USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Azerbaycanlı star Türkiye’de

08-11-2021

Azerbaycan’da yaptığı televizyon programları yanında dizi ve sinema filmleriyle şöhreti yakalayan Aysel Nazim, karakteristik özellikleriyle de topladığı beğeni sayesinde bunu starlığa taşımış bir isim olarak dikkat çekti.

Yıllardır Türkiye ve Azerbaycan arasında mekik dokuyan ve  birçok projede yer alan Aysel Nazim, kariyerine Türkiye'de devam etmek için ülkemize yerleşti.

Birçok yapım şirketinden teklif alan Aysel Nazim, ülkemizde yeni bir proje için Zen Yapım üretimi ile ve yapımcılığını İbrahim Akbaba’nın üstlendiği bir komedi filmine imza attı. 

Komedi filminde Aysel Nazim için özel bir karakter yazıldı ve filmin en önemli vurgusu, bu karakterle izleyiciye yansıtılmak hedeflendi.

Yapımcı İbrahim Akbaba, “Aysel Nazim’dan bu karaktere özel çalışmasını istedik” ifadesinde bulunurken Azerbaycanlı oyuncunun gücüne de çok güvendiklerini söyledi.

Gaziantep’de çekilmesi planlanan “ZEUGMA” isimli komedi filmi için çalışmalara başlayan ve başrollerini Aysel Nazim ile Orhan Uslu’nun paylaşacağı, sürpriz oyuncu kadrosu ile de çekimlere başlayacağını vurgulayan Aysel Nazim “bana güvenenleri asla pişman etmem” dedi.

Zen Yapım’ın yapımcılığında çekilecek olan komedi filminin senaryosu, özel bir ekiple hazırlanırken, sinema filminin Türkiye, Azerbaycan ve Avrupa ülkelerinde de aynı tarihte vizyonda olması planlanıyor.

.

Selçuk Aka, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?