Geçecek, sabır.

Sevgiler.

.

Astrolog Yasemin Türen, dikGAZETE.com

Daha fazlası için;

@astrologyasemin instagram hesabımı takip et. Hoşçakalın!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?