USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Başkanlara Gong

Başkanlara Gong
11-02-2024

Başkanlara Gong 

Ülkemizi kaosa sürüklemek ve bölmek isteyenlerin Anayasamızdan ve yurt kaynaklarından istedikleri gibi rahatça yararlanmalarına ve güçlenmelerine izin verilmemelidir!

Bu sebeple AYM Başkanı Zühtü Arslan'ın, terörist sevicisi Can Atalay'a yumuşak bakış açısı kabul edilemez. Bu konuda, AYM yerine, Yargıtay'ın kararını destekliyoruz, doğru ve millî buluyoruz.

Çünkü bu doğru karar, milletimizin ve binlerce şehidimizin manevi hissiyatını ifade etmektedir.

Önceki haftaki İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı baskını başarılı olsaydı, kimlerin kankası olduğu bilinen bu hainler başarılı olsaydı, orada daha kaç kişi katledilecekti!

Terörist ve destekçilerine yumuşak davranmak, onlara pirim vermek demektir, zalimlere dur diyememektir, yangının büyümesine seyirci kalmak demektir!

Toplamda 800 şehit verilen 2013 Gezi ve 2015-16 Çukur-Hendek hain eylemlerinin başarılı olması ve ülkemizin kaosda kalması için bölücü terör guruplarının ve batı ve yerli sevicilerinin, işbirlikçi basınının, medyasının hain gayretleri de unutulur mu?

Hain destekçileri Öcalan, Can, Kavala ve Demirtaş gibilerin cezaları da affedilemez ve siyaseten desteklenemez!

Vatanımızın bütünlüğünü, yurt ve dünya mazlumlarını her daim düşünmek, akıl sahibi herkesin ve bilhassa adaletin başı AYM-Yargıtay yöneticilerimizin aslî önceliği olmalıdır. 

7 düvelle savaşılan Çanakkale'de, İstiklâl Harbi'nde ve Doğuda önce vatan derken şehit olan binlerce asker, polis ve sivil şehitlerimizin paha biçilmez kanı, canı, manevi değerleri gibi, vatan, millet ve bayrak sevgileri gibi...

Ölçüsü ve hedefi şeytanî, maksadı bölücü olanlara adalet kılıcının keskin yanını boyunlarına vurmak hakiki adalettir.

Bu kılıç boyna inerken, yerli ve yabancı medyadan hainleri korumaya yönelik çıkan acı sesler, aslında adaletin tatlı sesleridir...

Batı ve yerli kankalarının "özgürlük, hâk, hukuk, adalet, laiklik" gibi sahte sözlerine asla kanmamalı, vatanın ve milletimizin bütünlüğü hedefi asla terkedilmemelidir.

Bu amaç “adalet” bahane edilerek ikinci sıraya asla bırakılamaz.

Kim ve hangi makam ve mevkilere, büyük yetkilere sahip olursa olsun!..

Biline...

Bu arada, ABD’nin kızılderili ve Irak, Hitler’in Yahudi, Fransa'nın Cezayir katliamlarını, şimdi de Haçlı destekli İsrail'in Gazze-Filistin katliamını tarih asla unutmayacaktır.

İslâm dünyasının tek yumruk olamamasını da!

Temelleri atılan Türk Birliği de Haçlı-AB gibi dünya siyasetinde acilen etkili ve caydırıcı olmalıdır!

Selam ve saygılarımla...

Not: Dünya zalimlerinin nefesini kesen yerli ve millî ürünleri kullanmaya devammmmm....

.

Fevzi Yurtoğlu, dikGAZETE.com

-E. Komando Kd. Hava Albay, Stratejist, Uçak Mühendisi, Medipol Üniversitesi Öğretim Gör.-

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?